Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna1991w

Ocena mojej sali weselnej

Polecane posty

Gość anna1991w

Cześć dziewczyny. Zamówiliśmy salę na nasze wesele:) jest to zajazd nad stawem:) 110zł od osoby jeden dzień, 6 dań gorących, 10 przystawek, owoce, napoje, ciasto zamawia właściciel w cenie 13 zł za kg :) zobaczcie zdjęcia i oceniajcie ;) www.zajazdkluczkowice.pl

Gość idealne miejsce dla
komarów :)

Gość ocet
budynek na zewnatrz szalu nie robi,ale wystroj w srodku moze byc.lokalizacja ok.

Gość Inna PM
Z zewnątrz mi się nie podoba. Wnętrze ok- jak dobrze ubiorą będzie naprawdę w porządku;-) Jest tam jakiś parkiet? Bo w galerii tylko zdjęcia stołów.

Jak dla mnie wiocha. Ale za taką cene, to nie ma się co spodziewać cudów.;)

Gość potrzebne sa deski do tańców
i weźcie pod uwage to, ze od wody może ... smierdzieć. cena ok.

Gość a psik u psik
no taki troche barak, bez klasy urządzony... i uważaj, żeby goście Ci przez okno do wody nie powpadali :D a btw... masz 19 lat i już chcesz się bawić w dom?!

Gość ...xxx...zzz....
okolica ładna, choc faktycznie komarow moze byc mnostwo. budynek z zewnatrz wyglada jak stara rudera wedkarska... w srodu nawet nawet choc zestaw dekoracji w kolorach roz i zielen jakos wiejsko wyglada... aaa no i soki to raczej w dzbankach niz w kartonie na stole.... no ale cena 110 atrakcyjna.

Gość a psik u psik
no cena ceną, ja mam stawkę 125 zł w pieknym zajeździe (nie nad jeziorem), w eleganckim lokalu z pysznym jedzeniem

Gość 12378
Ogólnie w środku ładnie, cena przystępna tylko jak dla mnie to za dużo różowego chyba że można to zmienić. I faktycznie z zewnątrz nie za bardzo ładnie i ciekawe czy jest tam jakiś parkiet i miejsce dla DJ lub orkiestry zależy co tam będziesz miała.

Gość anna1991w
po pierwsze nie mam 19 lat tylko 26. To ze mam w nicku 1991 to nie oznacza mojego aktualnego wieku, używam go od 7 lat wszędzie od emaila po fora. Z zewnątrz wiem, że nie robi budynek szału ale aktualnie jest w remoncie prawie skończonym, nie miałam aktualnych zdjęć. Co do wystroju można jaki się chce, na zdjeciach jest akurat taki ale dekoratorkę mamy swoją -inną. Cena 110 wcale nie oznacza dziadostwa, właściciel woli mieć więcej wesel a i tak mu się opłaci. Co do wody, jest to okolica Wisły i co roku pryskają od komarów, ciężko znaleźć tam komara. Wybraliśmy tą salę ponieważ okoliczne hotele ograniczały liczbę gości ze względu na wielkość sali. W większości były bardzo małe parkingi albo w ogóle... owszem mogłam wynająć dworek 10 km dalej ale podłoga tam się rozwala... no tak ale to przecież dwór... mi się podoba i byłam tam na wielu weselach i jest ok :) P.S jak koś ma 19 lat może być lepszą żoną i matką od nie jednej 30...

Gość jasne jasne autorka pisze
tak jakby miała właśnie te 19 latek :D

Gość dobre i mocne
P.S jak koś ma 19 lat może być lepszą żoną i matką od nie jednej 30... i tu wpadłaś jak klocek w wodę :D skoro nie masz 19 lat to po co się tak bulwersujesz ?;)

Gość anna1991w
bo mnie dziwi ogóle to forum... człowiek pyta miło o coś a zostaje zjechany za wszystko...

