Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaZP

mąż chce rozwodu

Polecane posty

Gość facet po rozwodzie
bejbs$ "wiem tyle, ze ona czesciej niz on wybywala z domu. ona teraz ma kogos od niecalego roku. on jest wciaz sam" Hm... wiesz chyba to tak jest, że to kobiety uważają, że koniecznie trzeba żyć w parach. Stąd gdy facet staje sięzamknięty i niedostępny kobiecie zaraz rodzi się podejrzenie, że ma kogoś, a to może być zwyczajnie zmęczenie materiału. Tak jak mówiłem trzeba spojrzeć na świat oczami żony, albo męża i postarać sięznaleźć przyczynę. Często zdarza się tak, że po prostu zmieniamy się z wiekiem i drogi małżonków się rozchodzą. Ja też wierzyłem, że kocha się raz na całe życie i dopiero śmierć rozdzieli, ale to chyba tak nie jest.

zmęczenie materiału.... Chyba rozumiem. Bardziej pasuje mi jednak do ludzi 40-45 letnich. Mąż Smarthy jest młodym mężczyzną, staż małżeński też krótki. To trochę nietypowe. Mężczyźni w tym wieku rzadko podejmują decyzję o rozwodzie, bez impulsu z zewnątrz. Czyli np. fascynacji inną kobietą. Znam wiele małżeństw, które zdecydowały się na rozwód. Nie było zdrad, romansów, kłótni. Nie było jednak również czułości, zaangażowania. Czegoś zabrakło. Tak, zmieniamy się z wiekiem. A wtedy wcześniejsze plany, ustalenia, obietnice zaczynają ciążyć. Odsetek rozwodów byłby pewnie jeszcze większy, gdyby nie długoletnie wspólne kredyty oraz polska mentalność (w dobrym znaczeniu). Jesteśmy rodzinni, rodziny są wielopokoleniowe, rodzice i teściowie mają wpływ na decyzje młodych małżeństw, a mężczyźni czują się odpowiedzialni za żonę i dzieci. Facecie po rozwodzie - nie wszystkie kobiety uważają, że trzeba żyć w parach. Jesteśmy trochę bardziej wygodne, niż nasze matki. Im było trudniej zachować niezaleźność z powodów finansowych. Według mnie, dojrzała, niezależna finansowo kobieta "po przejściach", bardzo ostrożnie podejmuje decyzje dotyczące kolejnego związku. Z wielu powodów. U mężczyzn bywa podobnie.

=> smartha Widać za dużo mendziłaś. Mało co tak jebie mózg jak babskie mendzenie. To wypala błyskawicznie. A co do niekłócenia się o życie intymne. Facet zaproponuje coś raz, baba odmówi, on nie proponuje więcej. Nie ma kłótni. Facet nie jest zadowolony z pożycia.

Gość jak bym czytala
wlasna historie,tylko moja zakonczyla sie tak,ze szanowne biedactwo,ktore twierdzilo ze milosc sie skonczyla,ze ja sie zmienilam-wpadlo jak sliwka w kompot! zapeiral sie i smial jak mu mowilam ze moze ma kogos? tak dlugo,az puscilam mu nagranie jak bzyka te zdzire.faceci to zaklamane swinie.dodam ze mam polroczna coreczke i dwoch starszych chlopcow.teraz juz mnie nic nie zdziwi,a w dodatku ta zdzira jest gruba/o zgrozo/i wcale nie jest bardziej atrakcyjna niz ja.pomimo ze mamy dzieci otworzylam mu drzwi i powiedzialam gdzie jego miejsce.teraz jest sam.mi jest bardzo ciezko,bo bylismy malzenstwem z 14 letnim stazem i tesknie za nim,ale mam swoja godnosc i znam swoja watosc.placze tylko noca... wiec zastanow sie czy aby nie zaplonelo nowe uczucie,skoro stare tak nagle stalo sie niewazne..faceci nie odchodza w proznie...

Gość smartha
dla faceta który mówił że zrzędziłam: nie zrzędziłam, mąż bez problemu mógł wyjść z kumplami na piwo i wrócić nawet o 3 rano. ja nie brałam zbytnio od niego kasy bo sama mam pracę. jeszcze rano chciałam ratować nasz związek, ale mnie popołudniu zdenerwował, gdy zaproponowałam kolejną próbę, tak mi pocisnął, że stwierdziłam że mimo że go kocham to nie wytrzymam dalej takiego traktowania. nikt mną si nie będzie bawił i grał na moich uczuciach. wolę już być sama niż stać się jego popychadłem.

