Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eks przedstawiciela handl.

Czy znacie WIERNYCH przedstawicieli handlowych? kazdy prowadzi podwojne zycie?

Polecane posty

Gość Rafia
tak,lubi szybka jazde.....glosna muzyke.... było dobrze miedzy nami-zanim zaczal ta prace...od niej-sa awantury,kłótnie....a zaczelo sie od naduzycia mojego zaufania..... kobieta inna.....Teraz tak trudno wierzyc......:( tym bardziej ze pozniej byly inne tez "dziwne" zbiegi okolicznosci....Mozna powiedziec-"to nie tak jak myslisz kochanie"....I jego slynne powiedzenie: to pomówienia,zobaczylas mnie z inna w łóżku?..... Tylko to według niego jak to nazwal "twardy" dowod......masakra...:(

Gość Monroeeee
A jak chcialam poznac jego znajomych z pracy, to zawsze mi mowil, ze nie ma mowy, bo narobie mu wstydu :) Dodam, ze mial duze trudnosci, zeby skonczyc studia, ale gadke mial taka, ze nie jednego profesora, by pokonal.

Gość Monroeeee
Czy zdarzylo Ci sie juz poklocic z nim na powaznie? Tzn. czy dochodzilo miedzy Wami do awantur, szarpaniny? Agresji werbalnej?czy mial kiedykolwiek zatargi z prawem, np. pobil kogos,notoryczne mandaty za zle parkowanie itp. On np. zawsze jak klocil sie ze mna w aucie, to zatrzyywal auto i kazal mi z niego wypierd....To bylo tak ponizajace dla mnie, ze szkoda gadac.Nigdy tego nie zapomne.

Gość Rafia
nie,tak nie..... ale uslyszalam juz,ze jestem debil,pustak,chamidło...... dzwoni dosc czesto do swego brata i mowi ze juz nie moze ze mna i bedzie wyperdalac....(mieszka u mnie)...... czesto slysze o jego pakowaniu...Zyje w braku stabilizacji,brak poczucia bezpieczenstwa,mam wrazenie ze ocieram sie o patologie.....:( Nigdy go nie zatrzymywalam,a jednak nie idzie....to po co taki szantaz emocjonalny....po co taka dziecinada z mojego zycia.....nie mam sił:(

Gość Rafia
dlatego jak pisalam-mam wrazenie ze jest ze mna na przeczekanie....czyli jak trafi sie cos a nóż lepszego.... wiec czekam tak razem z nim....A tak bardzo chce kochac i byc kochana,cieszyc sie zyciem we dwoje....a nie wiecznie taka niepewnosc.....:(

Gość Monroeeee
Ok, to juz dobry znak, ze dociera do Ciebie, ze tak normalne zwiazki nie wygladaja. Teraz sie zastanow dlaczego go przyciagnelas. Odp. proszę na pytanie: Jeśli miałabys zabrac na jakieś wazne spotkanie jednego z rodzicow, to kogo bys zabrala?

Rafia! wreszcie dobra wiadomosc! ze to on u ciebie mieszka to niech sam wypier...!!! jejka! jak mozesz to wszystko znosic!?

Gość Monroeeee
Moj eks ten od zwizkow zawodowych mowił mi , nienawidze Cie Ty cip..Sni mi sie czesto, jak tak krzyczy na mnie:( To była patologia zarowno z jednym jak i z drugim. A ja ustepowalam i bylam coraz milsza, im bardziej oni byli dla nie straszni, ty ja bylam bardziej ulegla i mila, to dopiero bylo chore.

Gość Rafia
znoszę?ale co?:(on twierdzi ze to jego zachowanie jest ok,tylko to ja chora jestem:( i jak mówi czeka aż sie poprawie,bede grzeczna....:(

Gość Monroeeee
Z pierwszym nie mieszkalam, z drugim owszem...I uwierz mi, ze pozbyc sie go z mieszkania nie bylo wcale tak prosto. Podliczyl kazda rzecz kupiona do mieszkania, musialam, co do zlotowki oddac i dopiero wtedy sie wyprowadzil. Mowie powaznie. Mam nadzieje, ze nie robiliscie wspolnych remontow.

