Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona zniesmaczona

zdradzil mnie, oklamal i zostawil

Polecane posty

moj ex zdradzil mnie ze swoja byla, gdy ona mi to powiedziala na imprezie powiedzial, ze wygaduje glupoty.... po ktortkim czasie od tego incydentu mnie zostawil, a teraz gdy wszystko sie wydalo napisal, ze pewnie ja tez swieta nie bylam.... nie przeprosil i zainteresowany byl tylko od kogo to wiem ... nie odpisalam mu na to, ze nniby tez cos pewnie zrobilam bo nic nei zrobilam ... ale bardzo smutna wiadomosc i jeszcze zadnego przepraszam ani nic.....

Rozumiem ze ci smutno...ale pomysl z drugiej strony ciesz sie ze ten frajer to nie twoj maz...tzn. ze dowiedzialas sie tego ze jest taki tak wczesnie...wyobraz sobie ze taka sytuacja ma miejsce kiedy jestescie juz malzenstwem i macie dzieci. To dopiero horror... Na twoim miejscu nie plakalabym za takim frajerem ,zamiast tego ciesz sie wolnoscia;)

dziekuje za slowa otuchy ! najgorsze jest to, ze ja nic zlego nie zrobilam !!! przy rozstaniu zadnych placzow awantur wyzwisk... po prostu przyjelam do wiadomosci i zyczylam dobrze !! nigdy go nie oklamalam bylismy krotko, ale bylam bardzo w porzadku w stosunku do niego ! a zostalam potraktowana bardzo zle ! bo wiem, ze nie zasluzylam na to ... myslicie, ze olewanie to najlepsza metoda ??

ktos pogada ??? pocieszy ?>>

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mnie tez chlopak wczoraj zostawil

tez w tak 'kulturalny' sposob

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zdradzil mnie wczesniej ja powiedzialam ze teraz to musi dac mi czas zeby to przemyslec... a wczoraj spotkalismy sie i powiedzial ze za dlugo musi czekac i ze juz nie chce ze mna byc...

za dlugo musi czekac rany... skad oni te teksty biora to nie wiem !!! dobrze, ze tak to sie skonczylo na bank nie nie stracilas skoro koles sie tak zachowuje !!! ale rozumiem i znam ten bol

Gość Mała misia:)
Autorko-wiem jak sie czujesz:( napewno jest ci przykro ale taki facet jest nikim i szkoda na niego czasu napewno znajdziesz sobie o wiele lepszego:)

wiem wiem tez sobie to powatarzam i nie bawie sie na odpisywanie na jego glupie teksty.... olewanie to chyba najlepszy sposob

Tak jesli nie bedziesz mu odpisywala napewno da sobie spokoj:)

Gość drdyyyydydydydydy
ale drań z tego fagasa..;/ zycze Ci szczescia ! Poznasz wkoncu wartego uczucia mezczyzny, na bank jestes fajna, silna dziewuszka! a ten gnoooooj niech go kije bija ,skoro zdradzil raz to pewnie bedzie to robil 1000 razy w przyszlosci!

dziekuje jestescie strasznie kochane :*** wiecie co chyba w tym wszysttkim jest najgorsze, ze jest facetem, ktorrego bym nigdy o to nie podejrzewala..... sam mowil, ze zdrada to chujowa rzecz... dodam, ze to on ja zostawil to bym dziwniejsze bo rozumiem jak by ona go.... ale zostawiac kogos potem byc z inna i zdradzac jak z ex ;oooo przeciez zwiazek to swiadomy wybor, a nie obowiazek

A ile ona ma lta ze tak zrobil?? a ty ile masz??

mamy po 22 lata wiem, ze to nie duzo, ale tez nie jakies dzieciaczki....

Ej kochana ja sama mam 22:) wiec napewno nie jekies dziecki tylko powazne i dorosle osoby hihi:) glowa do góry ten szmaciarz nie zalugiwal na ciebie

Gość velvety
jeju jaki drań z niego! dobrze, że już z tym dupkiem nie jesteś, nie jest Ciebie wart!

dziwne bo znam tego czlowieka nie od dzis na stopie kolezenskiej i nie myslalam, ze tak postapi mam naucze......nie jest mi nawet smutno jednak czuje niesmak

Gość A to ja paskuda
Ale o co chodzi ? I o co to całe zamieszanie. Czy podają tu wódkę ? Poproszę pół litra i flaki.

No widzisz faceci sa nie obliczalni nie martw sie lepiej ze to teraz sie wydalo niz mialo by pozniej

Gość gość
Mój byl policjantem , zawsze zapracowany , nie dziwię sie bo miał nas dwie.... Najbardziej boli ze policjant niby powinien byc uczciwy po telefonie jak sie wydalo oczywiście zaprzeczał ze jestem tylko ja , ale to nieprawda , zostawił mnie urywajac całkowity kontakt. Boli ze zaufasz drugiemu człowiekowi, otwierasz sie na nowy związek a po czasie zostajesz zraniona i jeszcze przez klamczucha struza prawa ... Płakać sie chce