Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolores molores

Czy moja dzieci postępują źle???

Polecane posty

Gość dolores molores

Mam dwoje dzieci(syna i córke-oboje mają po 14 lat) w swojej klasie zaprzyjaźnili się z innymi bliźniakami ze swojej klasy, których codziennie odwiedzają. Moje dzieci za każdym razem gdy przychodzą do tego kolegi i tej koleżanki mówią o wszystkim ich rodzice, jakie ich koledzy dostali oceny w szkole, że dostali uwage itp. I pokłócili się oto z tamtym rodzeństwem. Ja zawsze mówiłam dzieciom że należy mówic prawdę.

Gość o matko boska aaaa
jakby kolega mojego syna klepał mi o wszystkim co w szkole zrobił mój syn to sama wywaliłabym go z domu !!!:O :O boszzzz jak ty dzieci wychowałas

Gość sdcsc
wez jeszcze raz napisz bo nie wiadomo o co chodzi...

Gość nic nie rozumiem z tego
co kto komu mówi i o czyich dzieci uwagach?

Gość bardzo źle postepująąąąąąąąąąą
!!!!

a gdybym Twoim sąsiadom powiedziała gdzie chowasz pieniądze. Byłabyś zadowolona? Powiedziałabym prawdę.

Gość dolores molores
Moje dzieci mówią o wszystkich uwagach i złych ocenach do rodziców swoich kolegów. Z resztą oni się oto z tamtym rodzeństwem pokłócili a matka tych dzieci spotkała mnie kiedyś na mieście i powiedziała mi że moje dzieci zbyt często siedzą u niej w domu, wspominając od przyjścia ze szkoły do wieczora, a także wypomniała sobote i niedziele.