Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania005

SPA Warszawa Chanta'l

Polecane posty

Gość Fiooona87
Będę mogła powiedzieć w poniedziałek, bo zapisałam się z chłopakiem na wizytę z okazji Walentynek właśnie do Chanta'l :) na zabiegi realizowane w ramach całego pakietu z dodatkowymi niespodziankami :) wszystko naturalnie dla dwojga - masaże, ekskluzywny manicure itp. Jeszcze nie byłam, ale już mi się podoba :P

ja byłam na masażu u pana Bernarda i na pewno tam jeszcze wrócę bo było rewelacyjnie, masaż tajski z całych sił polecam, ceny nie zaporowe, a specjalista bardzo dobry

Kilka dni temu byłam na tajskim masażu i było cudooownie, polecam wszystkim serdecznie, bardzo miła i sympatyczna obsługa, świetna atmosfera, ceny przystępne, już planuję kolejną wizytę. Naprawdę polecam bo warto:)

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
Leci spamik leci... naprawdę myślicie, że ludzie są tak naiwni i nie widzą, że to jedna i ta sama osoba reklamuje pod różnymi nickami? :O

Gość dfghjk
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOPRAWDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gość Nieeesia
byłam tam ostatnio na depilacji nóg cena jest całkiem dobra polecam ;) efekty depilacji utrzymują się ku mojemu zaskoczeniu bardzo długo :)

Gość Laryskaaaa24
Ja z siostrą w Chantal'u robiłyśmy makijaż wieczorowy, ona jako Panna Młoda a ja jako Pani Starsza. Efekt piorunujący, wszystko bardzo ładnie dopasowane do osoby jak i kreacji, a przede wszystkim miła obsługa. Obie byłyśmy bardzo zadowolone ;) A myślę, że w takim dniu warto w siebie zainwestować. Zapewne na własny ślub też będę się tam malowała ;)

Gość Baska005
Ja tam czasem bywam i jestem bardzo zadowolona z usług. Kiedyś dostałam na urodziny bon od siostry, poszłam pierwszy raz i spodobało mi się. Czuję się tam miło i przyjemnie. Szczególnie polecam masaże orientalne i manicure japoński :) Pozdrawiam i polecam :)

Gość malwax
robilam tam sobie manicure japoński, efekty są naprawdę świetne. jestem bardzo zadowolona i chodzę regularnie na uzupełnianie. polecam

Ostatnio z polecenia koleżanki wybrałam się do tego Centrum na manicure japoński i wyszłam zadowolona w 100% ! :) a musze przyznać, że należę do osób wymagających i trudno mnie zadowolić :) Obsługa miła, przyjazna i rzeczowa! z pewnością wybiorę się tam po raz kolejny :) POLECAM SERDECZNIE :)

Ostatnio z polecenia koleżanki wybrałam się do tego Centrum na manicure japoński i wyszłam zadowolona w 100% ! :) a musze przyznać, że należę do osób wymagających i trudno mnie zadowolić :) Obsługa miła, przyjazna i rzeczowa! z pewnością wybiorę się tam po raz kolejny :) POLECAM SERDECZNIE :)

Gość słoneczko1988s
Czesc dziewczyny, nie wiem skąd te negatywne opinie. Tym bardziej nie wiem skad, jakakolwiek opryskliwa baba! Obsługa bardzo zyczliwa i miła. Zaproponowano mi kawkę nawet. Ja ostatnio bylam na kilku zabiegach w tym salonie m.in na masażu tajskim i za namową poprzedniczek na koniec zaserwowałam sobie manikiur japonski, bo moje paznokcie wolaja o pomste do nieba! A co wiosna jest i raz się zyje. Jak na razie jestem bardzo zadowolona. :) Paznokcie faktycznie nie rozdwajaja się ,teraz tylko czekam az odrosną. :)

