Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belcia2000v

chcialabym poznać

Polecane posty

Gość belcia2000v
mniejsza o to kto to..to nie jest istotne. wazne jest to ze widze taka milosc i wiem ze istnieje.wiem ze mozna z kims byc kiedy jest zle byc oparciem i byc przy tym normalna para ktora uprawia seks

nie wiem czy to będzie pocieszeniem ale może ta super para, tylko na zewnątrz tak pięknie wygląda, a w związku bywa różnie?

Gość belcia2000v
mieli swoje kryzysyy rozstania ale to tylko umocnilo ich uczucie a u mnie kryzys z moim wysoim do nieba panem skonczyl sie bardzo zle...

Gość belcia2000v
hmmm.pan wysoki stwierdzil ze mnie kocha ale musi odejsc dla mojego dobra ale ma nadzieje ze jeszcze bedziemy razem i od tyg milczy. nie ma tu szzans na happy end.

z tym odejściem dla waszego dobra to tylko głupie pier.....e może dobrze się stało że odszedł niż miała byś się z nim męczyć i jego głupim gadaniem, szkoda twojego czasu

Gość idespac
Belciu, nie bardzo rozumiem w czym twki problem? Założyłas wątek z myslą, że napiszemy Tobie gdzie szukać idealnych facetów czy poprostu szukasz pocieszenia? Każdy z nas szuka miłości. Ale jeżeli stawiasz jej pewne wymagania to znaczy, ze jeszcze do niej nie dorosłaś :)

Gość belcia2000v
kazdy ma jakies wyobrazenia o milosci.nie nie zakladalam topiku poto zeby ktos wrewczyl mi mapke z dojazdem do skladowiska idealnych facetow ani poto zeby ktos mnie pocieszal tylko dlatego zeby sie dowiedziec czy istnieja faceci ktorzy mimo wygladu pakera maja czule serducha.bo jakos zauwazylam ze jak facet wyglada jak macho to juz kocham cie nie przechodzi mu przez gardlo bo jeszcze by na meskosci stracil

Gość idespac
pytasz więc: czy istnieją? odpowiedź brzmi: "istnieją", wątpie jednak żeby ta odpowiedź Cie usatysfakcjonowała, bo ideał faceta dla mnie różni się od faceta, którego opisałas na początku. moja rada: zamiast pytac sie czy istnieją, zacznij ich szukać. (chyba, że chciałas ich znaleźć na forum ha! ;])

szczeże mówiąc to jak się zakochałem to nie istniało zadne wcześniejsze planowanie poprostu chciałem się spotykać, rozmawiać spędzać razem każdą chwilę bez planowania wyobrażeń itd, a panowie z silowni są różni, nie można generalizować...

Gość belcia2000v
nie nie cbhcialam szukac na forum tak jakos wyszlo ze napisalam.generalnie to chodzi mi o polaczenie cech wygladu faceta ktore mnie pociagaja z umiejenoscia okazywania milosci.