Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdhfgg

Napisać czy nie?

Polecane posty

Gość fdhfgg

Łączy mnie dziwna relacja z pewnych facetem. Prawie zawsze nie odpisuje mi na smsy, czasami zadzwoni. Spotkaliśmy się wiele razy. Najcześciej wspólne wracania z imprez. Chciałabym się z nim spotkać, porozmawiać o naszej znajomości...i napisałabym mu smsa, tylko, zaznaczyłabym, żeby odpisał jak nie chcę, żebym wiedziała czy sie starać..Co myślicie? Co mogę napisać?

Gość a może odwrócimy kolejność
pisz długo i namiętnie :)

Gość fdhfgg
Pytam poważnie, co mogłabym napisać ?

Gość erererrt
nie, powalilo cie? ile ty masz lat? przezywasz jak jakas 16, chyba ze masz tyle lat no to sory. ale bez przesady. przezywasz jak nie wiem co a to nic takiego. napiszesz mu smsa "jaki jest charakter tego co jets miedzy nami" a on cie wezmie za idiotke i nie bedzie wiedzial o co chodzi. jesli to tylko wspolne wracanie z imprez to wierz mi ze dla niego pewnie to jest tylko wpsolne wracanie z imprez gdyby chcial cos wiedziej wiedzialabys o tym i on by cos zrobil. jejku. faceci nie analizuja tak jak kobiety wiec nie rob z siebie posmiewiska. dla niego to tylko wracanie z imprez.

Gość fdhfgg
Ale onmi kiedyś powiedział, ze chce spróbować być razem itp, ale później było normalnie jak zwykle, zero kontaktu

Gość erererrt
wiesz co? pisz, jak chcesz zrobic z siebie idiotke pisz.

Moim zdaniem nie powinnaś się narzucać, to prawda że zrobisz z siebie idiotkę. Kobiecie nie wypada pisać takich rzeczy. No chyba, że chcesz spytać zwyczajnie co słychać, kiedy idziemy na piwko itd itd i dopiero podczas tego spotkania podjąć inicjatywę rozmowy.

Gość fdhfgg
hm szczerze to nasza relacja jest dzwina i trwa kilka miesiecy juz. on niby nie chce, bo nic w tym kierunku nie robi, ale ciagle pokazuje ze jest inaczej, odproawdzanie, przytulanie, calowanie, kompelementy itp

Gość fdhfgg
wszystko jest takie skomplikowane

Gość shiga
to moze zamiast pisac z prosba o wyznanie co jest miedzy wami, napisz i zapros go na np kawe? zaznacz ze nie chodzi o impreze i wspolne wracanie tylko np o spacer, kino, kregle itp

Gość fdhfgg
ja nie chce pisać z prośbą o wyznanie, tylko właśnie chcę sie tak normalnie spotkać i wtedy ewentualnie o tym pogadać. Tylko obawiam się tego, ze jak ja mu napiszę on i tak nic nie odpisze ;/ Więc chciałabym też napisać, żeby mi odpisał, nawet jak nie chce się spotkać, żebym ja wiedziała na czym stoję.

Nie pisz zeby odpisał. Jak nie odpisze to daj sobie spokoj!!! Zrozum, że jak typek się tak zachowuje znaczy, że mu nie zależy.