Gość kasiawarszawa88
słoneczko, a jak czesto robisz uzupełnienia? ile kosztuje manicure w tym salonie? Pozdrawiam

Gość słoneczko1988s
mainikiur jest za 75 zł :) Ja uzupełniam regularnie co 3 tygodnie. Naprawdę polecam bo masz (widze ze ten sam rocznik jestesmy - o ile to 88 to koncówka roku urodzenia) to chyba nie musze mowic per Pani ??) wiec masz problem z głowy na cale 3 tygodnie. :)

Gość mikosiaaa
hej kochane :) a co to jest ten manicure japonski? Mozecie podac jakis namiar na to studio? :) Pozdrawiam

Hej mikosiaa, przecież zawsze możesz wejść do nich na stronę i rozejrzeć się co tam w salonie słychać. :) teraz maja akurat promocję na masaże. Ale ten co napisłał tyle spamu to ma nerwy ;)

Gość halinka_polska
Witam, Szukałam długo salonu gdzie można zrobić manicure japoński i nagle wyskoczyła mi ta strona, chyba przez tego spamera co tyle razy napisał "spam". :) byłam tam i potwierdzam jest super, miła obsługa fajna i ciekawa oferta. Nie tylko na manicure ale też na terapię antynikotynową itd. Dzięki dziewczyny :)

Halinka ja tak samo ich znalazłam, widziałaś ich fanpage na facebooku? Oni mają bardzo ciekawą ofertę, zastanawiamy się z mężem nad wyjazdem na mazury w maju. Nie wiedziałam że oni organizują coś takiego ;)

Gość KASKA01
POLECAM PANIĄ MAGDĘ - REWELACYJNA KOSMETYCZKA, OD NIEDAWNA W CHANTALU

Gość Vioka_vilka34
Mają mega duży wybór lakierów OPI - w standardowym manicur PEELING + MASKA za jedyne 55 zł! Byłam miło zaskoczona jak na tak wysoki standard usług. Od niedawna pracuje świetna Pani Monika - Chanta'l jest godny polecenia. :)

Gość Beata_mgr
Pracuje w budynku AXY i parkuje obok salonu Chanta'l, potrzebowałam przed spotkaniem szybkiego przemalowania paznokci i mimo że nie byłam umówiona na wizytę traf chciał, że miejsce było wolne. Wróciłam tam w następnym tygodniu na komplet z tym, że pierwszy raz robiła pedicur przy użyciu wkasów. Pani która wykonywała ten zabieg, udzieliła mi informacji, że to jest autorski rytuał tego salonu. Przyznam, że wyglądało to bardzo interesujące, najpierw kąpiel z solą morską, zieloną glinką oraz mocznikiem, potem nakładanie kwasów na śródstopie i pięte, peeling, oraz maska Gehwol. Zauważyłam bardzo duży potencjał tego miejsca. Wysoki standard oraz profesjonalna dyskretna obsługa. Pedicur jaki miała zrobiny zalicza się do najlepszych jakie doświadczyłam. Bardzo dyskretna reklama z zewnątrz wcześniej nie przykuła mojej uwagi, jak widać gabinety o dobrej renomie nie muszą krzyczeć z ulicy jaskrawymi neonami. Pozdrawiam i rekomenduje to miejsce wszystkim dbającym o jakość i profesjonalizm usług.

Gość Inka_33
Pracuję w okolicy Karolkowej i do Chantal mam kilka kroków. Na początku ich zabiegi manicur i pedicur skradły moje serce. Teraz korzystam i z kosmetyki świetne zabiegi na marce Ericosson oraz terapii naturalnych! Polecam naturalny zabieg przeciwstarzeniowy na twarz cosmolifting japońskie - nigdy się z czymś takim jeszcze nie spotkałam. Duży plus za przyjemną atmosferę oraz brak pośpiechu i sztuczności:) LUBIĘ TO! INKA

