Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość \ghhg

problem z USTAMI

Polecane posty

Gość \ghhg

Witam ! Mam problem z ustami, a konkretniej gdy sie uśmiecham widać mi cale dziąsła...brak mi "węzełka" od urodzenia ( nie wiem dokladnie jak to nazwać) . Mam prośbę...czy istanieje taka operacja na złączenie wagri gornej z dziąsłami jak to jest u wiekszosci ludzi? a Jezeli tak to jaka jest cena? Pozdrawiam

Gość dfgsdfgsdasdf
Ja też jak się uśmiecham to mi widać dziąsła,mimo że ma "węzełko".Nie rób sobie na darmo zbędnej operacji tylko to zaakceptuj :)

Gość malinaka226
oglądnij sobie jakieś wybory miss... one tam wszystkie całe dziasła pokazują... może i nie wygląda to dobrze, ale skoro one się tym nie przejmują to możne nie ma sensu bawienie się w operacje??

Gość to już taki
układ szczęki nic nie zrobisz a możesz pogorszyć

Gość \ghhg
nie moge :( Nie umiem sie nie smiac, tudziez usmiechac, ale jak ogladam pozniej zdjecia to az mnie mdli. Nie mam hopla na punkcie wygladu, ale to po prostu jest nieladne. Prosze o pomoc.

Gość Gulnij se je je je
up

Gość malinaka226
może pomogłoby ci coś ćwiczenie tymi wkładkami "cumlami" w sumie nie wiem jak to sie nazywa, jak jako dziecko miałam uszkodzone wędzidełko (dostałam huśtawka ;p), to dostałam taka u ortodonty, jest plastikowa płytka z takim kółeczkiem jak od cumla i tym się mięśnie warg ćwiczy.