Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIelki Brat Orwella

Panowie nie boicie się? prysznic kąpiel

Polecane posty

Gość WIelki Brat Orwella

że jak bierzecie prysznic, kąpiel to KTOs was podgląda przez mikrokamery? łatwo je dzis zainstalowac? I wszystko widzi jak sobie robicie dobrze:)? jak was odchyla do tyłu- tak czytałem tu na kaffe..;) radze wam: nic nie robic..a jak was przycisnie..to isc do szafy:P haha Inaczej robicie to na oczach innych;) A jak macie szpiega w kompie, laptopie...to wie czy oglądacie xxx czy fotki nagie;)

Gość WIelki Brat Orwella 2
to sie tyczy osób w bolkach bez strzezenia. Kazdy wejdzie na dach..i zainstluje w szybie wentylacyjnym mikrokamerke bez problemu;) w domkach bez strzezenia itp w willi by was to nie spotkało;)

Ale o co chodzi? Czego mamy sie bac? Nie rozumiem tego, co z tego, ze mnie ktos nagra? Siebie akceptuje i to wystarcza.

Gość WIelki Brat Orwella 2
to jest żenujące.. a jak jakis Facet z pl? patrzy co wy tam robicie:)? Ale to naruszenie prywatnosci, bo łazienka to sfera intimate:)

Gość Facet na faceta patrzy
pewnie zazdrosci mu duzego 22 cm penisa:P ha

Gość i love my style
a co Wielki Bracie, masz takiego małego, że boisz się, że ktoś się o tym dowie? :P Wyjaśnię, że kamera dodaje parę kilo, więc powinna Ci go powiększyć.

uwazam ze mikrokamery zainstalowane sa rowniez w toaletach sypialniach lazienkach a u mnie w mieszkaniu nawet w kazdym pokoju wlacznie z pralka nawet w piwnicy zawsze i wszaedzie jestesmy obserwowani jak nie dzieki kamerom to przez sasiadow obcych ludzi duchy i z innych plnet cywilizacje nidgy tak na prawde nie jestes sam

Gość WIelki Brat Orwella
jestem gejem monterem

Gość When I looked You
tak..są w pokojach..a ile to 3 w bloku. W łazience na pewno. Ale jak ktos opisuje co kto robi pod prysznicem.. faceci onanizują się przed kompem..i filmami xxx.. wiec jak ktos opisze ze ktos to robi pod prysznicem..albo czasem do nagich fotek..to od razu widac, ze opisał..:classic_cool: ha

Gość Wielka sioraaaaa Big
a teraz panowie przypomniec sobie co kto robił pod prysznicem czy w wannie a opis był taki: wychyla go do tyłu..a oczy z orbit wychodzą tak mu dobrze.. i szybko doszedł:) wiec kto ma mikromery:)?

Gość Wielki Brat Orwella
boję się, że ktoś mnie podpatruje po tym, jak odnalazłem mini-kamerkę w odbycie mojego wypchanego bobra, który stoi na kominku jako trofeum łowieckie. Podobne gadżety odnalazłem też w mikrofalówce (teraz każdy się dowie co jem, i boję się, w jakim celu może to wykorzystać), podsłuch w nowym klopie (przyklejony za muszlą), oraz kamerkę doczepioną do ananasa (była schowana w jego liściach).

oczy kamery duchy obcy sa wszedzie i nic na to nie poradzisz oni nie tylko oberwuja jak sie onanizujesz ale rowniez jak siedzisz na toalecie jak spisz jak jesz jeszcez co piszesz na kompie NAWET TERAZ oni wiedza i widza wszystko wiedza o kazdym twoim moim ruchu nie jestes w stanie sie schowac nie na tej planecie POWODZENIA