Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asia9090

Co o tym myślicie? ehhh

Polecane posty

jako jeden z prezentów kupilam chlopakowi oryginalna plyte CD. Wczoraj siedzialam przy stole z nim i jego siostra i mowilismy o prezentach. Ja mowie ze kupilam mu plyte i cos tam jeszcze a ona " jak to? przeciez mowiles ze wygrales ta plyte? .." a on na to ze zartowal... co mam mslec o tym?????

Gość jestemSamotna
Cham! Faceci to świnie!

ja sie poczułam jakbym w twarz dostala... potem na osobnosci go zapytalam dlaczego tak powiedzial i ze jak mu sie prezent nie podobal to mogl go nie brac, a on znowu swoje ze mu sie podobal i ze zartowal...

wychodzi na to,że może ta płyta rzeczywiście mu się nie podobała i nie chciał się przyznać ,że dostał ją od Ciebie??a moge zapytać co to za płyta??

domyślam się ja mam taki charakter ,że chyba bym się obraziła:/ A może chciał poprostu wrażenie zrobić na siostrze i się pochwalił,że coś wygrał??

Gość Latexxxxxxxxxxx
Jakbym dostała płyte hapyysadu też bym się wstydziła:D.

spiewa ich piosenki, wczesniej jak mial inne radio w samochodzie to mial ich piosenki sciagniete z neta, ale teraz ma nowe radio i ono odtwarza tylko oryginalne plyty , wiec chcialam zeby mial, bo wiem ze jemu szkoda by bylo 50zl wydac na plyte. no to teraz mam... odwdzieczyl mi sie pieknie..

Gość tgv
ja wiem, wszystko ma z neta gratis, wiec nie chciał sobie wstydu przed siostra zrobić że dostał prezent zupełnie niepotrzebny, trafiony w gust ok ale niepotrzebny bo ma na kilka mp3 na kompie i wtym momencie wstyd mu było, że jego dziewczyna tak wydała pieniądze

kupilam ta plyte do auta (dużo jezdzi samochodem) a w aucie nie moze sluchac NIEoryginalnych płyt.

Gość tgv
Kak myślę, że włąsnie tak jest, ale się tym nie przejmuj, jak Ci sam nie odpowie ( a raczej prawdy nie powie ) to sę nie dowiesz, a może faktycznie strzelił siorze na odczepnego w ten sposób ? tego sie chyba nie dowiesz ps. w aucie można słuchać nieoryginalnych płyt:)

no nieeeeeeeeeeee.... juz pisalam ze kupil nowe radio oryginalne do audii i w nim nie mozna sluchac nieoryginalnych plyt!! rozumiesz juz??

Gość tgv
oki, spoko rozumiem, myślałem, że chodzi Ci o piractwo, a Tobie chodzi, że po prostu sprzęt nie "czyta" nagrywanych płyt, trzeba się wyrażać ściślej, bo jak widzisz można coś zrozumieć na kilka sposobów.

Gość tgv
choć to dziwny przypadek, reklamował bym to radio, albo nagrał wolno i na dobrej jakości płycie ( sony,TDK) , to jest błąd, miałem nie jedno radio oryginalne i nie ma problemów z płytami wypalanymi w domu

Gość tgv,
odpuść mu, a co zrobisz

Happy sad to fajny zespół. Jedyną sensowną odpowiedzią musi być fakt, że bał się, że siostra pójdzie naskarżyć do mamy i taty, że brat ma za dużo kasy bo wydaje na oryginalne płyty:)

a co to obchodzi jego rodziców a tym bardziej siostre na co wydaje swoje zarobione przez siebie pieniadze?? a poza tym to przeciez ja mu kupilam ta plyte...

Gość wróżbita Anastatazy
Ojejku Słoneczko nie bierz tego tak do siebie.Widzisz chlopcy są tacy bardziej niedojrzali.Ale będzie dobrze zobaczysz.Tylko musisz mu stanowczo zapowiedzieć ażeby był z Tobą uczciwy!

jestesmy ze soba juz pare dobrych lat a on mi takie cos wywija.. ciekawe co jeszcze powiedzial czego nie wiem:( wlasnie jestem taka osoba ktora wszysrko sobie do serca bierze..