Gość Bożena_74
Chodzę od 2 lat na refleksologie do Chantal na ul. Karolkowej 50 w Warszawie, jest to dla mnie jedyne rzetelne miejsce gdzie korzystam z Terapii Naturalnych które są ich konikiem. Na pocztek dodam, że pracuję w korporacji gdzie poziom stresu zabiłby na miejscu normalnego człowieka, my jesteśmy robotami;) Refleksologa pomogła mi z bólami migrenowymi gdzie wcześniej musiałam jeździć na zastrzyk na pogotowie, po zabiegach zaczełam w końcu spać i to nawet 5 godzin co jak na mnie to cała wieczność! Nie sądziłam że masaż receptorów na stopach może przynieść tyle dobrego, jestem gorącą zwolenniczką zabiegów refleksologi równie tej twarzy. Chodze tam również na kosmetykę i manicur. Każda usług jest na wysokim poziomie i jako stała klienta jetem na tak. Nie wiem skąd biorą się negatywne opinie ale przez 2 lata nie doświadczyłam żadnego negatywnego incydentu.

Gość Asia 1984
Pierwszy raz byłam w tym salonie w grudniu 2012, ponieważ dostałam zaproszenie od koleżanki na zabieg IPL pach (laserowe usuwanie owłosienia) bo od zawsze miałam kompleks zbyt dużego owłosienia. Zabieg wykonywała pani Wiola, która pomimo mojego stresu przed zabiegiem potrafiła wszystko mi dokładnie wytłumaczyć i uspokoić.;) Zabieg minął w mgnieniu oka, a po nim dostałam gratisową konsultacje w sprawie mojej cery. Przy wyjściu dostałam voucher ze zniżkami na manicure, pedicure i masaże, które jak tylko przetestuję to napiszę opinię. Reasumując ten salon, muszę przyznać że zrobił na mnie ogromne pierwsze wrażenie.:) Aaaa i zapisałam się na kolejne serie na laser, bo po 2 tygodniach zauważyłam, że zabieg podziałał i mam już częściowo gołe paszki (reszta która jeszcze została bardzo wolno rośnie-REWELACJAAAA!!), ale wiem żeby efekt był na dłużej to muszę go powtórzyć. Pozdrawiam, A.

Gość Joanna66
jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! pierwszy raz wyrwalam troche czasu dla siebie- od wielu lat powielalam schemat: praca-dom-praca. uwazalam ze zabiegi w spa to strata pieniedzy bo to samo przeciez moge zrobic w domu. pakiet pielegnacyjny dostalam od meza. i co? i musze przyznac ze to jest cos cudownego. efekty utrzymuja sie duzej, skora jest bardziej i dluzj nawilzona niz po jakimkolwiek zabiegu robionym w domu. Pani trycholog tez jest wspaniala, umiechnieta osoba, a wlosy wrezcie przestaly mi wypadac po zabiegach u niej! polecam przyjsc na manicure: efekt genialny. lakier trzyma sie juz ponad tydzien!!!

Gość stefania 75
pani Wiola i większa część Chanta'l przeniosła się do nowego miejsca na Towarowej 35/85 miejsce nazywa się Asaia, ale jeszcze nie mają strony - ponoć ma być niedługo

Gość MatuszewskaAla
Chanta'l w końcu otwarty, byłam na moim ulubionym zabiegu refleksologii stop u p. Magdy, jestem mile zaskoczona bo wnętrze wyglada bajkowo:) są tez nowe osoby wykonujące manicur i kosmetyke, p. Olga zrobiła wspaniały manicur piaskowy:) zmiana na lepsze Polecam polecam w nowej odsłonie jest jeszcze lepiej!

Gość dorotadorota73
Jestem zakochana w moich paznokciach, pierwszy raz dałam się namówić na piaskowy mani OPI w kolorze czerwonego wina! Precyzyjnie i dokładnie wykonany jak zawsze. Pani Olga jest rewelacyjna.