Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

banzienka

jestem nadwornym psychologiem kafe

Polecane posty

w domu zbudowałam sobie ze skrzynek po jabłkach własny gabinet psychologiczny. Ma ściany ,pokój z okienkiem .Włażę tam w nocy z latarką , wystawiam łeb z okienka i mówię do starych lalek pod ścianą które znalazłam na śmietniku.Robię im wykłady,pouczam i doradzam , daje wskazówki na dalsze życie.Później pobieram opłaty za rady , takie tekturowe krążki udające pieniądze z napisami 10 zł,20 zł.Wystawiam faktury i stempluję stemplem zrobionym z surowego ziemniaka maczanego w farbie plakatowej. Zapraszam moich zwolenników do mojego gabinetu doradczego

Gość mniiigigi
7/10 za początek i skrzynki :P

chcę uchodzić za damę w tym celu oprócz bluzeczki z grempliny uszytej przez babcię na łuczniku z nożnym napędem założę również półbutki znalezione w piwnicy, wyczyściłam wazeliną i sie błyszczą , otarcia zamalowałam mazakiem ciocia jasia zrobiła mi trwałą na łbie ,mam pokręcone mysie wiórki ,dałam cioci za to słoik zakwasu do barszczu zrobię sobie zdjęcie u wujka i mirka to wam wrzucę będziecie podziwiać panią psycholog kafe

Gość ..NATALA..
:D:D:D

kobieta stworzona jest żeby czerpać przyjemność z drażnienia łechtaczki penis męski nie jest potrzebny , nawet duży penis nie przynosi pożytku bo penetracja krocza kobiecego jest zbyteczna może być tak ?

Gość wcale nie koniecznie
hahahahahahahaha dobre :D

Gość asdea
ja mam za to poważny problem. pomóżże