Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaa20jaaa

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość jaaa20jaaa

Witam. Współżyłam z chłopakiem 22 listopada oraz 3 grudnia bez zabezpieczenia (stosunek przerywany).Miesiączki mam nieregularne. 5 grudnia dostałam plamienia, kilka plamek, 6 grudnia nic i 7 znowu, a później nic. Pomyślałam, że to było plamienie implantacyjne, zrobiłam test i odetchnęłam z ulgą bo wynik wyszedł negatywny. 20 grudnia zowu dostałam plamień, a 21 krwawienie, nie było ono mocno obfite, ale dokładnie jak miesiąc wcześniej przy miesiączce. Więc stwierdziłam ze to okres. Wczoraj mi się skończył, jednak dzisiaj po wizycie w toalecie podcierając się na papierze zauważyłam brązowo-krwisty śluz. Doradźcie czy to może być ciąża? Biorąc pod uwagę stosunek 3 grudnia, i to plamienie które prawdopodobnie było okołoowulacyjne jednak czy krwawienie implantacyjne mogło wystąpić 15dni po owulacji i trwać 6 dni?

Gość katia255
mialam podobna sytuacje, teraz mam chlopczyka.

Gość choinkka2010
zrób test

Gość jaaa20jaaa
a czyje to może być dziecko? potem jeszcze dałam znajomemu menelowi za biedronką

Gość jaaa20jaaa
proszę się pode mnie nie poszywać Zrobiłam test, wyszedł negatywny, śluzu już nie ma, jednak mam obawy bo nie doczekałam do rana i zrobiłam test popołudniu, dla pewności za 2 dni zrobię drugi