Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAMEK

SYFY< SYFY< SYFY

Polecane posty

Gość ZAMEK

wiiitajcie, mam do was pytanie, MUSZĘ ZWALCZYC MOJE OKROPNE SYFY DO 3.01.11! na czole, nic, na nosie nic, na polikach nic, a na brodzie...MASAKRA! mam tydzień, nie wyciskam ich, a jak te zasuszone zejdą wychodzą następne. BLAGaM< POMÓŻCIE!

Gość d-dwa
nie patrz w lustro - to powinno pomóc.

Gość ZAMEK
dla kogos kto nei miał do czynienie z tym problemem, wydaje się to śmieszne. a koleżeństwo się głupio gapi...

Gość kak
Krosty na twarzy niezależnie od tego gdzie się pojawiły (broda, policzki, czy czoło) mogą drażnić, szczególnie, jeśli mamy zamiar iść na sylwestrową imprezę. Krost nie da się pozbyć błyskawicznie - z dnia na dzień, nie można ich też wyciskać ( grozi to bowiem powstaniem widocznych blizn). Ale warto spróbować je likwidować poprzez zastosowanie kremu na trądzik. Nazywa się on Acnezine. Według mnie powinien pomóc. Tylko trzeba preparat stosować regularnie. Ten skuteczny specyfik na trądzik zlikwiduje występujące zmiany trądzikowe popularne syfy, a ponadto daje nam gwarancje, że pryszcze już więcej się nie pojawią. Preparat Acnezine można dostać w postaci kremu, ale też w postaci kapsułek. Mamy zatem kompleksowe działanie na trądzik od zewnątrz i wewnątrz. Oprócz Acnezine w niwelowaniu pryszczy pomocne okazują się specjalne zabiegi proponowane przez gabinety kosmetyczne. Wśród nich można wymienić peelingi (np. Kawitacyjny), albo sonoforezę. Sonoforeza jest zabiegiem, którego celem jest dostarczenie pewnych substancji w głąb skóry. Za pomocą specjalnych aparatów cenne składniki ampułki, czy też maseczki wtłaczane są w głębsze warstwy skóry. Ampułki zawierają wszystkie substancje, które przyczyniają się do poprawy kondycji cery. Więcej na temat tego zabiegu można dowiedzieć się ze strony http://tradzikmlodzienczy.info.pl/2010/11/20/sonoforeza-na-tradzik/