Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia23so

Oświadczył, że

Polecane posty

Gość kasia23so

idzie na studniówkę. Mój 23-letni facet dziś mi oświadczył, że idzie na studniówkę. Powiedział nawet, ze był już kilka razy na próbie Poloneza. Jestem delikatnie mówiąc zaskoczona, że wcześniej mi o tym nie powiedział a zgodził się pójść 2 miesiące temu. Idzie z siostrą swojego przyjaciela, która lepi się do niego od dość dawna. Jestem tak zdezorientowana, że nie wiem jak powinnam się zachować, mam być zła czy to olać. Przecież ta mała całą noc z nim spędzi ( będzie z nim tańczyła, przytulała się do niego, pozowała do fotek, które jestem przekonana potem umieści na wszystkich możliwych portalach społecznościowych z odpowiednim opisem), on oświadczył, że jeszcze po nią pojedzie i ją odwiezie. Kiedy mi to mówił, ze stoickim spokojem na końcu zapytał - a właściwie stwierdził "chyba nie masz nic przeciwko". Jestem w małym szoku, co o tym sądzicie?

Gość fhidhvuf
a ile jestescie razem? gdyby moj facet tak powiedzial (nawet po prau miesiacach) postawilabym ulitatum- albo ona albo ja.

Gość ja bym nie stawiala zadnego
ultimatum... powiedzialabym zeby dobrze sie bawił i po studniówce juz nie przychodzil do mnie bo w tym momencie to koniec :)

Gość kasia23so
Jesteśmy razem troszkę ponad rok

Gość a to ciekawe
co to znaczy ze to jest "twoj facet" co przez to rozumiesz i jak to wyglada. mozesz cos blizej napisac

Gość ja bym nie stawiała ultimatum
bo to poniżające ale po prostu olała takiego frajera który wogóle wpadł na taki pomysł żeby się zgodzić, olałabym jakby się zastanawiał już nie mowiąc o zgodzie. Niezly frajer.

Gość kasia23so
Nie chcę z nim zrywać. Nasz związek jest na prawdę udany. Poza tym on jest bardzo przystojny i od 5 lat chodzi na studniówki z koleżankami. Rok temu też był, ale wtedy dopiero zaczynaliśmy się spotykać więc nie miałam prawa głosu. A teraz, przecież jeśli powiem, że nie chcę by poszedł wyjdzie na to, że jestem zazdrosna o 18-latanią dziewczynę. Gdyby jeszcze ta małą tak się do niego nie lepiła ( byłam tego świadkiem nie raz, ale wtedy była obok niego i łatwo dawała sobie z nią radę) serio nie miałabym nic przeciwko.

Gość a czy dzidzia jest
ale przecież wybrał Ciebie,a nie lepiącą się do niego siostrę przyjaciela

Gość lena225
wyjdzie na to, że jestem zazdrosna o 18-latanią dziewczynę wiesz, wspolczesne 18stki to niezle wyrachowane sucze, wiec byc zazdrosna o 18stke to zaden wstyd, a facet jest nienormalny:O W zyciu nie przeszlabym nad tym do porzadku dziennego...

Gość kasia23so
Tworzymy związek, emocjonalnie jesteśmy bardzo blisko, fizycznie zresztą też. Nie mieszkamy razem ale widujemy się codziennie, na uczelni i poza nią. On jest bardzo sympatycznym facetem, wszyscy go lubią. Jest miły, otwarty, bardzo pomocny. Sądzę, że właśnie dlatego zgodził się pójść z nią poza tym to siostra jego najlepszego kumpla. Zadurzona w nim po uczy, ale to tylko dziewczynka. Jestem zdezorientowana. Dziś kiedy mi to mówił, udałam, że nie ma problemu. Ale przecież nie zasnę w dzień ten studniówki. Od roku na wszystkie imprezy chodziliśmy razem. Latem 2 razy został zaproszony jako osoba towarzysząca na wesela przez swoje koleżanki, ale wtedy odmówił. Teraz stwierdził, że to nic takiego zwykła zabawa licealistów wiec sie zgodził. Dziwnie się czuję.

Gość a to ciekawe
jak wyglada Wasze zycie seksualne?

Gość kasia23so
Szczerze mówiąc wolałabym, żeby nie szedł. Ale nie chce wyjść rozhisteryzowaną neurotyczkę. Jak mam to rozegrać?????? Nasze życie erotyczne jest bardzo OK:P

Gość a to ciekawe
To prowokacja

Gość dfffffffffffffffffffffff
bencki mu zrob. Koles sie z Toba w ogole nie liczy.

Gość nie chce mi się zalogować.....
ja bym swojemu facetowi nie pozwoliła. I w dupie mam, że ktoś uzna mnie za zazdrosną. Co to w ogóle jest?

