Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwkurzonA!

Mój facet jedzie jutro z jego koleżanką na zakupy

Polecane posty

Gość wwwkurzonA!

Trzymajcie mnie bo zaraz coś rozwalę ! Jestem z swoim chłopakiem cztery lata.Do chłopaka ktoś zadzwonił i On wyszedł i rozmawiał, słyszałam wszystko co mówił i było słychać że rozmawia z jakąś dziewczyną.Po tym telefonie wrócił do pokoju i oznajmił że jedzie jutro na zakupy z koleżanką bo Ona prosiła go żeby pojechał jej pomóc wybrać prezent dla jej brata na 30te urodziny.Oczywiście mój facet się zgodził i nie spytał mnie o zdanie ! więc ja go grzecznie spytałam czy mogę z nimi jechać a On oburzony że nie że po co ! że jedzie z koleżanką i tyle ! Czy ja zwariowałam do reszty ? cholera kocham go i boję się że coś może zrobić.Czy Wasi faceci też spotykają się z koleżankami ?

Spotyka się. Dla kolegów i koleżanek "jest" od poniedziałku do piątku a ja mam go na weekendy. I nie zamierzam mu niczego zabraniać, bo to jak z dzieckiem-nie zrobi czegoś głupiego, dopóki sama mu tego nie zasugerujesz przez swoją zazdrość.

Gość Miksillka
Ona go pewnie próbuje poderwać, ale on pewnie swój rozum ma... Uważaj na nią! Nie powinnaś pozwalać na coś takiego -tym razem Ty pojedź z jakimś przystojnym kolegą.,..

Gość wwwkurzonA!
aż mi się srać zachciało ze zdenerwowania :(

Gość łon42latek
z zazdrosci

Gość mam tak samo>
daj spokój. A Ty chciałabyś zeby jechał z Toba i Twoim kolegą na zakupy? Zaufanie to podstawa związku...

Gość Szaszczak
A ty kto, jego żona ?

Gość co prezenty były do dupy
ze się tak wyżywacie??

Chora sytuacja. Powiedz mu ze sie nie zgadzasz. Ze albo jedziesz z nimi albo w ogole on nie idzie. Jak zaprzeczy to powiedz 'Dzieki za wspaniale lata razem ale widac ze ciagle nie jestem dla Ciebie najwazniejsza i widocznie szukasz nowej adoratorki.' Wyrzuc go w kat, ja bym tak zrobila, NAPRAWDE. Ja jestem ostra baba w kasze sobie dmuchac nie dam, gdyby moj tak zrobil to juz dawno by ze mna nie byl. Koledzy, owszem, no i jakies STARE ale to STARE z dawnych czasow kolezanki ale nie jakies nowo zapoznane kolezaneczki. Moj kiedys sobie znalazl przelotny flircik i ewidentnie bylo widac ze laska z nim kreci ale on ze nie, nie nie ona tylko z nim gada. Pisalam z nia jako on i sporo sie dowiedzialam. Wiele rzeczy robilam zeby go sprawdzic i niedlugo tez zrobie cos.

Gość nie rozumiem problemu........
przeciez kobiety sa swiete, czego sie boisz, ze co ona zrobi z zajetym facetem? :D

No bez przesady, facet nie jest Twoją zabawką żebyś go miała na każde zawołanie i, żeby robł tylko to co Ty chcesz :P

Gość niechcemisielogowac
hehe no zwariowalas...

Gość ....ggg....
To niech jakiś kuzyn do ciebie zadzwoni z innego telefonu pod tym samym pretekstem przy twoim facecie zgódź się pomóc "koledze" ze studiów. I niech przyjedzie po ciebie i zniknij na cały dzień :D:D. Jak go cholera nie weźmie to może znaczyć że ta koleżanka to nie tylko koleżanka (BO I DLACZEGO NIE MOGŁAŚ Z NIMI JECHAĆ??)

Gość facet moze robic
co chce ale ta kolezanka jest podejrzana...nie moze isc z jakas inna kolezanka na zakupy? pipa jedna, nie ufam takim babom!

Gość niechcemisielogowac
bo masz kompleksy

Gość jagodowysorbet
może nie chce żebys z nim jechała bo może tobie chce coś kupić i zrobić niespodzianke? ;)