Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grześ4564

Czy to możliwe, że nie pociągam własnej dziewczyny?

Polecane posty

Gość Grześ4564

Zakochałem się w niej. Zabiegałem o nią długo, bo dawała mi do zrozumienia, raz nawet powiedziała wprost, że się jej nie podobam (wyglądam przeciętnie). Wreszcie, po kilku miesiącach, trafiłem, jak mi się wydaje, w jej serce. Starałem się o nią budując zaufanie, zapewniając o moich szczerych intencjach. W końcu zdecydowała się, jak sama powiedziała „dała mi szansę. Jesteśmy już ze sobą 8 miesięcy. Doskonale nam się rozmawia, uwielbiamy spędzać ze sobą czas. Zależy jej na mnie. Powiedziała, że jestem jej najbliższą osobą i najlepszym przyjacielem, że mnie kocha. Mamy podobne poglądy, zainteresowania ale... ... jak obserwuję inne związki i inne dziewczyny to one wykazują jakiś popęd fizyczny do swoich partnerów. Tu jest inaczej. Od razu zastrzegła, że na seks jest za wcześnie. Ok, ale bez przesady. Nasze czułości ograniczają się do długich i namiętnych pocałunków, które sprawiają jej przyjemność. Do tego głaskanie po plecach, głowie, nogach i... koniec. Nie pozwala mi na nic więcej. Sama nie wykazuje zainteresowania moim ciałem. Ostatnio na przykład chciałem zrobić kolejny krok i po godzinie leżenia razem, całowania do znudzenia i głaskania po plecach, moja ręka powędrowała w kierunku piersi. Zanim osiągnęła cel została odepchnięta. Jak mam to rozumieć. Czeka na przystojnego księcia z bajki, na widok którego zrobi jej się mokro i sama wskoczy mu do łóżka, a ze mną fajnie, fajnie, ale nie jestem tym właściwym, czy jak mam to rozumieć? W końcu związek różni się od przyjaźni właśnie tymi sprawami. Co nie? Mamy oboje 21 lat. Nie byliśmy nigdy z nikim wcześniej.

Gość telelelele
masz tu odpowiedź - Nie byliśmy nigdy z nikim wcześniej. Dziewczyna boi się, a może nawet krępuje, że ją wykorzystasz i zostawisz...

Gość a moze ma inny problem
moze boi sie ciazy choc Cie pragnie, ale np nie bierze tabletek... nie byla u lekarza a wiesz ze same gumy to w dupe se mozna wsadzic gdy taka peknie, moj facet nawet jak bralam tabsy to spanikowalam jak guma pekla, a byl po 30stce wpadka dla 21 latkow to masakra

Gość a moze ma inny problem
*spanikowal

Gość polaolaaaaa
a moze ma inny problem - nie przesadzajmy :D

Gość Grześ4564
Nie piszę o tym, że nie chce się już dzisiaj ze mną przespać. Ja mówię o zwykłych pieszczotach... grzecznych, w ubraniach. Dla mnie to po prostu kolejny krok. Później wiele innych zanim by miało dojść do współżycia. Poza tym, nie znamy się od wczoraj. Jesteśmy już razem sporo czasu. Poza tym, nie nalegam na seks, nawet o tym nie wspominam. Ustaliliśmy, że za wcześnie, to ok, trzymamy się tego.

Gość hopsasaaa
wszystko jest możliwe moze rzeczywiscie jej nie pociagasz? moze ona zwyczajnie nie ma potrzeb ? moze boi sie ciaży , Ciebie , tego ze nie ma doświadczenia ?

Gość Ameliaaaaa
no dajcie spokój od dotykania piersi nikt nie zachodzi w ciaze od dotykania innych czesci ciała tez nie mamy rok prawie 2011 i temat antykoncepcji jest ogolnie dostepny myśle, że bardziej traktuje cie jak przyjaciela niz jak faceta jednym słowem to przyjazn nie miłosc jak sie kocha to potrzeba bliskosci fizycznej jest tak naturalna jak to, że po nocy jest dzień

Gość i o i tak
juz Grzesiu odetchnęłam jestes przeciez młodzi i poczekaj jeszce ..wiem ze juz bys chciał,,ale nie jest jeszcze gotowa...

Gość nie tylko możliwe
ale pewne .... nie pociagasz jej jako facet radza ci żebys czekał mozesz tak zrobic , tylko sie nie doczekasz

Gość moje zdanie po prostu
gdy kocham faceta, chce jego pieszczot...chce by byl ze mna bliskob bardzo blisko... wydaje mi sie, ze twoja dziewczyna cie nie kocha. traktuje cie jak kolege. a moze porozmawiaj z nia na ten temat?

Gość i o i tak
bo jak by cos do Ciebie czuła juz by sie dała pomacac:(

Gość kdghae
etam, pomacać się przez bluzkę już mogłaby pozwolić. To nie strach przed ciążą. Odpowiedziałeś sobie w tytule wątku. Starałeś się długo i brawa za wytrwałość, ale chyba nie tędy droga. Długi czas zdobywania świadczy o tym, że musisz dużo rzeczy nadrabiać osobowością, te rzeczy, którymi "filmowi amanci" emanują już od pierwszych sekund -wcześniej, niż mogliby pokazać, że mają czyste intencje, wcześniej, zanim pokarzą, że potrafią być przyjaciółmi, że z nimi można się dobrze rozumieć itd... To nie jest twoja wina, tak to już jest -ten sam facet będzie dla jednej (tylko albo aż) przyjacielem i większej "chemii" nie z nią nie wytworzy przez całe życie niezależnie od starań, a dla innej będzie całą tablicą mendelejewa -i to bez większych starań... Pamiętaj o jednym -starając się o kobietę, nie możesz sobie pozwolić na to, by choćby przez chwilę nie być sobą.

