Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aąbcćdeęfghijklł

PRYSZCZE - POMOCY!!!!!!

Polecane posty

Gość aąbcćdeęfghijklł

Poradźcie jak szybko pozbyć się pryszczy. Kiedyś miałam tego cholerstwa dużo i nic sobie z tego nie robiłam, ale w końcu udało mi się tego pozbyć. Do piątku! jeszcze w piątek przed Wigilią miałam idealną cerę. Wieczorem jak zmywałam makijaż zauważyłam dwa pryszcze. Dziś mamy poniedziałek a ja mam całą twarz w pryszczach. W piątek sylwester, bardzo mi zależało na idealnym wyglądzie, a tu mnóstwo pryszczy na twarzy. Takie czerwone i z białymi końcami, małe i duże, po prostu najróżniejsze. Proszę poradźcie jak się ich szybko pozbyć.

Gość aąbcćdeęfghijklł
nikt nie zna jakichś szybkich sposobów na pryszcze? Proszę pomóżcie, bo już w lustro patrzeć nie mogę, a sylwester tuż tuż... To dla mnie naprawdę ważnie, bo bardzo mi zależy, żeby tego dnia pięknie wyglądać...

Gość fkawfkafkesfn
pij duzo wody - koniecznie, ogranicz slodycze i niezdrowa zywnosc jak fast foody i tluste pokarmy np. zolty ser. za to jedz pomaranczowe owoce jak morele, brzoskwinie, mandarynki, pomaransze. buzie smaruj kremem nawilzajacym i mozesz kupic clean&clear zel punktowy na pryszcze - nakladaj go baaardzo obficie na pryszcza.

Gość Liza@22
Polecam kremik z serii ziaja pro aptecznej ,seria zielona

Gość gzytgzyt
a ja od siebie polecam wsadzić ryj do zamrażalki i do ciepłego piekarnika i tak powtozyc to ze 15 razy po minucie działą!! bo pory sie reguluja zamykaja otwieraja

Gość gzytgzyt
nieno z ta moja metoda to joke niestosj zadnych kosmetyków najlepiej jakies szare mydło bo wszytskie te kremy i inne dziadostwa najpierw wysyfiaja a wrecz powoduja wiec to moze jaies wyjscie ale dlugotrwale

Gość Algoria
ja polecam masc w zelu ktora nazywa sie Clindacne. Jest na recpete. Jest bardzo skuteczna po ok 2 dniach calkowity brak pryszczy :)

Gość Sylwia7741
A ja polecam afronis kupuje sie to w aptece kosztuje 5 zl.

Gość MelodyjnaWWA
Cześć, ja poleciłabym Tobie z całego serca metody opisane w kursie antypryszcz. Zachęcił mnie darmowy fragment, który można pobrać ze strony antypryszcz.pl Kurs polega na poznaniu i pozbyciu się prawdziwych przyczyn trądziku. W rezultacie po mojej 6 letniej walki z trądzikiem, próbując już wszystkich leków, kosmetyków, 2 miesiące wystarczyły, aby pozbyć się tej okropnej choroby, oraz mieć pewność, że ona nie powróci. Pozdrawiam serdecznie i powodzenia !