Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KariaONA100

Trudny przypadek...pomocy!!!

Polecane posty

Gość KariaONA100

Ze swoim exem byłam 3 lata. Bardzo go kochałam, on niestety mnie nie. Kiedy mnie zostawił powiedział,że nie jest w stanie zmusić się do uczuć wyższych i musi być sam. Po prawie roku od tego zdarzenia poznałam swojego obecnego chłopaka, którego bardzo kocham. O byłym udało mi sie zapomnieć (przynajmniej tak myślałam)...bardzo mnie zranił w tamtym okresie, przez niego skończyłam na foteliku u psychologa i przeżywałam zachwiania emocjonalne. To był dla mnie tragiczny okres, próbował zniszczyć mnie psychicznie. Problem polega na tym,że na święta wysłął mi kartkę, zadzwoniłam do niego żeby mu podziekować i dowiedziałam się,że ma kobietę z którą jest szczęśliwy :( Strasznie mnie to zabolał chociaż nie wiem dlaczego, bo przecież mam chłopaka z którym bardzo się kochamy a były wyrządził mi tyle krzywdy. Wszystko było super i wogóle o nim nie myślałam do momentu kiedy dowiedziałam się,że jest z kobietą z którą jest szczęśliwy. Ja byłam tylko marnym popychadłem a raczej zapchaj dziurą w tym jego życiorysie :( cały dzień płaczę ;(

Gość KariaONA100
dopiero po 2 latach powiedział że mnie kocha a dwa dni później zmienił zdanie...głupia byłam z nim jeszcze rok :/

Gość KariaONA100
no i?

Gość KariaONA100
ale komentarz...łał... ....

za batdzo byłas zaangażowana w ten związek teraz może dlatego tak przeżywasz,bo wydaje Ci się ,że jak to możliwe ,że on jest szczęśliwy skoro Ty byłas dla niego taka dobra i tak go kochałas...Nie zaprzątaj sobie nim głowy ,bo jeszcze możesz zniszczyć swój obecny związek przez to.Poprostu to On Tobie zmarnował tyle lat.Więc teraz kolejj na Ciebie masz być szczęśliwa i juz:)

Gość KariaONA100
Dziękuję Pani Tasmanowa :)

a nie ma za co.Trzymaj się i się nie daj.Zobacz ,że masz przy sobie faceta ,który Cie kocha i jesteście szczęśliwi:)I tylko o tym myśl .A nie o facecie ,który zmarnował Ci tyle życia i nerwów:) Życzę szczęscia:)

Gość lilia_nie_wodna
A ja Cie rozumiem! Jakis czas temu krecilam z facetem, ktory zachowywal sie jakby nie do konca mu zalezalo. Tzn. niby zalezalo ale nie mowil milych slow, ogolnie byl bardzo zamkniety w sobie. Myslalam, ze taki typ tak ma. Ze ma jakies braki i nie potrafi kochac i szanowac kobiet. Ze jest egoista i mysli tylko o sobie. Jakie bylo moje zdziwienie, gdy o swojej bylej wyrazil sie ze byla dla niego wszystkim, wiem ze gadali godzinami przez tel. podczas gdy ze mna wymienial 2 zdania i czesc. Zrobilo mi sie przykro, bo jednak okazalo sie ze potrafil kochac, potrafil byc czulym i troskliwym facetem! Potrafil, ale nie wobec mnie. Tez czujesz sie jak tak druga, gorsza prawda? I nie wiesz czemu, skoro wszystko robilas jak powinno byc...

Gość KariaONA100
boli,że byliśmy dla siebie pierwszysmi i mówił,że nie potrafi a jednak wobec innej się przełamał...