Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z mężem erotomanem

Moi rodzice uwazaja ze maz mnie krzywdzi.!

Polecane posty

Gdy wychodzilam za maz mialam juz 7letniego syna, wiec juz jedno dziecko mialam. Moj maz zapragnal potomka i gdy zaszlam po raz drugi w ciaze urodzilam blizniaki(chlopcow)kilka miesiecy po swoim drugim porodzie zaszlam w ciaze i urodzilam swoje drugie blizniaki rowniez chlopcow, od mojej ostaniej ciazy minelo dwa lata, teraz jestem po raz kolejny w ciazy i urodze trojaczki. Trzy dziewczynki, moj maz jest szczesliwy bo marzyl o coreczce. A moi rodzice rycza, matka ryczy ze maz mnie ogranicza a ojciec twierdzi ze maz sie nade mna pastwi.

Gość allllle
jak już stulasz bajeczke,to postaraj sie by była sensowna bo marne to

Gość Akinator
Prawdziwa Matka Polka:) Chociaż mam podejrzenia - 2 x bliźniaki i raz trojaczki - coś tu kręcisz:) Ale załóżmy że to co piszesz jest prawdą - jeżeli czujesz się z tym dobrze, tzn z tym że będziesz wychowywała ósemkę dzieci, to nie widzę żadnych przeciwwskazań, natomiast Twoi rodzice powinni się cieszyć że mają tyle wnuków. Jeżeli nie to porozmawiaj z mężem, nic więcej nie mogę poradzić. Pozdrawiam

Gość bua ha ha ha ha ha
ale głupoty teraz ludzie piszą , no żal. marne prowo

No właśnie to nie wina mojego męża że każda moja ciąża jest mnoga. Chce tych dzieci. A moi rodzice tego nie rozumieją, wypominają mi że mam starszego faceta, że jestem nie odpowiedzialna, mówią mi że pozwalam na to by mój mąż mnie nie szanował.

Gość niezłe musisz mieć wiadro
wole sobie nawet nie wyobrazac bleee :o