Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hemoroidywiwi28

Jest tutaj ktos kto mial PODWIAZYWANE HEMOROIDY

Polecane posty

Gość Hemoroidywiwi28

Problem z hemoroidami mam juz 2 lata lekarka tylko zmeiniala mi masci i czopki ostatnio zmienilam lekarza ktory od razu wypisal. mi skierowanie do chirurga a ten zalecil mi zabieg tzw. podwiazywanie naczyn tak by krew nie docierala i ja sie zgodzilam mam termin zabiegu za 2tyg mam dosc hemoroidow ze zgodzilabym sie na kazdy zabieg byle nie czuc juz bolu i swiadu ale teraz zastanawiam sie czy bede znieczulona i czy po zabiegu bedzie bardzo bolalo czy ktoras z was drogie mamy miala taki zabieg? przepraszam ze pisze bez interpunkci ale siedze na kafeter w telefonie

Gość czytałam , słyszałam
o tym , podobno hemoroid usycha po tym i odpada Co do masci , kremów , czopków - najlepszym sposobem na hemoroidy jest miód Zwykły , pszczeli miód ! Smaruj raz / dwa razy dziennie - w miare potrzeby na umytą czystą skóre Miód jest rewelacyjny !

Gość Hemoroidywiwi28
Probowalalm miodu napar z kory debu na moje hemoroidy to nie dziala zostal mi tylko ten zabieg na necie wyczytalam ze jest wykonywany w znieczuleniu ogolnym lub miejscowy ciekawi mnie tylko czy po zabiegu bardzo boli

Gość czytałam , słyszałam
tego to ja nie wiem , ale skoro nic nie działa to moze spróbuj z tym zabiegiem Mysle ,ze chyba nie boli ( przynajmniej nie az tak bardzo ) Podobno jakos zawiązują ten hemoroid ( chyba nie powinno az tak bolec) Ale ja nie wiem , moze dopytaj się lekarza czy znieczulenie bedzie potrzebne i czy to bolesny zabieg

Gość mamachichi
partner mojej mamy mial taki zabieg kilka lat temu, zalozyli m takie chyba gumeczki i z czasem m odpadly, nie bolalo

Gość Hemoroid6yń
wyczytalam na internecie ze taki zabieg nie jest refundowany z kasy chorych wie moze ktos z was ile taki zabieg kosztuje

Gość iwka35
czesc tydzien temu mialam ten zabieg odbywa sie to bardzo szybko ok 20 min a po zabiegu roznie jednego boli mniej a drugiego mocniej mnie bolalo strasznie, po zabiego juz tydzien a wciaz boli nie tak bardzo jak na poczatku ale teraz boli kosc ogonowa i posladki..ale mysle ze warto sie poddac takiemu zabiegowi hemoroidy to cos okropnego meczylam sie 8 lat i mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej..pozdrawiam

Gość iwka35
a co do znieczulenie ja mialam w kregoslup...