Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sensai23

Mdłości podczas miesiączki a ciąża

Polecane posty

Gość sensai23

Piszę, bo mam akurat wolną chwilę w pracy. Od wczoraj mam straszne nudności i wymiotuję. Myslałam ,że dziś będzie lepiej ale nadal odrzuca mnie od jedzenia i nie mogę znieść zapachu np. pizzy czy bigosu. Własnie kończy mi się miesiączka (nigdy nie miałam mdłości z nią związanych). Początkowo myślałam, ze sie przytrułam czymś w święta, przedwczoraj jadłam grzyby i popiłam winem. No dobra, ale różnie to bywało z zatruciami, choć nigdy mnie tak nie trzymało. Spałam wczoraj cały dzień z przerwami na wymiotowanie tego co próbowałam zjeść, czyli kisiel i woda. No i zaczęłam się zastanawiać, czy to może nie ciąża. Stosuję antykoncepcję, choć ostatni cykl miałam zawirowania w terminach i nie byłam pewna czy dobrze obliczyłam kolejną serię. Eh miał tak ktoś i był w ciąży.

Gość sensai23
upup

mdłości podczas ciązy tak, ale to pewnie nie ciąża, wiec pewnie jakiś wirus , kobieta w tym czasie jest bardzo osłabiona wiec organizm z łatwością wszystko łapie, mi często podczas miesiączki zdarza sie złapać przeziębienie,

Gość sensai23
ma taką nadzieję, zdziwiłam się, bo raczej nie miałam żadnych dodatków podczas miesiączki. Itak trochę mi myśli przebiegały w stronę ciąży. Też myślę, że to mało prawdopodobne, choć zapytać wart czy ktoś w ciąży tak miał... Ale dzięki, że ktoś odpowiedział :)