Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość czekoladka123

zadwolona

Polecane posty

Gość czekoladka123

Od niedawna mieszkam w Katowicach i o ile w poprzednim mieście w którym mieszkałam udało mi się trafić za pierwszym razem na idealnego fryzjera, tak tutaj miałam duży problem. Aż do teraz. Przed świętami wybrałam sie do Pani Agnieszki Stępień i muszę powiedziec, ze jestem zachwycona jej pracą, moje włosy odżyły i w końcu wyglądam jak człowiek, a nie jak straszydło. Dlatego dziękuje Pani Agnieszko i mam nadzieję, że Pani to przeczyta. Wcześniej byłam w Berendowiczu ale niestety mimo, że wystrój i obługa bardzo profesjonalna, to bez rewelacji, ot zwykłe cięcie ze dużą kasę. Skusiłam się tez na DJ.Style bo mieszkam niedaleko i jest w miarę tanio, ale o ile ciecie było w porządku o tyle obsługa fatalna. Po pierwsze w salonie jest brudno, bo drugie fryzjer - niejaki Pan Wojtek, śmierdział alkoholem i potem, wystarczy, że w katowickich tramwajach cuchnie, nie muszę tego znosic u fryzjera. Ledwo wytrzymałam do końca i zdedcydowanie nie polecam. Jestem strasznie wyczulona na estetykę w salonie, czystość, miłą obsluge i muzyke. Dlatego Marginess plus Pani Agnieszka to ogromne objawienie, Berendowicz & Kublin - moze jeszcze dam szanse, a DJStyle - zdecydowanie nie polecam, bylejakość i w salonie i w personelu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować