Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2864587865986

wady i zalety, plusy i minusy duzego biustu, dla pan i panow watek

Polecane posty

Gość Bodzio444
Małe biusty są aseksualne. Szczupła, zgrabna dziewczyna z dużym biustem to jest to - 90 procent facetów się zachwyci.

Gość BigCycFun
''A uwielbiam niewysokie, filgranowe dziewczyny z dużymi piersiami Mój ideał Jak ktoś wcześniej zapodał np. Salma Hayek. Miodzio A tak w ogóle zdrowa z niej czterdziecha http://www.voila.pl/304/pphmw/?1 '' Piękne buforki:) 22:29 kakakarakan ''a ja tam mam nieduzy biust i jestem sexy. i to prawda ze chlopcy woal maly biust niz duzy!!! ja tam bym nie chciala maiec duzego biustu bo z takich dziewczyn chlopkai sie tylko smieja!! i traktuja je przedmiotowo!!'' HAHAHAHA:D Tak sobie tłuamcz DESKO!!:classic_cool:

Gość oleoleoleoleeeeee
KAZDY MA SWOJ GUST1 ;]]]

Gość A ja mam duży biust...
i marzy mi się mniejszy:) podobają mi się kobiety z miseczką c a ja mam DD:)

Gość szampon z konia
duży biust ma dużo zalet... chociaz szczerze mowiac nie chciałabym takiego biustu - czułabym, że facet jest ze mną tylko z tego powodu :P a tak to wiem, że musi być cos innego na rzeczy;)

Gość emiliaaa0019
A co myślicie o rozmiarze 65F/G? to duży czy mały biust? bo ja to już sama nie wiem. Dodam, że mam 165cm wzrostu i 54-55 kg więc jestem dość drobną osobą :)

Gość hpuppppuuu
duzy ;/// tez mam dokladnie taki rozmair

Gość emiliaaa0019
no właśnie nie byłabym tego taka pewna... jedni mówią właśnie, że mam duży biust, a inni, że taki "w sam raz" :D mimo to muszę przyznać, że mam bóle pleców i ciężko jest mi wybrać jakiekolwiek ubrania typu bluzka. koszula itp o staniku już nie wspomnę... większości ubrań, które dobrze na mnie leżą w ramionach i talii, po prostu nie mogę dopiąć :/

Gość hpuppppuuu
no to tak jak ja1 masakra jesli chodzi o kupno stanika i ubran ;

Gość marta55
ja mam bardzo duży biust i mogę wymienić wiele wad z tym związanych. Przede wszystkim ból kręgosłupa i brak rozmiarów staników w sklepach. Z jednym i drugim problemem poradziłam sobie za jednym zamachem. Przede wszystkim duże rozmiary znalazłam na Kris Line http://www.krisline.com/ i dobrze sprecyzowałam rozmiar. Dobrze dobrany stanik bardzo odciąża kręgosłup. No i wreszcie mam jakiś wybór :)

Gość Madameee
Z wypowiedzi facetow w tym temacie wynika, ze tylko duzy biust sie liczy. ;) Tak sie sklada, ze polowa kobiet ma maly biust a polowa duzy. To ta polowa z mniejszym cycem nie podoba sie facetom? Jakos nie zauwazylam, ze tylko te z duzym cyckiem sa w zwiazkach itp. Lepsza ladna twarz i maly/sredni biust niz ryj jak kon i duze cycki :)