dziwna_jakas_jestem__ 0 Napisano Grudzień 27, 2010 w calym domu mam wszedzie "łyse" podłogi, w sensie ze nie mam dywanów, wykładzin itp, tylko płytki, deski czy panele.Teraz robimy sypialnie i sama juz nie wiem czy nie zrobic wykładziny?w castoramie widziałam taką fajna puszystą, włochatą wykładzinę :) w kolorze trawy :) tylko że to fajnie wyglada i jest fajne jak jest nowe, potem staje sie siedliskiem kurzu, brudu, włosów, bakterii , roztoczy itp :o dlatego mam łyse podłogi, bo wiem ze jak odkurze, umyje to jest czysto a dywan czy wykładzina nigdy nie bedzie czysty, nawet po "praniu":o co radzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szopenowa 1 Napisano Grudzień 27, 2010 Panele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość porajjona Napisano Grudzień 27, 2010 ja mam w sypialni włochatą, mięciutką wykładzinę bo dość mam chłodu pod stopami, piorę co jakiś czas specjalnym odkurzaczem, nie widzę problemu a jest komfort i ładnie wygląda (mam taką śliwkowo-brązową) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziwna_jakas_jestem__ 0 Napisano Grudzień 27, 2010 no, ja nie mam takiego specjalnego odkurzacza:( wiec musiałabym prac recznie, a przeciez to tylko wcieranie i rozcieranie brudu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maturks4 Napisano Grudzień 27, 2010 Oczywiście, że PANELE. Zawsze można dołożyć jakiś niewielki pasujący dywanik. A w pełni się zgadzam, że wykładzina to siedlisko kurzu. Jeszcze w sypialni!! Z samych betów kilogramy się wytrzepuje raz w miesiącu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Grudzień 27, 2010 panele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rada jak ta lala Napisano Grudzień 27, 2010 kafelki, koniecznie kafelki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziwna_jakas_jestem__ 0 Napisano Grudzień 27, 2010 czyli jednak chyba beda panele :) jak zwykle :p myslałam ze mnie przekonacie do tej wykładzinki ale skoro chętnych nie było, to chyba zrobię tak jak zawsze-położę coś co będzie higieniczne :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brzydzia30 w pomaranczy Napisano Grudzień 27, 2010 panele,parkiet,deski wykladzina to siedlisko brudu,kurzu,roztoczy chyba,ze bedziesz zamawiala pranie raz w miesiacu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
acc24 0 Napisano Grudzień 27, 2010 panele, deski, parkiet i połuz nieduży włochaty dywan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zocha samocha Napisano Marzec 17, 2011 ludzie co wy z tymi roztoczami, najlepiej to chyba zamknąc się w jakiejś hermetycznej klatce i nie wychodzić na dwór, zeby niczego nie złapać ;) a co do wykładziny lub paneli to nie ma nic lepszego jak milutka wykładzinka pod nogami jak wstajesz rano urządzam teraz dom i idę sobie kupić wykładzine na 100%. Nawet się cieszę, że teraz to robie bo zauważyłam, że w Komforcie dodają odkurzacz za 1zł a to mi się na pewno przyda do sprzatania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2014 My wraz z mężem mieliśmy panele, ale było nam dość zimno więc położyliśmy grubą wykładzinę. Na taką taśmę - http://www.intra.biz.pl/_tasmy_dwustronnie_lepne_tkaninowe.html – polecam, bardzo fajnie się klei, wykładzina nie odstaje. Teraz w sypialni jest o wiele przytulniej i przyjemniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kml112 0 Napisano Luty 3, 2015 Witam, Zamontuje każdy rodzaj wykładziny na terenie Warszawy i okolic. Szybko, solidnie, tanio...? :) Informacje na priv. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BarnabaM Napisano Sierpień 26, 2015 Chyba lepsza będzie wykładzina. Popatrz na to pod kątem tego co będzie wygodniejsze. Zimą chyba lepiej stawać na wykładzinę niż zimne panele. Bardzo ładną wykładzinę widziałam tutaj http://sklep24.dywanywitek.pl/. Sprawdzałaś już może tutaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2015 Wiesz wszystko się kurzy i niszczy:p to chyba naturalna kolej rzeczy ;) tak samo musiałam tłumaczyć mojemu mężowi :D raz na jakiś czas, no co kilka miesięcy przychodzi do nas pan z firmy czyszczącej wykładziny http://clean-look.pl/uslugi/pranie-wykladzin/ i po chwili jest taka sama jak była po zakupie w sklepie ;) wg mnie to bardzo fajne rozwiązanie do sypialni, tam najczesciej chodzi sie na boso i zima nie chcialabym chodzic boso po panelach po przeburzeniu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2015 Wykładzina dywanowa! jedyny słuszny wybór. Wraz z żoną wybraliśmy wykladzinę http://sklep.wykladziny.pl/product.php?id_product=2264 w opcji VANILLE, świetnie zdaje egzamin. Wcześniej były panele, więc komfort nieporównywalny ;) najprzyjemniejszy aspekt porannego wstawania to kontakt z tą wykładziną... ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2015 Wykladzina wycisza efekty dzwiekowe, poza tym w takim pomieszczeniu nie ma echa, jest przytulnie i zawsze mozna przeniesc sie z lozka na podloge, by zapobiec rutynie;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 27, 2016 ja u siebie mam wykładzinę i jestem z niej naprawdę zadowolony mamy małe dziecko więc jak żeśmy kładli wykładzinę to podłożyliśmy piankę poliuretanową fajna sprawa kupiłem ją w www.jag.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość darlaa34 Napisano Marzec 4, 2016 Zależy, co kto woli. Ja jednak wole panele, ale niektóre osoby mają dywany, a inne wykładziny. Sama wykładzina może być również podobna do paneli np. http://www.matrax.pl/oferta/tarkett-wykladziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 12, 2016 www.spaceflooring.pl montaż i sprzedaż wykładzin tel.: 666 - 552 - 564 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 9, 2016 Ja mam wykładzinę, bo i tańsza niż dywan i dłużej posłuży. Spodobał mi się duży wybór wykładzin Robin http://sklep.robin-wykladziny.pl/c/3/wykladzina-dywanowa-obiektowe.html My właśnie tu niedawno kupowaliśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 9, 2016 Panele, zdrowie ważniejsze. A wykładziny to syf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 29, 2016 Zdecydowanie jestem za panelami. Razem z mężem wybraliśmy sobie piękne jasne panele w www.euro-floors.pl i nie zamieniłabym ich na żadną wykładzinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiniulka1259 Napisano Sierpień 19, 2016 Ja jestem za wykładziną. Tu znajdziesz bardzo dobre i w wielorakich kolorach http://jaan.waw.pl/wykladziny-mieszkaniowe.html . Nie zgadzam się z tym, że nie jest łatwa w utrzymaniu czystości. Panele bardzo szybko tracą na swej nieskazitelności a wykładzin odpowiednio zadbana posłuży bardzo długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2016 Ja mam u siebie w sypialni panele, a dodatkowo kupiłam miękki i cieplutki dywan na www.terminex-meble.pl. Nadaje dużo klasy i elegancji wnętrzu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2016 Panele, a na to dywan - moim zdaniem zdecydowanie najlepsze zestawienie. I dywan nie kryjący całość, tylko wybrane fragmenty powierzchni. Popatrzcie tutaj - https://dywanwdomu.pl/ Takie małe dywany mogą naprawdę genialnie wyglądać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 29, 2016 wiadomo, sporo zależy tez od wystroju wnętrza - w jednych lepiej sprawdzą się wykładziny dywanowe, a w innych panele. Więc w tym zakresie bym dobierała - u nas w sypialni jest wykładzina dywanowa - fajnie wygląda i nie ma też problemu z utrzymaniem jej w czystości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 11, 2017 Do wykładziny polecam dobra taśmę http://www.totalmarket.pl/oferta/tasmy-specjalistyczne-pl/tasmy-dwustronnie-klejace/tasma-dwustronna-9035-wykladzin-wzmocniona/ Bardzo fajna, mocna taśma, rzeczywiście trzyma dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2017 Ja mam u siebie wykładziny odkąd pamiętam i jakoś nie wyobrażam sobie podłogi bez nich : ) Jak przychodzę w gości do przyjaciół, mają jedynie panele i bez porządnych, ciepłych kapci ani rusz. Poza tym jakoś wygląda mi to mało estetycznie i widać każdy najmniejszy paproch a ja jestem pedantką i strasznie mi to przeszkadza: P Jeśli ktoś ma podobnie, szczególnie polecam tą firmę www.axprocarpets.com/ mają niesamowity wybór różnych wykładzin w świetnej jakości i wyjątkowo dobrze je się utrzymuje w czystości : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2017 Wykładzina to jest dobry pomysł w większości pomiesczeń. Są łatwe utrzymaniu, także w czystości. My kupujemy wykładziny w www.rafmar-wykadziny.pl i jesteśmy z nich naprawdę zadowoleni. Są świetne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach