Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny ten świat jesst

Dziwne spotkanie dziwnego faceta

Polecane posty

Jakiś czas temu jechałam pociągiem z bagażem, i przy wyjściu pomógł mi jakiś chłopak, jechał z koleżankami do tego samego miasta, pomógł i zagadał.Powiedział, że nie chce numeru bo nie chce się narzucać ale da mi swój i jakbym miała ochote na kawę to mam się odezwać no i ok. Nie miałam czasu, ale dzień przed wigilię spotkałam go w sklepie... robił zakup z ... żoną w ciąży. Nagle na jego palcu zobaczyłam obrączkę, kobita w bardzo zaawansowanej ciązy :o Zatkało mnie.... To już nie pierwszy przypadek jaki znam, że facet szuka laski kiedy jego żona zaciążyła...

Gość koffu
nic nowego, facet myśli penem :O

pamiętam, ze wtedy nawet sprawdziłam czy przypadkiem nie ma obrączki i miał 'czyste' ręce, nic a teraz specjalnie się przyjrzałam i nawet mamie to opowiedziałam i też zwróciła uwagę że to przecie z jego zona bo mają obrączki... No chyba, że jakaś siostra ale jakoś nie chce mi si,e wierzyć, tak czy siak obrączkę miał a na kawę zapraszał obcą dziewczynę i jeszcze opowiadał o sobie wtedy i próbował ode mnie wyciągnąć czym się zajmuję :o

Gość Niech to sie juz skonczy.
nie mogłaś zagadać do jego żony i popytać czy mężuś dalej nie proponuje kawy?

trzeba bylo powiedziec: wybacz, ze nie zadzwonilam a mialam wielka ochote na kawe z toba i prosze przedstaw mnie swojej kolezance oo co tam masz na palcu? wczesniej tego nie widzialam

Nie jestem chamska, to znaczy ona w zaawansowanej ciązy była to strach się bac jakby zareagowała :p zresztą kobiety w takich sytuacjach się głupio zachowują bo zwykle obwiniają obca kobietę że to ona chciała zbałamucić męża a faceta nie wiem dlaczego zawsze bronią.

ja bym powiedziała "wiesz nie mogłam zadzwonic, ale chętnie się z tobą umówię na te kawę":D

Gość a moze akurat
a moze to byla jego siostra/kolezanka/rodzina ale nie zona

I tak bym się z nim nie umówiła bo mam chłopaka! wzielam ten numer bo jechałam sama późno było a facet mi wciskał numer pomyślałam wezmę i spadam nie wiadomo kto to i jaki jest więc dla św spokoju.

może nie ale fakt jest taki, ze mia obrączkę na palcu, ta kobieta też

I tak bym się z nim nie umówiła bo mam chłopaka! hahahah dlatego tak Cie to dreczy teraz?

nie chodzi o to, ze dręczy.Bynajmniej. Chodzi o to, ze potwierdza tezę, ze wystarczy, że kobieta zajdzie w ciąże i nie jest atrakcyjna dla męża. Niby fajnie na zakupy , w domu pewne jest święty ale na mieście młode laski wyrywa na kawę :o Mam taką tezę, że kobiety po urodzeniu już dla facetów nie są do końca kobietami, bynajmniej nie seksualnie tylko matkami ich dzieci. Smutne to ale to już nie pierwszy przypadek i zawsze facet z małym dzieckiem albo kobietą w ciązy.To był pierwszy przypadek że zetknęłam się osobiście a nie tylko ze oglądałam w sąsiedztwie takiego faceta czy słyszałam od kolezanek że na takich trzeba uwazać bo wszyscy tacy są.

Chodzi o to, ze potwierdza tezę, ze wystarczy, że kobieta zajdzie w ciąże i nie jest atrakcyjna dla męża." nie. to potwierdza teze ze bagaz jest bardziej zapelniony niz mozg jego wlascicielki

czizas - > poczekaj aż do twojego męża podejdzie taka młoda i przyjmie przy tobie zaproszenie na kawę to od razu ci złośliwość minie :o

nie, taka która przyjmie to zaproszenie i nie będzie jej przeszkadzało ze facet ma żonę nawet jak ta zoną jest gruba czy w ciązy, zreszta samo przez się.. Piszecie jak ślepe kompletnie mężatki, wszytko ok bo ona sie nie zgodziła tak? a to że mąż skurwiel proponuje i podrywa to nieważne, a jak się zgodzi jakaś laska czy kilka to wtedy będzie że to młoda kurewka i ona wam męża ukradła i jej wina?:o Ale z was pustaki :o