Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Weekend z.... DWIEMA dziewczynami?

Polecane posty

Witajcie, już po świętach. Jesteście zadowoleni z prezentów? JA otrzymałem dużo pięknych podarków skromnych ale od serca, ale najbardziej ucieszyłem się z wycieczki "4 Wehikuły" nad wodospady Angel w ameryce Południowej którą dostałem w prezencie od kancelarii. To jest wycieczka "4 wehikuły" ponieważ będę korzystał z motocykla terenowego, dżipa, helikoptera oraz .... konia! :) Ale to dopiero w wakacje. Miły, bezpretensjonalny prezent. Nie o tym chciałem... na sobotę i niedzielę lecę do Toskani do Montecatini Terme, oczywiście jeżeli nie zasnieży lotnisk..... i okazało się, że jadą ze mną dwie dziewczyny... te same, które były ze mną przed Świętami.. byliśmy razem w Warszawie na czekoladowej VIP uczcie a potem w hotelu. One dwie się nienawidzą ale ścierpiają siebie na wzajem aby móc mnie spotykać. Są piękne i każda inna także się dopełniają także w miłości. Obie mnie kochają ale ja mam wątpliwości, mam dużo przemyśleń, na ich temat, to takie skomplikowane... jedna mnie zaskoczyła, gdy wynajęła mi limuzynę zamiast taksówki i zawiozła popatrzeć na gwiazdy do Puszczy Kampinoskiej i wspaniale zrobiła loda i połkneła. Ale druga też jest inteligentna, też zakochana i naprawdę piękna, ciemny typ urody, ciemne brodawki sutkowe i bardzo opalone jędrne piersi 70C. Ona z kolei lubi, gdy kazę się jej rozebrać i robić wszystko, co jej każę oraz całować mnie po stopach. A Wy jak spędzicie Sylwestra?

Gość ..NATALA..
W domu wszyscy zdrowi???????????????

Gość dartańją
Ja pitole taki kozak a siedzi na kafe i liczy że ktoś uwieży w wypocony opis jego erofantazji hahahahaha naprawdę onanista z piz_dognójka na sylwka idzie albo na domówkę z 6 browarami

Gość Sztywny Misza
dzisiaj też już jestem po zabiegu i widzę, że świat jest piękny i kolorowy ale ciekawi mnie co łyknąłeś ?

Gość ja też jestem prawiczkiem
przed trzydziestką, rozumiem twój ból przyjacielu...

Gość dufeska
PALANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość VeryBadBoy
Miejcie dobre serduszka i pomóżcie miśkow, dla was to tylko kliknięcie, ale dla niego , to coś więcej... glitery.pl/polecam,VeryBadBoy DLA WAS, TO TYLKO LINK, ALE DLA NIEGO, TO COŚ WIĘCEJ!! POMÓZCIE!

Gość miMklo
Jest Dartagnan! Mistrzu gdzie byłes!

Hintertux, ale zezłościł mnie brak słońca więc skoczyliśmy jeszcze raz do Cortiny dampezzo oraz mały 5 dniowy wypad do Canazei :)

Gość Najszczerszaaa
?!!!! chyba cos ci sie pojebalo koleś!!!!!!!!!!!!!!! hahahahaah:o