Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieważne ;D

Ciąza

Polecane posty

Gość nieważne ;D

Mam pytanie, uprawiałam z chłopakiem sex bez prezerwatywy 2 tygodnie przed krwawieniem miesiączkowym to wychodzi ze miałam faze płodności i on wyszedł ze mnie przed wytryskiem i zakrył jeszce ręką swojego penisa potem juz nieuprawialismy sexu czy jest jakies ryzyko ze mogłam zajśc w ciąze?? prosze o odpowiedz

Gość uprawiając sex
bez zabezpieczenia trzeba sie z tym liczyc...

Gość ......AM.........
1. skąd wiesz, że była to faza płodna? bawisz się w kalendarzyk? 2. przed wytryskiem z penisa wydobywa się płyn ejakulacyjny w którym mogą być plemniki. 3. stosunek przerywany może być przyczyną zaniku umiejętności przeżywania orgazmu. tak, mogłaś zajść w ciążę.

Gość nieważne ;D
wiem ale robiliśmy to i moj chłopak wyszedł z 5 sekund jak nie lepiej przed wytryskiem i zakrył ręką penisa sperma była na jego ręce a ja nic nie czułam w pochwie jak sie myłam tez nic niebyło a wiem ze mam faze płodnosci bo obliczyłam to sobie niebawie sie w kalendazyk ale boję sie zo mogłam ejstesmy młodzi to nasz pierwszy raz i kurcze jak sie rodzice dowiedza ze ejstesmy mamy przerąbane ... proszę o jakieś rady.. i co to jest ten cały płyn ejakulacyjny??

Gość BoskiRoman
na pierwszy stosunek przerywany :O w ciagu max. 2 lat bedziesz mamusia tak dbajac o anty

Gość nieważne ;D
chodzi też o to, że on jest czarnoskóry, więc jak ja się pokażę po przerwie świątecznej w szkole z czarnym dzieckiem na ręku? może do tej pory nie urodzę. jak myślicie?