Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juudyytaa25

co to może być?:/

Polecane posty

Gość Juudyytaa25

kilka dni temu zabolało mnie coś pod pachą. Następnego dnia przeszło niżej na kilka cm na ramieniu. I tak codziennie stopniowo schodzi coraz niżej, obecnie zaczyna boleć mnie tuż przy zgięciu łokcia. Oczywiście piszę o wewnętrznej stronie ramienia. Pod pachą już nić nie boli, ale od pachy do prawie zgiecia w łokciu boli mnie TYLKO przy dotyku i w dodatku mam jakby podłużnego siniaka. Na początku siny, teraz żólty, miejscami trochę bordowy... nie pamiętam żebym wykonała jakiś gwałtowny ruch albo cokolwiek zrobilła sobie w to miejsce:/ zaczynam mieć pewne obawy co to może być. Zamierzam wybrać się do lekarza, ale może ktoś z Was miał taki problem albo wie co to może być ? :(

Gość malinka226
mi tak kiedyś pękło naczynie krwionośne, objawy były podobne...

Gość Juudyytaa25
naczynko? :o i taki siniec i ból? poszłaś z tym do lekarza? czy samo przeszło? mnie tylko zastanawia to, dlaczego to się przesuwa pomału w dół...:(

Gość malinaka226
no najpierw ból w w ręce tak w połowie ramienia, takie pieczenie, stopniowo bolało coraz niżej, a na następny dzień miałam dość długi krwiak powyżej nadgarstka i bolał jak nie wiem.... ale zszedł jak każdy siniak zmieniając kolory, chyba z tydzień schodził... u lekarza nie byłam, nie miałam czasu ani ochoty stać w kolejkach.

Gość Juudyytaa25
dzięki, trochę mnie pocieszyłaś. Mam nadzieję, że to jest to samo i samo zejdzie. A możesz mi napisać czy u Ciebie ból występował cały czas czy tylko w momencie kiedy dotykałaś ramienia?