Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Euphoria87

Test ciążowy :(

Polecane posty

Dziewczynki, czy wynik negatywny testu ciążowego wykonanego dwa miesiące po stosunku jest wiarygodny? Mój M. mówi, że sobie wkręcam ciążę, ale przecież ja wiem że w niej jestem, ciągle robię testy i wszystkie negatywne, a 6 grudnia byłam u gina i też wykluczył ciążę :(

No sorry dwa miesiace po ewentualnym zaplodnieniu to czas gdzie napewno by wyszla ciaza na tescie. Ginekolog wykluczyl ciaze, wiec dlaczego twierdzisz ze w niej jestes jak nie jestes?? Pewnie masz ciaze urojona :)

Gość Dorka^^^
dlaczego uważasz ze jesteś w ciązy?? jakie masz objawy co czujesz??? miałam podobnie.....

Dorka, mam wrażenie że z dnia na dzień brzuch mi się powiększa! Przede wszystkim. Poza tym mam stale podwyższoną temperaturę, miałam już dwie miesiączki i dopatrywałam się czy nie były bardziej skąpe albo krótsze... no i dziś po ściśnięciu sutka wydobyła się z niego maleńka kropelka białego płynu, więc zrobiłam szybko test o czułości 10 mIU/MI i nic. A od 24-go października totalny celibat...

Gość laskaaaa
jaka ciaza????? chyba masz cos z glowa nie ten tego!!!!!!!!!!!1

Gość superrrrr
Ciąża rzekoma - rzadkie zaburzenie występujące u kobiet, u których mimo braku zapłodnienia dochodzi do somatycznych zmian w organizmie jak w przypadku ciąży, tj. powiększenie obwodu brzucha oraz piersi, zatrzymania miesiączki, powiększenia macicy.

Gość uuuuuuuuuubu
czy ty jestes normalna?!

Chyba zaczynam wariować, ale czytałam, że kobiety mogą normalnie miesiączkować w ciąży, nie mieć żadnych objawów a testy 'sikane' w wypadku niektórych w ogóle nie działają! A mój brzuch definitywnie się powiększa i coś w nim burczy non-stop.

Gość uuuuuuuuuubu
co ci tam burczy znowu? moze po swietach sie przezarlas i brzuch ci urosl?na ale zrobilas test i dzisiaj sie dowiesz,a jak wyjdzie negatywny to tez nie uwiezysz???

Nieee, ja to już zauważyłam dłuuugo przed świętami Jak beta będzie 'ujemna' to uwierzę ze nie jestem, ale wątpię żeby taka była

Gość Szczerzeeeee
to nie widze z tego co piszesz zebys byla w ciazy Odkiedy po 2 miesiacach juz brzuch rosnie Wkrecasz sobie ciaze Jestes na etapie urojonej ciazy a nie ciazy i niestety takie sa fakty przykro mi

Gość maja123456
nie męcz się dziewczyno staramy się z męzem o baby od 5 lat...jakiś 3 lata temu każdy cykl, dzień po dniu obsewrowałam swoje ciało, doprowadziło to do tego że widziałam już pręgę na brzuchu i ciemniejsze brodawki...wpędziłam się z paranoję, biegałam po lekarzach i robiłam wciąż badania...testom też nie wierzyłam, ale opamietałam się...skoro tak jest to tak ma być...trudno życzę Ci of course aby następny cykl był owocny, ale teraz nie spodziewaj się pozytywnych efektów...bez urazy... test + potwierdzenie gina dają pewność, beta jest ostatecznością... pozdrawiam

Gość Skoro
lekarz wykluczył ciążę to na pewno jej nie ma od pazdziernika ciąża by była na tyle duża że lekarz bez problemu by ją znalazł...polecam psychologa.

Dzięki Maja. Tobie życzę powodzenia też :) Tak, wykluczył, ale poradził zrobić betę albo usg skoro testom nie wierzę.

Gość Pewne
na 100%.Tym bardziej po takim czasie.Dziewczyno przestań wmawiać sobie tą ciążę!!!To jest choroba

Gość CHCĘ!!!!!
HEJ DZIEWCZYNY MAM PYTANIE. OSTANI RAZ @ MIAŁAM 8 GRUDNIA KOCHAŁAM SIĘ Z MĘŻEM 24,26,28 GRUDNIA. KIEDY MOGĘ ZROBIĆ TEST I JAKI ABY UPEWNIC SIĘ, ŻE UDAŁO NAM SIĘ STWORZYC FASOLKĘ? PROSZE O ODPOWIEDŹ, POZDRAWIAM

Gość najszybciej
w dniu spodziewanej miesiączki prędzej może być zły wynik

Gość CHCE!!!
DZIEWCZYNY JA ZWARIUJĘ, CODZIENNIE ROBIĘ TEST I ZAWSZE ROZCZAROWANIE. JUTRO JEST SPODZIEWANY TERMIN @ ALE RÓŻNIE Z TYM BYWA. TERAZ SAMA NIEWIEM CZY JEST SENS ROBIĆ JUTRO ZNOWU TEST. W KOŃCU SEKS BYŁ POD KONIEC GRUDNIA. MAM JAKIEŚ OBJAWY, BÓLE BRZUCHA, PODWYŻSZONA TEMPERATURA, ZMIENNE NASTROJE, ALE MOŻE SIĘ TAK BARDZO NAKRĘCIŁAM, ŻE SOBIE TO WMAWIAM :(((

A mi sie spoznia juz ponad dwa miesiace...;/ Mam typowe objawy ciazy..ale ostatni test ktory robilam dwa tyg temu wyszedl negatywny... Nie wiem co mam o tym myslec...ale naczytalam sie ze testy na poczatku ciazy nie zawsze sa wiarygodne;/

No i 7 stycznia przyszedł kolejny okres, ale krótki i skąpy, temperatura spadła z utrzymującej się od listopada 36,8 na 36,3 nie wiem co myśleć brzuch mi rośnie, chyba ta beta to jednak kłamie

Gość ChlopekRoztropek
@Sloneczko A do tego czasu mialas regularny okres? 2 miesiace spoznienia to rzeczywiscie juz sporo, test robilas tylko raz po 2 tygodniach?

Ja wiem, że to może brzmieć jak prowokacja z mojej strony, ale naprawdę nią nie jest. Przy nacisku na brzuch po prawej stronie słyszę jakieś bulgotanie, jakby coś się tam 'przelewało' dosłownie, to chyba nie jest normalne i zdrowe...

Gość ana 26
to może idx jeszcze do lekarza - tylko takiego, który Ci od razu USG zrobi? jak po USG lekarz Ci powie, że nie jesteś w ciąży to uwierzysz?

Na usg pójdę, powinnam już wcześniej w sumie.. tylko myślałam ze nie ma sensu ze względu na negatywne testy, ale odkąd moj brzuch zaczął wyglądać tak: http://img689.imageshack.us/img689/1561/zdjcie423.jpg to już sama nie wiem. Narzeczony jest do końca lutego za granicą, nie mam jak się go poradzic czy widzi jakąś znaczną różnicę czy nie :(

Gość ana 26
sorry, dziewczyno, skoda Twoich pieniędzy na USG - nie jesteś w ciąży może masz po prostu wzdęcia, stąd to uczucie przelewania?