Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryształowy dzban.

brązowe ciemne oczy są brzydkie...

Polecane posty

Gość kryształowy dzban.

współczuje takim ludziom że nie mają ładnych niebieskich albo zielonych oczu. jak wiadomo takie jasne oczka to ideał kobiety :) brązowe zawsze są brane pod uwage na ostatnim miejscu :D

Gość dfgdsfsdafasdfsdfasf
A u mnie odwrotnie :P im ciemniejsze tym bardziej mi się podobają,a najmniej podobają mi się niebieskie mimo iż takie właśnie mam.

Gość szukasz rudej pizamki/????
jak sie nie wyspi ma takie malutkie oczy:) jak wyspi ma duze:)

Gość ja mam ciemnozielone
mój mąż ma brązowe ,mój syn też ma ciemne i mnie np podobają się ciemne dodają twarzy wyrazu

Gość kryształowy dzban.
jasne oczka ma dużo boskich piosenkarzy :D chodzby Ville Valo- zielone mmmm

ciemnozielone to rzadkosc czarne nie widac zrenic a brązowe to widac czarne zrenice:)

najładniejsze są rude oczka;) A moze to nie był sweterek XXL..ale wybrzuszenie:P ha.. Ale sweterk ładny;) pewnie z wyprzedazy:P

kryształowy dzban. jasne oczka ma dużo boskich piosenkarzy chodzby Ville Valo- zielone mmmm - Idź dziecko spać po dobranocce i nie czytaj Bravo.

Gusta są różne, dla mnie np. najbrzydsze są zielone oczy. Nie widziałam jeszcze nikogo z ładnymi zielonymi oczami, zawsze są jakieś srakowe :/

Gość karykatura diabłaa
potwierdzam, też nie lubie brązowych oczu przeważnie wredne osoby je mają i są bez wyrazu, po prostu czorne.

Gość kkkkkkhgfd
czarne oczy zal proroczy

Gość im not afraiiiiiiiiiiiiiiid
ja mam szare - a najladniejsze sa takie baaaaaardzo jasne, obojetnie jaki kolor. ale za to u chlopakow kreca mnie ciemne ;) 🖐️

Gość karykatura diabłaa
potwierdzam, też nie lubie brązowych oczu przeważnie wredne osoby je mają i są bez wyrazu, po prostu czorne.

Gość temat jest dobryy
czarne oczy a brązowoe to dwie różne rzeczy brazowe(piwne) to oczy w których widac zrenice, jest róznica czarne sa tak ciemne ze nie widac prawie w ogle zrenicy- tak jak u araba itp. rozróznijcie to

z tego co czytałam to ludzie o takich oczach mają ponoć słabsze zdrowie. Często zapadają na choroby serca itd

Gość im not afraiiiiiiiiiiiiiiid
to ile ty tych wnioskow skladasz? wnioskuje, ze zadnego nie zdazylas, bo tam sa wyraznie podane kolory i mozesz wpisac NIEZIDENTYFIKOWANE albo WIELOKOLOROWE - ale to predzej, jak masz 2 rozne

aha..to on:classic_cool: ma czarne:) to small..jak nie spi w nocy i szuka pizamki;) normal jak sie wyspi;) dorsz..ciekawe spostrzezenie. Ja mam oczy po sp babcia:) A w jednym oku mam malutką kropkę czarną..mama ją ma ja i moja babcia;) Ciekawe czy córka odziedziczy;)

Gusta są różne, dla mnie np. najbrzydsze są zielone oczy. Nie widziałam jeszcze nikogo z ładnymi zielonymi oczami, zawsze są jakieś srakowe :/

miałam już w dowodzie wpisane zielone, teraz urzędniczka stwierdziła że jednak powinnam pisać brązowe a do tego jeszcze ta szara obwódka:/

Gość Maliii123
Karykatura diabła Serio? Wredne osoby? Nie znam żadnej wrednej osoby z brązowymi oczami, właśnie wszystkie osoby z tym kolorem oczu są zazwyczaj miłe. Uważam, że brązowe oczy są bardzo ładne i dodają charakteru, do tego powiększają oczy i bardzo mi się podobają. Jestem szczęśliwa, że akurat mam brązowe oczy. PS: Wredna osoba, którą ja znam ma akurat zielone oczy ;)

Gość gość
A ja mam bardzo jasne niebieskie prawie białe ale to jest chorobą genetyczna. Cieszcie się ze macie jakiś kolor oczu bo co ja mam powiedzieć. A w dowód mam wpisane brak tęczówki. Serio.

Gość gość
A ja uwielbiam brazowe oczka. Sama mam brazowe, takie bardzo ciemne. Jak popatrzysz juz z 40 cm (sprawdzalam ;) ) to nie widac zrenicy, zlewa sie z "reszta". Moje corki tez maja brazowe ale kazda inny odcien, maz ma zielone. Ja do tych oczu mam wlosy ciemny blond, nie jestem typem czarnulki ;)