Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość druhienka

damskie, slodkie perfumy- polecicie cos?

Polecane posty

Gość wszystkie zapachy Britney
Spears są bardzo słodkie :D w szczególności Fantasy - polecaaam, to piękny zapach, możesz poczytać opinie w necie, prawie same pozytywne :) ale niestety w Polsce mozna je dostać tylko w perfumeriach internetowych

Gość polcia3
Też zależy jakie kto lubi "słodkie". Dla mnie np słodkie muszą kojarzyć się z tropikalnymi zapachami, ale jednocześnie nie być duszące. Tak naprawdę sporo jest tropikalnych zapachów na rynku więc wybór duży. Póki co testuję Jacques Battini zapach Tropical Edition FIJI Czarna porzeczka w nich robi robotę ;)

Gość gość
Polecam Britney Spears Midnight Fantasy

Gość gość
Z droższych, Marc Jacobs Dot

Gość gość
Słodkim, waniliowym zapachem, który przychodzi mi do głowy jest Dior Hypnotic Poison. Jest świetny i długo się trzyma,a taniej można go kupić na www.goia.pl

Gość gość
Pięknym zapachem jest Carolina Herrera Good Girl. Jest to najtrwalszy zapach jaki miałam do tej pory. Wydaje mi się,że przeznaczony na specjalne okazje gdyż jest to zapach elegancki.

Gość gość
Uwielbiam słodkie perfumy ale żeby nie były jednocześnie ciężkie. Ładne i godne polecenia są Lancome - La Vie est Belle oraz Christian Dior - J'adore. Długo szukałam odpowiedników, które będą trwałe, bo cena oryginalnych jest dość wysoka. I po wielu próbach znalazłam perfumy na goia.pl. Są świetne i nie zmienię ich na pewno :D

Gość gość
Christian Dior-Hypnotic Poison oraz Thierry Mugler-Aline to moje dwie propozycje, których osobiście używam z zapachowiec.pl i jestem bardzo zadowolona. Ale maja duży wybór perfum, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie ;)

Gość gość
Gdzieś kiedyś ktoś polecił jako "słodkie" Fantasy - B. Spears, po pierwszym "psiknięciu" - owszem - eksplozja słodyczy, jednak gdy ulotniła się pierwsza nuta, a zaczęła się rozwijać następna, no cóż, nie spodobało mi się, gdyż zapach zaczął przypominać zwykła , proste , bardzo pospolite wody , które można kupić w markecie i pachnie nimi co 2 kobieta... Z kolei La Vie Est Belle rozczarował mnie już przy samym pierwszym psiknięciu, przez słodycz "wdarła" się jakby mięta, czy jakieś inne zioło, po niedługim czasie ulotniło się , ale mimo to, nie spodobał mi sie ten zapach...

Gość gość
Natomiast bardzo fajna jest woda "Good Girl" C. Herrery, czy "Pret a Porter" N. Campbell, czy choćby "Golden Delicious" - DKNY.

Gość gość
Vanilla Hills woman Z pewnością pamiętacie wycofany już klasyk vanilla fields coty to jest odpowiednik tego zapachu. Waniliowy, bardzo słodki:) na http://www.edp24.pl/ akurat promocja jest

Gość gość
Ta Słodka Escada to Magnetism