Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sopot23kasia

Jestem mistrzynią w zniechęcaniu

Polecane posty

Gość Sopot23kasia

facetów do mnie. Mam 23 lata, żadnego poważnego związku za sobą. Zainteresowanych mną facetów było wielu, ok 20 jak do tej pory każdego zniechęciła. Kłamstwami, oszukiwaniem, egoizmem, spotykaniem się z 2-3 jednocześnie. Mój problem polega na tym, że do 19 roku życia byłam gruba i nikomu się nie podobałam. Schudłam 4 lata temu i się zaczęło Szczupłą sylwetka i zainteresowanie mężczyzn uderzyły mi do głowy. Nie potrafię skupić się na jednym facecie dłużej niż miesiąc. Nie ważne jaki facet jest przy mniej jakoś instynktownie rozglądam się za następnym. Sama przejmuje inicjatywę i pozwalam ją przejmować facetowi. Mam jakiś dziwny kompleks, czuję, że muszę się podobać. Dodam, że nie spałam z żadnym facetem. Boje się, że ten stan mi nie przejdzie i będę sama. Poradźcie coś, napiszcie co ze mną nie tak i jak z tym walczyć. Marzę o facecie, z którym byłabym na zawsze ale nawet jeśli ktoś fajny jest przy mnie na siłę doszukuję sie w nim wad i już szukam innego:(

Gość tak być powinno.
a jak pisze dziewczynom żeby schudły to sie obruszają a potem zdziwione że facet je zostawił phi

Gość Sopot23kasia
To dla mnie ogromny problem niby zawsze jest przy mnie jakiś facet ale wiecznie jestem sama.

Gość fafik_24
możesz sie spotkać ze mną :P, ale w pewnym stopniu ciebie rozumiem...

Miałem coś podobnego. Odrzuciłem każdą dziewczynę która chciała ze mną być. Teraz już żadna nie chce .

Gość Sopot23kasia
Mnie to już męczy, ale nie potrafię nad tym panować:(