Gość jak bym czytala
ma zdzirwona jakiegos,i przestalas mu byc potrzebna,a wrecz mu przeszkadzasz.tylko jak sobie uswiadomi ze bez ciebie nic nie jest juz takie samo moze byc za pozno

Gość lipe macie
i jesteście żywym przykledem tezy ze małżeństwo to głupota

Gość jak bym czytala
swieta racja. pol zycia z gnojem zaprzepascilam!

Gość weź kobito i zainwestuj
w detektywa. Dowiesz się od razu o przyczynę. Kochana, faceci są zbyt wygodni by tak sobie odchodzić w próżnię.

Gość jak bym czytala
kochana,ja mu nieba uchylalam bo taki biedny,bo ma kryzys,on sam nawet mi mowil,ze chyba ma depresje-tylko okazalo sie,ze ta depresja ma imie! oni potrafia grac ,a my potrafimy niezauwazac wielu oczywistych drobiazgow

Gość generalnie
mężczyźni nie odchodzą donikąd, oni mają przygotowane przyczółki !!!

Gość szanowne
i biedne panie :) Pierdolicie jak popaprane :o Przez 10 lat (słownie: DZIESIĘĆ) prosiłem żoneczkę w rozmowach żebyśmy oboje poprosili o pomoc specjalistę i co? I za każdym razem słyszałem : "Jak jesteś popierdolony to sobie do specjalisty idź.Ja problemów zadnych nie mam i w naszym małżeństwie takich nie widzę" Więc co?? Złożyłem pozew o rozwód. Teraz ja problemu nie widzę i jej gadki mam gdzieś odsyłając do adwokata :D :classic_cool:

Gość smartha
rozumiem też tego pana. ja takze zaproponowałam spotkanie ze specjalistą. skoro nikogo on nie ma a nie wie co jest przyczyną jego niezadowolenia ze mnie to może taki terapeuta nam by pomógł. ale on nie chce o niczym słyszeć. w nocy tak się upił że przyszedł do domu z płaczem, że go i tak nikt nie rozumie go, że on tylko krzywdę wszystkim robi, że wielu rzeczy to ja nie wiem i nie ma on po co żyć. nad ranem przyznał że ma problem i przez to popadł w depreche, ale jak wytrzeźwiał to już inna gadka. na razie będę z nim mieszkać, ale każdy dba o siebie po to aby dziecku nie zmieniać tak nagle radykalnie środowiska. nie wiem czy dobrze robię

Gość jak bym czytala
moj tez plakal,uzalal sie nad soba,prosil zebym mu tabletki na depresje zalatwila ,zgodzil sie na psychologa....i dalej klamal klamal klamal bo bzykal ta paniene w kazdej wolnej chwili

Gość smartha
moje drogie panie, podejrzewam że on mnie okłamuje. ciągle wieczorem ktoś wysyła do niego smsy, siedzi na gg do późna. rano jak wstaje do pracy i złapie zasięg słychać jak dochodzą wiadomości i pierwsze co siada przy kompie by wejść odczytać pozostałe wiadomości na gg. ma pozakładane hasła. nie mogę wejść sprawdzić z kim on pisze. jedyne co przychodzi mi do głowy to podebrać mu w nocy tel (strzeże go pilnie) i sprawdzić wiadomości. czy sfotografowane jego wiadomości i ewentualnej kochanki wiadomości wystarczą aby udowodnić mu winę? czy wy wiecie jak inaczej mogę spróbować dotrzeć do prawdy

Gość co za cuda niewidy
na bank ma kochankę, to typowe zachowanie.

