Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nareszcie mam w sobie siłe

Jak zacząc nowe życie

Polecane posty

Witam kochani. Piszę tutaj, ponieważ bardzo chciałabym poprosic Was o rady jak zacząc nowe życie, od czego powinnam zacząc? odeszłam właśnie od faceta, z którym byłam w związku, który był koszmarem. Na każdym kroku byłam poniżana, wyzywana, obrażana. Zrobiłam rosół zamiast pomidorowej to odrazu byłam "kurwą, szmatą pierdolaną" i byłam bita, kopana, chodziłam w siniakach. Awantury były na porządku dziennym. Tak, moje drogie takie skurwysyny istnieją naprawde. Jednego dnia uderzał moją głową w ścianę, a drugiego nosił papcie w zębach. Jestem młodą, niebrzydką osobą a on stary skurwysyn tak mnie zniszczył. Wyzywał od najgorszych nawet w miejscach publicznych. Boze głupia byłam że tak długo to wytrzymywałam, ale to już koniec. Powiedzcie kochane jakie mam podjąc kroki, zeby zacząc wszystko od nowa? Mam prace, ale nie mam rodziny, oszczędności ani mieszkania. Z tym człowiekiem nie mam ani ślubu ani dzieci.

Gość Bazjnkalec
to znaczy, że jesteś dziewicą ?

tate kąpał mnie trzymając mnie za uszy by nie poparzyć sobie rąk

Tez bym chciała zacząc nowe zycie... nie jest to takie latwe jakby chcialo się by bylo... mnie też zniszczyl facet i juz rok nie moge nikogo sobie znalezc.. wspomnienia jednak wracaja, moze przejdz sie do psychologa czy do psychoterapeuty?? Mi niestety nic nie pomogło, chociaż jak brałam tabletki antydepresyjne to bylam zupelnie innym czlowiekiem

Gość rwegrgfr
zapisz się na jakiś kurs i zmień wygląd na początek:)

Gość szkuner
niech zgadnę, gostek wyglądał jak poseł z parlamentu i przystojniak na którego widok laski aż piszczały, więc mogłaś się pochwalić koleżankom a nie ważne, że w domu był horror , prawda ?