Gość kasia23so
Dla Was wszystko jest prowokacją. Ja mam realny problem. Może i z boku wydaje się głupie ale dla mnie to jednak problem.

kasia23so Dla Was wszystko jest prowokacją. Ja mam realny problem. Może i z boku wydaje się głupie ale dla mnie to jednak problem. a jaki to problem ? taki niby zajebisty związek a koles idzie sobie na impreze z jakas małolata i jeszcze uwaza , ze to norma , za to Ty ani słowa mu nie mówisz , ale zalisz sie na forum? durna jestes i tyle :O

Gość A dla mnie to NIENORMALNE
Jako Twój partner (o ile nim jest ;-) ) powinien Cię spytać o zdanie i tym się kierować. A Ty piszesz w tytule,że Ci to oświadczył! To chore moim zdaniem. Kochając swoją partnerkę nie powinien iść ewentualnie spytać Cię o zdanie w tej sprawie. Tak jak ktoś napisał teraz mamy takie czasy,że nastolatki są bardzo wyrachowane. Rodzinę potrafią rozbić a co dopiero związek. Szczerze ? Mam nadzieję,że to prowokacja ;-)

Gość nie chce mi się zalogować.....
Kasia, nie postrzegaj 18-latki jako dziewczynki. Powiesz mu, że nie chcesz żeby szedł czy zamierzasz się nie odzywać i martwić?

hmmm sytuacja nieciekawa. może i rzeczywiscie on jest przyzwyczajony do bycia "towarzyszew" na studniowce ale uwazam, ze skoro jestescie tyle czasu razem powinien Cie zapytac o zdanie.

Gość kupalolo86
Nie rozumiem dlaczego myslisz że 18-latka to niewina dziewczyna, dziecko...Takie są najgorsze, to już wcale nie są gówniarze. Ale spoko, pozwól mu iść, tańcować z nią, dotykać, przytulać, śmiać się, pewnie flirtować, tylko po to, żeby nie wyjść na neurotyczkę. Ja pierdole, jakie te baby są teraz miękkie i głupie. Trochę szacunku.

Gość A dla mnie to NIENORMALNE
Jak w poście powyżej. Trochę szacunku Kasiu do siebie samej bo Twój facet Cię raczej nie szanuje.

Gość a to ciekawe
No dobra, napisze ci tak: Jesli ze soba sypiacie to do samego problemu podeszlabym spokojnie ale: zapytalabym faceta czy wie , ze jesli ta siostra kunpla jest zakochana to kumpel bedzie w obowiazku aby ich ozenic bo przeciez to jego siostra i chce jej szczescia. A nastepnie zapytalabym czy on jest na to gotowy. Po czym przy najblizszej okazji poszlabym na dancing z przystojnym kolega bo trzeba go wyciagnac kz kompleksow. Poza tym odebralabym ich oboje po tej studniowce i odwiozla do donmu aby po balu nie musieli isc pieszo po nocy. Po czym zapytalabym glosno czy uregulowac jakis rachunek z ta mloda panienka. Jesli ze soba nie sypiacie nie uwazam aby to byl twoj facet i wtefdy moze robic co chce.

Gość Signora Signora
ja bym była wkurwiona na całego. Ale widzę, że u ciebie aż takiej reakcji nie ma... Najlepszym wyjściem olać to, gdy facet zobaczy że rusza cię ta sytuacja, podświadomie zobaczy tą dziewczynę jako twoją rywalkę z którą się równasz albo czujesz się od niej gorsza... powiedz chłopakowi żeby powiedział jej aby nie wstawiała żadnych zdjęć do internetu. Będzie kompromis przynajmniej :P

Gość kasia2009kasia
nie wiesz co masz zrobić? kobieto! albo ona,albo Ty! jak wybierze Ciebie,to ma nie iść i już,a jak ją,to znaczy że od początku coś było nie tak i ma na Ciebie wyjebane za przeproszeniem...wtedy to możesz już go tylko w dupe kopnąć i spakować walizki/..

Gość a to ciekawe
dlaczego ma nie wstawiac zdjec? niech wstawi. A ty wstaw swoje i popros moze jeszcze ktos inny ma zeby wstawail tez. Jak szalec to szalec.

im bardziej sie nad tym zastanawiam, tym bardziej mysle, ze facet zachowal sie jak swinia. GDYBY to byla jakas PRZYJACIOLKA (jego/Twoja) albo KUZYNKA to jeszcze, jeszce.... ale tak???? stawiac, przed faktem dokonanym???? No masakra jakas... co za bezczel

Gość a to ciekawe
a dla mnie to albo to prowo albo autorka sporo ominela i tu o co innego chodzi.