Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chloe2323

masturbacja przez telefon

Polecane posty

hej wszystkim!! co sadzicie o wzajemnej masturbacji przez telefon? np wieczorem albo w nocy?? myslicie ze facet moze osiagnac w taki sposob orgazm? ja osobiscie uwzam ze jest to bardzo podniecajace ;D

Gość juuk
Robiłem tak parę razy z żoną. Było miło.

spoko, ale czy facet moze dojsc w taki sposob i czy jest mu dobrze??czy musi ogladac jakies fotki, filmy itp?czy wystarcza mu odglosy swojej zony?

Gość moze spokojnie
mnie to bardziej kreci niz jakies fotki czy filmy, jesli wiem, ze kobieta jest podniecona tez :p

spoko, pytam bo wiem ze faceci to wzrokowcy i bardziej potrzebujja chyba bodzcow wzrokowych, mnie strasznie kreci jak moj facet sobie robi dobrze tylko czasem nie wiem czy przypadkiem mi nie jest lepiej niz jemu ;p

Gość moze spokojnie
nie martw sie, mi sie wydaje ze to dosc czesto spotykane i tez moze nakrecac niezle jasne, ze jak dodasz do tego chociazby fotke to lepiej :p

stanowczo nie zgadzam się z teorią że faceci to wzrokowcy. Obraz bez dźwięku nie działa na mnie zupełnie, natomiast dźwięk bez obrazu... ;-)

lobuz: jestes chyba dosc niespotykanym przypadkiem wsrod facetow hehe;) a co sadzicie o masturbacji ale za plecami swojej drugiej polowki? ciagle spotykam sie ze stwierdzeniami ze kazfy facet musi to robic i ze robi za plecami swojej kobiety, nie wiem na ile moge w to wierzyc, bo moj facet twierdzi ze w ogole nie kreci go robienie sobie dobrze samemu. Woli jak ja mu zrobie reka niz zeby mial sobie robic sam...

Gość Intim
Kazdy facet lubi sobie od czasu do czasu sam zrobic. Jak sobie sam zrobi - to zrobi sobie najlepiej

Gość moze spokojnie
czemu niespotykane? moze w gimnazjum, gdzie wyobraznia ogranicza sie do "zobaczenia" a jak stajesz zawsze na wysokosci zadania, to moze byc i tak, ze nie potrzebuje sam :p

moze spokojnie: widzisz, stereotypy ze WSZYSCY faceci to wzrokowcy i ze WSZYSCY musza miec bodzce wzrokowe np w postaci ciala nagiej partnerki zeby miec orgazm Intim: nie wiem czy kazdy, moj tego nie robi, przynajmniej tak twierdzi ;p

Gość Intim
No wlasnie - tak twierdzi. Lepiej tak niz z inna. Ja nie jestem w stalym zwiazku to moge tak, albo tak, albo jeszcze inaczej. Wiesz co mam na mysli.

lepiej tak niz z inna, a sadzisz ze facet masturbujac sie i myslac o innej kobiecie, nie zdradza w ten sposob?? spotkam sie pewnie teraz z odpowiedzia ze to na pewno nie zdradza bo przeciez nie dotyka innej kobiety tylko mysli. ja uwazam ze to zdrada, psychiczna bo psychiczna ale zdrada

Gość Intim
Oj dziewczyno, zdrada - to takie wilkie slowo. Czyzbys byla taka porzadna i cnotliwa?

Jak mozesz pytać w ogóle czy dochodzi - przecież to wyraźnie słychać i nie ma w tym ściemniania. Robiłem to wiele razy i wiem, ze sprawia to wielkie podniecenie, a jak słyszę jak ona dochodzi to już wtedy mogę i ja skończyć. Coś jak skype ale bez obrazu. Nie każdy lubi wizję także ;) Wtedy działą wyobraźnia ;)

Gość masturbator123
ja miałem taką znajomą, z którą robilismy to przez telefon dość często minimum raz w tygodniu, ona zawsze przy tym szczytowała pierwsza, a potem ja.... no była jedna taka noc kiedy zrobiliśmy to chyba z 5 razy :P

Hm czemu faceci przez telefon chcą by kobiety dochodziły pierwsze a potem oni, a w realu zazwyczaj oni dochodzą i potem jest już koniec. Może warto wpierw zadzwonić do swojej partnerki zatem ;)

Różnie, zależy od nastroju i od tego jak trozmówca potrafił mówić. Niektorzy ładnie, a inni nie potrafią wydukać nic z siebie i sapią co do erotycznych rzeczy nie należy - wtedy z zabawy nici

Ja mam miłe wspomnienia, ale raz nam przeszkadzano chyba z 5 razy bo ktoś do jej domu wchodził i musiała otwierać. I ciągle szczekał pies :)

Gość masturbator123
dlaczego kobiety dochodzą pierwsze? to proste: ja mówiłem swojej rozmówczyni, że już jestem blisko, wtedy ona mówiła: zaczekaj zmienimy pozycję, ja wtedy przestawałem na chwilę trzepać sobie i dalej świntszyliśmy w innej pozycji, aż do momentu w którym ona doszła, wtedy mocniej zaczynałem trzepać aż do wytrysku... proste

czyli masturbacja kontrolowana - ubóstwiam to, to daje wielką potencję w realu. Uwielbiam te krople śluzu jakie się czasem pojawiają - są bardzo smaczne ;) To jedna z metod na ćwiczenie opóżniania wytrysku

Gość co sie tyczy
do"chloe2323 spoko, pytam bo wiem ze faceci to wzrokowcy i bardziej potrzebujja chyba bodzcow wzrokowych, mnie strasznie kreci jak moj facet sobie robi dobrze tylko czasem nie wiem czy przypadkiem mi nie jest lepiej niz jemu ;p" ---nie ppowtarzaj idiotyzmow-kochana.Nie tylko faceci sa wzrokowcami bo FACETKI TEZ !!! Nie rob z nas jakichs nie wiadomo kogo-pieprzony seksizm !!!!

Gość co sie tyczy
"chloe2323 lepiej tak niz z inna, a sadzisz ze facet masturbujac sie i myslac o innej kobiecie, nie zdradza w ten sposob?? spotkam sie pewnie teraz z odpowiedzia ze to na pewno nie zdradza bo przeciez nie dotyka innej kobiety tylko mysli. ja uwazam ze to zdrada, psychiczna bo psychiczna ale zdrada" --taaa.Stad tylko krok do...szwecji i tamtejszych rzadow ...kobiet.Nie chciala bys byc mezczyzna i zyc w kraju rzadzonym przez kobiety.Wyobrazasz sobie ze tam stosunek bez prezerwatywy jest...przestepstwem?Ciekawe tylko czy stosunek bez polkniecia pigulki antykoncepcyjnej...tez.

Co do zdrad - proszę w innym miejscu swe wynurzenia uzewnętrzniać. Co do wzrokowców i słuchania - mało komu chyba nie podniesie się tętno gdy blisko ucha będzie słyszał czyjeś dochodzenie, a czy kobieta czy mężczyzna to już mniej ważne Co do masturbacji - ja też lubię patrzeć i słuchać i wtedy czasem coś robię, a czasem nie - tylko chłonę Co do Szwecji - bardzo piękny kraj, tylko kobiety tam nie za ładne, faceci zresztą też. Co do całości - raczej niefajna poprzednia wypowiedź łączona

Jestem bardzo ciekawa kiefy ostatnio z kimś się tak wspólnie onanizowaliście? Ja dawno i chyba zaczęłam tęsknić trochę