Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaliban...

Córka to dramat dla mężczyzny!!!

Polecane posty

bazienka.-Wiem że by musiała,właśnie dlatego wolał bym syna niż córkę.Po co mi córka,jak na samą myśl że moją córkę obmacuje jakiś samiec to wściekłość by mnie brała.Wiec lepisj mieć syna i mieć święty spokój

Gość twój syn też byłby nienawidzon
y przez innego ojca:D Poza tym to co piszesz podchodzi pod chorobę psychiczną, lecz się chłopie.

Poza tym ój syn będzie dupczył inne kobiety to ci nieprzeszkadza.

Gość tak masz rację
A jak dorośnie to będzie lizać i ssać penisa i jajka jakiegoś faceta. Połykać jego spermę itd. To już lepiej mieć syna.

syn może byś również gejem to już napiszesz pewnie że córka lesba jest lepsza :D

Zresztą ja i tak nie będę miał dzieci bo nie nadaję się do związków:(:(:(

Gość bagno gadasz jak potłuczony
to co piszesz podchodzi pod chorobe psychiczna, corka i tak by kiedys musiala wyjsc za maz.

Gość jestem mężczyzną oraz ojcem
córki i chciałbym mieć drugą córkę dlatego , że one są bardziej uczuciowe oraz inteligentniejsze - widać to w różnicy też do innych dzieci , zwłaszcza chłopaków autor nie mając zielonego pojęcia na temat próbuje założyć prowokację ogromnie dużo też zależy od rodziców i wychowania

Gość do jestem mężczyzną oraz ojcem
To chodzi o coś innego, syna wolałbyś miec dlatego że przedłużyłby Twój ród. A córka? córka kiedyś wyjdzie za mąż albo urodzi nieślubne dziecko które przekaże swoje nazwisko a potem wstyd przed ludźmi.

moja córka przedłuży ród tak samo jak chłopak - zachowa także nazwisko i wyjdzie za mąż jak normalna kobieta , bo to jest naturalne trzeba tylko ją wychować tak , ze na obszczymurków oraz innych idiotów nawet nie spojrzy wychowanie procentuje

Gość ajajajajaj puerto rico
no to Wam gratuluje, skoro macie podejście że tylko kobieta ponosi konsekwencje wpadki. Ja bym pogoniła syna, który zrobiłby jakiejś dziecko a potem nie uczestniczyl w jego wychowaniu. Co to w ogóle za podejście? Od razu zakladacie że wasze potomstwo sie będzie ruchać po katach. Dobrze że mój facet nie ma takich prostackich poglądów :o

Niby jak! Wyjdzie za mąż i przekaże dzieciom swoje nazwisko? :D Druga sprawa to kobieta jest winna wpadkom itp. Bo jak nie da to on nie weźmie.

Gość ajajajajaj puerto rico
do jestem mężczyzną> do tanga trzeba dwojga :o Przestań robić z facetów fiutomózgów, bo prawdziwy inteligenty facet nie łazi do łóżka tylko dlatego, że kobieta mu "daje". Boże, skąd sie tacy ludzie biorą?

dzieci zostaną z dwoma nazwiskami gdzie Ty żyjesz że o tym nie wiesz? wiocha totalna :)

A twoja córka ma dwa nazwiska? To niby przy ilu nazwiskach będą wnuki? przy czterech?

Gość dramat to
być takim debilem, jak kaliban lub bagno

Poza tym dwa nazwiska to chore??:O:O:O A prawnuki? Może wnuki będą przekazywały swoim dzieciom wyłącznie Twoje nazwisko bo uznają że jesteś lepszym dziadkiem od dziadka ze strony taty?:D

Gość phiiiii
nazwisko nazwiskiem, a prawda jest taka, że liczy się przekazanie genów. Co z tego, że twoje nazwisko, majątek i cholera wie co jeszcze odziedziczy ktoś, kto z tobą nie ma nic wspólnego oprócz tego nazwiska. W przypadku ojców tak niestety jest, że ryzyko wychowywania cudzego potomstwa jest sporo wyższe niż u kobiety. W sumie to jestem ciekawa ilu dziedziców było naprawdę dziećmi swoich ojców. Pewnie nie jedna babeczka w dawnych czasach, jak nie mogła zajść z mężem to sobie brała "dawcę nasienia" i dzidziuś się pojawiał, a bogaty "tato" fundował wotum dziękczynne u najświętszej panienki :P.

Gość no właśnie!!!
Prawda jest taka że dziakowie ze strony nie mają pewności czy ich wnuki są naprawdę ich wnukami, co do dziecka córki to one zawsze będą ukochanymi wnuczkami.

Gość do xyzed
Autor ma w pewnym sensie rację! Ty jesteś mężczyzną czy kobietą? bo jeśli kobieta to naturalne że każda kobieta chce córkę, jeśli mężczyzną to nie wiem, nie oceniam. Racja jest tylko w tym przypadku że jak córka zajdzie w ciąże to trzeba jej albo dac na skrobankę albo pokazac drzwi. Każdy prawdziwy ojciec by się tak zachował.

Gość phiiiii
do xyzed "Racja jest tylko w tym przypadku że jak córka zajdzie w ciąże to trzeba jej albo dac na skrobankę albo pokazac drzwi. Każdy prawdziwy ojciec by się tak zachował." eeee nawet jak córka jest po ślubie i jest już dorosła?

Gość Bajmd.b+
Bagno napisz gdzie mieszkasz?ja jako 23 letnia ladna dziewica chetnie omine te rejony szerokim łukiem :o {Czesc}

Gość do xyzed
To co innego!!Ale nawet jak jest dorosła a trafiła na faceta który ją źle traktuje, jest z nim w trakcie rozwodu a okazało się że tu ciąża to również powiedziałabym wynocha mi stąd.

Jestem facetem i mam córkę :) ale z waszymi poglądami się zgodzić nie mogę:)

Gość do xyzed
A ja jestem kobietą! I z tym co napisał autor się zgadzam. Córce z nieślubnym dzieckiem nigdy bym nie pomogła, głupio byłoby mi przed otoczeniem.

Toś niestety IDIOTKA skoro otoczenie jest dla ciebie ważniejsze od dziecka :o Nie oczekuję odpowiedzi,bo nie ma z kim rozmawiać :o Ja pierdolę co za ciemnota:o

Gość onaaaaaaaaa88
do - do xyzed nie no nie mogę. było by Ci wstyd przed otoczeniem???? ludzie zastanówcie sie co piszecie, współczuje waszym dzieciom

Gość do xyzed
Nawe lepszy jest syn gej czy córka lesbijka niż panna z dzieckiem!!! To tylko problem dla wszystkich, taka zawsze będzie wymagała pomocy od rodziców.

Gość onaaaaaaaaa88
do - do xyzed z takim tokiem myslenia w ogole nie powinnas miec dzieci bo jestes tepą i bezuczuciowa kobieta