Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffgfgfffg

podwozenie panny a kasa...

Polecane posty

Gość a gdzie takie rzeczy robia?
hahaha ale prostak z ciebie autorze :D kur*a skad sie takie cioty na swiecie biora....

Gość co innego.........
koleżanka, a dziewczyna, jak facet ma kasę i gest żeby Cię podwozić to ok, ale autor bierze auto mamy i za jej pieniądze jedzie, nie czaicie różnicy? Powiedź wprost, że albo daje na paliwo, albo nigdzie nie jedziesz, auto na wodę nie jeździ, żadne subtelne aluzje tu nie pomogą, albo laska jest tępa, albo strasznie wyrachowana

Gość ffgfgfffg
ejze. jak juz wspominalem, ze juz jej delikatnie napomknalem ze nie mam w baku benzyny to ta zaczela blagac. potem ja pierdolilem na tym mieszkaniu, ale to nie powinno wynikac z faktu, ze ja podwiozlem. przeciez jej juz nastukalem na zywo wyzwiskami. powiedzialem jej ze jest taka i owaka. ona ciagle wraca, dzwoni do mnie na nastepny dzien. chcialbym aby to wynikalo z faktu, ze ona tylko liczy na moje uslugi. łatwiej bylo by mi sie wtedy rozstac. ale ona mnie kocha, widac to na prawde, planuje przyszlosc, przedstawia rodzinie i mowi jaki to jestem wspanialy + wykorzystuje. hmmm nie mam sily juz na nowy zwiazek, troszke zrezygnowany jestem. nie dam sie juz robic w chuja z nia a jak wyjdzie to sie zobaczy. nie bulwersuj sie tak dziwko, bo widze ze maci cos wspolnego z moja

Gość oJacieżPierdole2.....
twoja matka to szmata. nie ja i uwazaj na slowa złamasie.

Gość znfaca...
nie daj sie tępej cipie, a tu na kafe to sama elita paszczurów siedzi więc spoko :)

Gość a to ciekawe
z frajera co nie tylko za darmo mnie podwozi ale tez da sie do slubu dociagnac tym bardziej bym nie rezygnowala.

Gość ffgfgfffg
to wyżej to podszyw :o nie to ze ja jej zaluje, po prostu wole za te pieniadze isc na pizze albo zjesc porzadny obiad. brakuje mi tez pieniedzy na leki bo od kil;ku lat bezskutecznie zmagam sie z łuszczyca napletka.

Gość ffgfgfffg
hehhe. : ) wiem, ze tutaj same blachary, dzieki za opinie.

Gość renault megane
twoja stara to blachara kurvvo męska

Gość renault megane
i wypie*dalaj z forum szczylu garbaty.

Gość skamvcmavnapedv
tak jak juz zostalo powiedziane. tepy chuj z ciebie zlamasie zwykla meska dziwka dajaca sie wykorzystywac i zalaca sie na portalu kobiecym rozjebales mnie na łopatki jestes wstydem meskiego rodu

Gość ffgfgfffg
no tak. no ale to ona mi lize penisa 30 min a nie tobie mezczyzno. zrobilem blad, fakt. bede mial nauczke, dzieki za komenty nawet te negatywne. p.s. pozdrowienia dla szmat z tego forum

Gość PIPITKAAA
wiecie co, a mnie sie wydaje ze ktos sobie jaja z was robi zebyscie sie powkur*ialy... nie wierze w to ze topik jest autetnyczny. nie mozna byc takim tempym wiesniakiem i frajerem. peace.

Gość skamvcmavnapedv
nie wydaje mi sie zeby ktoras z pań sie denerwowala. przeciez ta oferma jest naszą ciotą dnia na tym forum. az milo czasem z takim pokonwersowac. przynosisz hanbe flejo, nie nazywaj sie mezczyzna. brudzisz moj rod frajerze

pogadaj z nia po prostu o tym! powiedz prawde ze nie stac Cie na to bo nei rpacujesz itd

Gość całkowicie czarny kot
jakby mój facet był atkim chemem i tak się zwracał do kobiet jak autor - kopnęłabym w tyłek