Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co ja narobiłam!

Pomyliliśmy prezenty! Moja córka zamiast notebooka dostała książkę

Polecane posty

Gość Co ja narobiłam!

Już dawno z mężem ustaliliśmy że na gwiazdkę kupimy córce laptopa. ma 17 lat, dobrze się uczy, nie mamy z nią żadnych problemów. Odłożylismy pieniądze i kupilismy. Wigilię spędzaliśmy u moich rodziców, było całe moje rodzeństwo z żonami, męzami i dziecmi, prawie 20 osób. Dla każdego robiliśmy prezenty. Przy pakowaniu było sporo zamieszkania bo upominków dużo. częsc pakowała moja mama częsc ja,a częsc brat. Nie wiem jak to się stało,ale zostały one pomylone. Po kolacji kiedy wszyscy rozpakowywali prezenty mojej córki nie bylo bo bolał ją brzuch i położyła się spac w innym pokoju. Kiedy zobaczyłam że córka siostry rozpakowuje laptopa pomyślalam że moja siostra tez swojej kupiła, poniewaz wczesniej z nią o tym rozmawiałam. Po powrocie do domu okazało się że w paczce mojej córki jest duża książka, nikt się nie zorientował ze prezenty zostały pomylone. Było tyle ludzi i tyle paczek papierów i opakowan że nawet nie przeszło mi przez myśl że laptop mojej córki wylądował u siostrzenicy. ona chyba mysli ze ktos jej zrobił taki prezent. Co mam teraz z tym zrobic, powiedziec zeby go zwrócili?

Gość oczywiscie, ze tak
powinnas juz dawno byla to zrobic!! Przepros i powiedz jak sprawa wyglada, mysle ze zrozumieja .

Gość wandzia bandzia
Jasne że tak! przeciez to kupa kasy, a taka pomylke trzeba od razu wyjasnic, nie wiem na co czekasz jeszcze!

Gość he he he he he he ha
0/10

Gość jasne że powiedz
niech sobie dziwka nie myśli że laptopa podpierdoli i jej to ujdzie na sucho! to na pewno nie był przypadek! takie przypadki się nie zdarzają! albo ona albo jej mamusia musiały wiedzieć że tam jest laptop i podmieniły opakowania jak nikt nie widział!

Gość kasskka
porozmawiaj z siostrą. skoro też chciała kupić laptopa córce, to niech kupi takiego samego i da Tobie.

Gość heyyouhey
no raczej ma świadomośc, że to pomylka? wiec jesli ma sumienie, to zwroci. sama powinna. ale naprawde nic nie zaszkodzi jesli z nia o tym pogadasz i sie upomnisz. to zwykla pomylka. tyle, ze sporo warta, bo laptop a ksiazka to niemala roznica wartosci. wiec nie zostawiaj tego tak, to bylaby ostatnia glupota

Gość Itdllaka
Powiedz siostrze, ze zaszła pomyłka i czekaj na ich reakcje.

Gość dyuitfa
przecież siostra sama powinna wiedzieć, że zaszła pomyłka. wie co kupiła dziecku. chamskie, że jeszcze nie wspomniała nic na ten temat. sprawę trzeba jakoś rozwiązać

Gość bez sensu przeciez
laptop w pudełku nie jest takiej samej wielkosci nawet jak duza ksiazka, chyba ze to BAAAAARDZO duza ksiazka :O

Gość Co ja narobiłam!
to był mini laptop, nieduży. chodzi o to że nasze dzieci dostawały prezenty nie tylko od rodzicow, ale rowniez od dziadków, ciotek, chrzestnych. kazdy dla kazdego robił i oni pewnie mysla ze to chrzestny kupił ich córce laptopa

Gość pannna blondyyyy
To chyba nie był bardzo wartościowy laptop, skoro wielkości ksiązki?