Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rowerowa z islandii

Brzydki zapach z pochwy

Polecane posty

Gość rowerowa z islandii

Witam mojue drogie!Obecnie jestem w 13 tygodniu ciąży i jakoś tak o 2-3 tygodni zauwazylam u siebie strasznie brzydki zapach z pochwy.Zaczełam uzywać husteczek do higieny intymnej i podmywać się po każdej wizycie w toalecie, oczywiście poza codzienną kąpielą,jednak to nic nie daje.Za każdym razem gdy znowu odwiedzam toalete czuję ten straszny smród.Wizytę u lekarza mam dopiero 3 stycznia,wiec musze sie wstrzymac z pytaniem do lekarza, jednakze może miałyście podobny problem i znacie jakieś leki bez recepty na tego typu zapach.

Nie wierzę że pojawił się sam smród? nigdy tego nie miałam ale czytałam że jak masz zapalenie grzybicze to wtedy mogą być różne tego objawy

Gość Miałam to samo
Zapach ył intensywny, ja chodziłam wciąż się podmywać... Było to od około 6 do 15 tygodnia. Na początku gdy jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży miałam wrażenie, że mam jakiś dziwnie zalegający brud wewnątrz, wciąż się myłam, i nie mogłam tego z siebie zmyć. POtem gdy już się dowiedziałam, że czekam na malucha poinformowałam o tym lekarza, pojawiły się jeszcze jakieś nietypowe upłwy. Zrobił mi cytologię, sprawdzał czystość pochwy i okazuje się że wszystko jest dobrze. Ja wciąż czuję dziwny zapach ale podobno kobiety ciężarne już tak mają, czują wszystko wyraźniej, wydzielina w pochwie też jest obfitsza. Być może więc nie musisz się denerwować. Zrób badania i jeśli wszystko wyjdzie ok to chyba możesz mowić o podobnej przypadłości co moja. Po prostu wrażliwośc kobiety w ciąży...