Gość a czemu się usprawiedliwiasz
przecież chciałaś wiedzieć co myślą... ale pytanie o wiek to już było bez taktu :o

Gość dobre i mocne
a sala z zewnątrz bez szału ale nie najgorsza minusem mogą być koszące komary bo to nad jeziorem w końcu jak macie jeszcze wesele latem to całkiem. Wewnątrz ok

Gość anna1991w
ja was o wiek nie pytam. ciekawe która z was na tym forum taka dorosła. Wszędzie tylko aby komuś dokopać. Zia wam przeszkadzała bo miała drogie wesele i ładny hotel a ja beznadziejne miejsce. Dziewczyny trochę samokrytyki bo nie każda z was to księżniczka. Tak prosiłam o opinię ale można chyba to kulturalnie wyrazić. paniom się wydaje, że jak mają nick to im można wszystko skoro się imiennie nie podpiszą. Ostatni raz na to forum wchodze. zazdrośnice i zrzędy co 2 lata wybierają serwetki na stół. Bogactwo przeszkadza i umiar. Każda z nas ma inne gusta ale można wyrażać opinię z kulturą...

Gość dobre i mocne
aleś w gorącej wodze kąpana :D

Gość dobre i mocne
wodzie *

Gość a ja sadze zw
to miejsce jest po prostu BRZYDKIE. Wolalabym dozbierac pieniedzy, i zrobic wesele zarok lub dwa, w naprawde fajnym miejscu. Z zewnatrz ten 'lokal' wyglada jak budka rybacka z czasow prl. I nie obrazaj mnie- prosilas o opinie, to ja wyrazam :)

skoro oczekujesz braku ocen negatywnych to mogłaś nie pytać nas na forum... a nie wiem dlaczego kwestia wieku była"nietaktem" - pytanie jak każde inne mnie tez Twoje miejsce się nie podoba - skoro prosisz o ocenę :)

Gość ja wam mówię, że
ona chyba faktycznie musi mieć te 19 lat bo się burzy jak nie wiem kto ;)

Gość że co że jak
cena naprawdę atrtakcyjna, a miejsce tzn okolica fajna, w środku też ca łkiem, całkiem. Z zewnątrz trochę niebardzo no ale ogolnie to dałabym 4-

Gość dnfjheguheruhgue
Wg mnie te wszystkie sale są jednakowe. Wszystkie na jedno kopyto.

Gość Che,che.......................
Komu trzeba ogladac na zewnatrz?Zreszta jest pieknie ,woda,las. W srodku ladnie i tanio.ciacha bardzo tanio w sklepie trzeba zaplacic 24 zl/kg

Gość wkrótce panna młoda
gdzie tam się tańczy? bo sala mi się podoba o ile ma się gdzie tańczyć

Gość jak dla mnie ok
budynek z zewn szalu nie robi ale przeciez wiekszosc wesela to zabawa w srodku i w godz wieczornych;) stoly calkiem fajnie wyg tylko malo owocow, z fontan czekol bym zrezygnowala(wlasne doswiadczenie) no i mozesz miec fajna sesje nad woda a komary wszedzie sie znajda;) ogolnie z ta cena i jesli ma naprawde dobre opinie bralabym w ciemno

Gość impossible
Sala trochę pstrokata, ale w ostateczności może być. Mnie rozbawiły te cztery kiełbaski smętnie zwisające nad wiejskim stolem. Jak taki stół planujesz mieć to poproś żeby wiecej wszystkiego położyli.

Gość impresja_12
Chcesz rady poszukaj mojego wpisu..po nicku. Ogólnie... takiego kiczu to już dawno za weselu nie widziałam.. Dekoracja potraw jak na urodzinach przedszkolaka..a ma być apetycznie a nie kiczowato -artystycznie..to nie te czasy. Dekorator(ka) chyba jest niezrównoważona emocjonalnie i co pół godziny widzi swiat w innym kolorze :) ogólnie... kompletna chała... Panna Młoda w takim otoczeniu... może kupić sobie sukienkę w groszki ..np. żółte i nikt nie zauważy.