Gość tez taka bylam
po pierwsze to ja mysle ze po godzinie glaskania po plecach to kobieta jest zrelaksowana i senna a nie podniecona. po drugie:Powiem Ci co zauwazylam: dla mlodych, niedoswiadczonych kobiet przyjemnosc FIZYCZNA z seksu to moze z 10%. A duzo wiecej przyjemnosci maja bo: czuja sie atrakcyjnie wiedzac ze tak dzialaja na chlopaka. Czyli ok 90% przyjemnosci to tak naprawde dowartosciowanie sie, poczucie bliskosci, bezpieczenstwa itd. Twoja dziewczyna widzi ze za nia szalejesz, wiec jej potrzeba dowartosciowania sie zostala zaspokojona... bez seksu. Mysle ze powinienes troche sie od niej 'odsunac'. Nie calowac jej pierwszy, nie pokazywac jak bardzo jestes na nia nakrecony, nie pokazywac jej ze jest ksiezniczka ktora moze cie traktowac jak jej sie zachce. prawdopodobnie to ja troche ruszy

Gość nie tylko możliwe
ale na co nie jest gotowa ??? 21 laska nie jest gotowa na to żeby dac sie dotykac własnemu facetowi ??? nie rozśmieszajcie mnie zwyczajnie jej nie krecisz i tyle dobrze z toba ma bo pewnie jestes na kazde zawołanie tzw dobry chłopak z ciebie nie oszukuj sie , pozna jakiegos przystojniaka po solarce i bedzie momentalnie gotowa na wszystko .... taka prawda

Gość nie jest gotowa, jasne...
laska 21 lat nie jest gotowa na pieszczoty tiaaa...wg mnie nie pociągasz jej, zgodziła się być z Tobą, bo za przeproszeniem zawracałeś jej du..pę do znudzenia, a teraz nawiązała się między Wami przyjaźń, ona nie chce tego niszczyć, a chwilowo nie ma nikogo innego na oku...jak spotka tego, na którego wiok zrobi jej się "mokro" jak to określiłeś, to Cię kopnie w du.pę, taka jest prawda, może brutalna, ale po co mam Cię okłamywać, tak to widzę. Jeżeli kobieta po kilku miesiącach bycia z facetem nie czuje potrzreby bliskości, no to sory...ona nie ma 13 lat, tylko jest po dwudziestce...

Gość róż neeeeeeeeeeee
macanki to tez sex.. I ma racje twoja dziewczyna.. za wczesnie na sex i na macanki ja ją rozumiem. nie patrz na wiek, ale na to ile wy jestescie ze soba...dla niej za krotko aby był sex. Czyli super babka. Nie maca sie z kazdym i wszedzie. jak nie chcesz oddaj ją mnie:)

Gość nie tylko możliwe
róż neeeeeeeeeeee --------- gówno wiesz o kobietach ;)

Gość kdghae
kolega miał tak samo -aż w końcu go rzuciła -parę dni po tym przyłapał ich w parku na ławce w pozycji, w jakiej on nigdy z nią nie siedział nawet sam na sam w ciemnym pokoju -bo mu nie pozwalała -że za wcześnie... powiedział tylko "o tempora, o mores, o ku... mać"...

Gość kdghae
z innym ją przyłapał -znaczy sie

Gość a kysz
nie tylko możliwe za to Ty widze ekspert od siedmiu bolesci :O

Tak.Musisz z nią o tym na spokojnie porozmawiać,może boi sie ze ją wykorzystasz

Gość Magdalenuś_90
A golisz się, Autorze, pod pachami?;>

Gość nie tylko możliwe
nie grzej sie tak ;) nigdzie nie pisze, ze jestem ekspertem po przeczytaniu tego co autor opisuje nie potrzeba eksperta , zeby ocenic co jest grane ty pewnie piszesz takie dyrdymały bo młody/młoda jeszcze jestes o zyciu wiesz niewiele

Gość Lily_86_
Poszukaj sobie innej dziewczyny. Szkoda czasu i nerwow. Jestes dla neij za dobry i zaszufladkowala Cie jako przyajciela. Mozesz sprobowac sie od niej odsunac, badz bardziej niedostepny, zimny, moze cos u niej zaskoczy. A jesli nie, masz odp. Nie pociagasz jej i juz tego nie zmienisz.

Gość Grześ4564
W sumie to mam taki plan, żeby trzymać ręce przy sobie i zacząć ją traktować jak zwykłą przyjaciółkę. Ograniczę się do zwykłego trzymania za rękę, gdy idziemy razem, i ew. buziak w policzek. Co Wy na to?

Gość zaspałam w swieta....
nie wydaje mi sie macanki to wstep do sexu. A ona narazie go nie chce. Wiec i na macanki nie pozwala.

Gość tez taka bylam
no a jesli ona zacznie cie calowac czy piescic to pozwalaj na to, ale w taki sposob zeby nie wygladalo jakbys tylko na to czekal. np. Jesli zacznie cie namietnie calowac-'odpowiadaj' na pocalunki ale raczej koncz pierwszy.

Gość a kysz
nie tylko możliwe zdziwiłbys sie chłopczyku :P

Gość Zgrywus :)
Jesteście już ze sobą 8 miesięcy. Więc sam widzisz że jej facet jest nie potrzebny, wystarczą własne paluszki :P przynajmniej do seksu. Tak że Twój plan nic tu nie pomoże, ona nie traktuje Cię poważnie, można poczekać, ale chyba nie tyle. Ten czas jest wystarczający do poznania się i sprawdzenia jakie zamiary ma partner.