Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saigy

Od czego to może być

Polecane posty

Yo! Mam problem z kciukami oraz skórą miedzy palcami. Otóż zaczęło się to jakiś miesiąc temu. Moja skóra pomiędzy palcami łuszczyła się(?) (stała się taka biaława).Do tego była strasznie sucha,stwardniała(jak u starych ludzi) oraz kciuki były lekko zaczerwienione. Kilka dni później zaczerwieniło się znacznie mocniej a między palcami pojawiły się czerwone plamki. Jakiś tydzień temu w lewej ręce między palcem najbardziej po lewej a tym drugim z lewej(:D) zrobiła mi się twarda sinawa plamka. Od przed wczoraj ta plamka mnie piecze, zaś wczoraj skóra tam pękła(zrobiła się czerwona kreska) oraz leciała mi z niej woda. Dzisiaj leci z niej już krew. Wykluczam potówki(bo w ogóle się nie pocę) oraz świerzb ze względu na to że skóra mnie piecze a nie swędzi. Co więej kiedy wykonuję jakąś pracę(np. odkurzanie) to mimo iż się przy tym w ogóle nie pocę, to skóra na całym ciele strasznie mnie swędzi. Raany ale sie rozpisalem xD Ma ktoś jakieś pomysły od czego to może być? z dnia na dzień jest coraz gorzej. Zastanawiam się czy to może jakaś grzybica. Z tym że na internecie nie wiele jest odnośnie problemów ze skórą.

Gość a co na to lekarz
?