Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manam

Gra wstepna

Polecane posty

Gość Manam

Mam pytanie, a mianowicie czy kiedy podczas gry wstepnej kobieta dotyka czlonka partnera, a pozniej zaklada mu prezerwatywe, musi wczesniej umyc rece, czy to jednak jest w pelni bezpieczne?

hm, lepiej umyć zęby jak spuści ci się do buzi ;) Czy połykać? ma czasem ciut gorzki smak, ale ja na przykład lubie

Gość Manam
Chyba zle mnie malenka zrozumialas ;) Puszczam bokiem takie wypowiedzi jak Twoja, interesuja mnie tylko te na temat ;)

Gość paulinuchaaaaa
Wiesz jak zaczniecie się zabawiac to niebardzo iśc do łazienki i umyć rączki bo urok może prysnąc,może dobra rada miej przy sobie husteczki nawilżające do higieny intymnej obetrzyj go i akładaj gumkę;) No ja bym tak zrobiła..

on powinien być czysty przed zaczęciem i jak taki jest nie ma potrzeby z nim nic więcej robić, a jak jest już w spermie to ciężko będzie założyć bo zapewne niezbyt twardyjest, a jak tylko w ślinie to nic nie szkodzi. Będzie się bardziej śliskał wewnątrz kondoma i może to dobrze, nie wiem

Gość Manam
tak tez wlasnie myslalam, czar prysknie, klimat gdzies ucieknie. -.- Z tymi chusteczkami swietny pomysl ;) Do prowokatora, widocznie ze sliskim, brudnym penisem juz niejedno przezylas, tylko Ci wspolczuc ;)