Gość byłam w podobnej sytuacji
byłamz konkubentem 10 lat razem. i nagle mnie nie kocha i odchodzi? pytałam czy ma kogoś to śmiał się ze mnie i mowił że nie. błagałam żeby został, aż wybłagałam. został. inny, zły, zimny, nerwowy. po kłótniach, płaczach i nieprzespanych nocach stwierdziłam że ani nasze 3 letnie dziecko ani ja nie jesteśmy szczęśliwe.pozwoliłam mu odejść i odszedł. po roku chciał wrócić. okazało się że miał jednak inną, że zawróciła mu w głowie ale to nas kocha. dostał kopa w dupę. teraz mam męża i pół rocznego synka. jestem szczęśliwa. jak długo nie wiem, ale wiem że nie ma sensu trzymanie na siłę

Gość co za cuda niewidy
gratuluje i oby to małżeństwo było tym związkiem na zawsze:)

Gość takasobieja...
Są sposoby by sprawdzić archiwum gg :) nawet skryte pod hasłem sprawdzałam i działają :) łatwe a ile się można naczytać ciekawych rzeczy ...

Gość możecie mi naskoczyć
Z tym zamoczeniem parę razy to nie byłabym taka pewna. Jestem młodszą kobietą dla której facet rozwiódł się z żoną po 8 latach - mają dwoje dzieci. Z dzieciaszkami bardzo się polubiliśmy, wariują na mój widok i czasem je gdzieś razem zabieramy, a partner regularnie je odwiedza, zabiera do rodziców. Jesteśmy razem od dwóch lat. Po co to piszę? Po to, by autorce nie mydlić oczu i nie dawać złudnych nadziei, bo każda miłość jest pierwsza i nigdy nie jest powiedziane, że mąż zamoczy i wróci. W naszym przypadku to w żonce moczył zbyt długo, a teraz jest jak być powinno :)

Gość kateelloit
Ponownie jestem błogosławiony, po ślubie, kiedy dr SHARAJA wróciła do mojego męża, który rozdzielił się na dobre 6 miesięcy. Nazwa Am SANDRA. Chociaż usta będą całe moje ciało, nie wystarczy, aby podziękować Dr. SHARAJAa za jego pomoc w moim życiu. Mój mąż rozstał się ze mną przez sześć miesięcy i bez niego cierpiał ból i cierpienie. Szukam pomocy wszędzie, ale nic nie zostało zaplanowane, zanim poznałem dr SHARAJAn, skontaktowałem się online. Wyjaśniłem mu swoją sytuację i obiecał, że mój mąż wróci do mnie 24-48 godzin, że moje serce wciąż bije dla niego. Uwierzyłem mu, a on przygotowywał zaklęcie na mnie, a mój mąż zadzwonił do mnie dokładnie wtedy, gdy powiedział doktor SHARAJA. Bronił się i powiedział, że potrzebuje mnie z powrotem, a teraz żyje szczęśliwie w ciągu ostatnich 9 miesięcy. Wszyscy czytający mój artykuł, który potrzebuje pomocy, powinien skontaktować się z ... E-mailem. sharajasid@safrica.com więcej informacji Jeśli tam jesteś, przejdź przez to Wymienione poniżej problemy są również doskonałe (1) Czy chcesz swojego ex powrotem? (2) Czy zawsze masz złe sny? (3) Czy chcesz promować swoje biuro? (4) Czy chcesz, aby kobiety / mężczyźni prowadzili jälkeensi? (5) Czy chcesz dziecko? (6) Czy chcesz być bogaty? (7) Czy chcesz powiązać swojego męża / żonę? Twój na zawsze? (8) Potrzebujesz wsparcia finansowego? (9) Czy zostałeś oszukany i chcesz zwrócić utracone pieniądze? Jeśli potrzebujesz informacji lub chcesz kochać lub zaklęcia pieniężne, które możesz rozwiązać dziś rozwiązanie Zaklęcie Świątyni ... Jak być szczęśliwszym, że małżeństwo niespodziewanie zmieni twojego współmałżonka

Gość ZŁOTA

I was so depressed when I was cancer, I had cancer, I had cancer, I had cancer, I had to go made everything, because I love him, he beats me, and all the time I stand up and cry all day.
I became a sad woman, I could not imagine my life, I could not imagine my life. One day, when I checked the Internet, I saw my husband, so I decided to see him by contacting doctorosagiede75@gmail.com and I was going through .I, the other lady, used voodoo, so he has my husband, healing me, healing me, healing me Started, because I have not heard about my husband and I have been waiting for him. I was free from cancer. I was free from cancer. thank you doctor, I am now happy with my husband and everything is going smoothly now.Contact doctorosagiede for each and every disease or disease of HIV