Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inwestycja w złoto

inwestowanie w złoto czy ktoś kupuje czy sie opłaca?

Polecane posty

Gość gość
teraz warto decydować się na tradycyjne formy inwestycji, inwestycja w złoto jest dość pewna, to kruszec, nie coś wirtualnego, ciekawą ofertę ma np. http://powiernik.net/

Moje zdanie na temat złota jest takie, że jest to jedna z niewielu inwestycji, która zawsze będzie bezpieczna. Na całym świecie złoto uważane jest za najbezpieczniejszą lokatę i cenione za doskonałe zabezpieczenie finansów . Każde zawirowania na rynku gospodarczym, ekonomicznym i geopolityczne, a przede wszystkim wydarzenia na świecie, a także szerzący się terroryzm, nie wpływają na obniżanie wartości złota, a nawet utrzymują jego cenę na wysokim poziomie. Dlatego ja jestem zwolennikiem złota inwestycyjnego: https://www.mennica.com.pl/produkty-inwestycyjne/poradnik-inwestora-szczegoly?news_id=1500354-co-to-jest-zloto-inwestycyjne i sama ufam tego typu inwestycją.

Gość gość
Nie wiem jak inni klienci, ale ja akurat jestem zadowolony z internetowych usług Mennicy 24. Jak mam wolna gotówkę to kupuję za jej poąrednictwem metale inwestycyjne w formie sztabek bądź monet a jak potrzebuję zastrzyku gotówki to korzystając z jej usług sprzedaje je. Z ofertą można zapoznać się na stronie pod adresem www.mennica24.p.l .

Gość gość
Inwestowanie w złoto jest opłacalne. Sama się tym zajmuję. Polecam wam zajrzeć na stronę firmy www.att-invest.pl Zajmują się skupowaniem i sprzedawaniem złota. Jeżeli chcecie zacząć inwestować w ten surowiec to warto się do nich zgłosić.

Gość gość
Dywersyfikuję złoto przez http://mennica24.pl. Jak dla mnie bardzo uczciwi specjaliści. Raz robiłem większe zamówienie to dostałem spory rabat i nie było żadnych opóźnień w dostawach, więc na tym na pewno nie oszukują w porównaniu do innych pośredników, z jakimi miałem przez lata do czynienia.

Gość gość
ja rowniez polecam mennice24

Gość gość
A ja mam i złoto i kamienie i kasę w różnych walutach i inwestuję w działki i nieruchomości bo kto zabroni bogatemu mieć wszystko...Inwestowanie tylko w jedną rzecz jest nieroztropne bo jak coś pierdyknie w temacie to tylko wasza mennica zrobi interes życia

Gość Gienek

Dzień dobry. Różnią się te oferty dealerów złota między sobą pod względem cen. Jeśli chodzi o mnie i moje doświadczenia ze sprzedawcami to najlepiej czuję się zaopiekowany u sprzedawcy na mennica24.pl. Tutaj mam pełną informację o zamówieniu, dostawie itp. cenowo też wypadają korzystniej niż inni.

Gość gość

Ostatnio kupiłem sobie monety na mennica24.pl, jestem zadowolony z przygotowanej oferty, ogólnie dużo ciekawych opcji

Gość Krzysztof

Ja również polecam ten serwis już od kilku lat tam inwestuję swoje oszczędności. 

Gość gość

Na bardzo dobre ceny złota możesz liczyć na stronie mennica24.pl  . Oczywiście wszystko certyfikowane więc nie trzeba obawiać się o bezpieczeństwo, dodatkowo bardzo duży wybór jest jeśli chodzi o monety inwestycyjne.