Gość Rafia
nie....on płaci jedna trzecia czynszu ( ja płace za siebie i moja córke dwie trzecie)..... remonty sama pokrywałam...nawet nie spytał czy potrzebuje wsparcia.......

Gość Monroeeee
No to u mnie tak z platnosciami wygladalo, ze jak nie pracowalam to niby placil, jak dostalam prace to wszystko bylo co do zlotowki placone na polowe, pomimo tego ze zarabial dwa razy wiecej ode mnie, a pod koniec, juz ja placilam prawie za wszystko i to dalo mi w koncu do myslenia, ze czas sie pozegnac. To sa materialisci, nie zalezy im na ludziach na rodzinie tylko na wynikach w pracy i multum znajomych, ktorych moga wykorzystac do swoich celow. Jestes rozwodka?

Gość Rafia
tak,rozwódka. on mial kilka zwazkow....ale nigdy zadnej sie nie oswiadczyl.... nie mial dziecka...bo twierdzi-ze nie chcial,bo to klopot,problem...

Gość Monroeeee
Nie odp. na pytanie związane z rodzicami, a to wazne.

Gość Rafia
rodziców?moich?

Gość Monroeeee
Odp. proszę na pytanie: Jeśli miałabys zabrac na jakieś wazne spotkanie jednego z rodzicow, to kogo bys zabrala?

Gość Monroeeee
a dlaczego mame?

Gość Rafia
oj,to na gg....ale wybacz,nie chce tu tego tematu rozwijac... mam doła...:(

Gość Monroeeee
Rozumiem. Chcialam pomoc, bo jestem psychologiem z wyksztalcenia, poza tym mam podobne doswiadczenia i wiem juz dlaczego ich przyciagnelam:) Ale zajelo mi to sporo lat... A kto zlozyl pozew Ty czy maz?

Gość Rafia
a ja jestem pedagogiem z wykształcenia...i też doskonale wiem do czego zmierzasz....... Ale warto pamietac słowa piosenki "masz to na co godzisz sie"........ nie mam do nikogo pretensji,moge je miec tylko sama do siebie......:(

to powiedz dlaczego ja takiego przyciagnelam? jaką mam osobowosc ze przyciagnelam takiego handlowca? znalam historie o przedstawicielach juz wczesniej, z opowiadan ojca o ich kolegach... ale mimo ze dzielilam to co mowil moj Eks przez dwa, to jednak sie zakochalam, ale urwalam to po paru tygodniach ale wlasnie tylko dlatego ze widzialam wiekszy brak zainteresowania po tym czasie, czulam przez skore ze cos mu nie zalezy jak wczesniej....

Gość Monroeeee
Miłość zaczyna sie od brania. Naucz sie brac, zwiazek ma dawac przyjemnosc i szczescie nie tylko partnerowi, ale takze Tobie. Mysle, ze wkrotce podejmiesz rozsadne decyzje.

Gość Monroeeee
Na pewno zaden psycholog nie zdiagnozuje Ci osobowosci na forum. Musialabys przejsc dokladny wywiad polaczony z rozwiazaniem testow. Na necie nie musisz odpowiadac spontanicznie, mozesz sie zastanowic dluzej nad odp. a co za tym idzie, mechanizmy obronne, moga znieksztalcic odp. Nie widac przy tym Twojej mowy ciala, blokow tzw. czyli przerw , gdy pytanie jest dla Ciebie z psychologicznego punktu widzenia trudne. Poza tym samo to, ze Twoj eks jest przedstawiecielem handlowym jeszcze nic nie wynika, na jego temat trzeba by tez zebrac wiecej informacji. Ale nie da sie ukryc, ze zaburzona osobowosc przyciaga zaburzona osobowosc. Np. z przeprowadzonych badan wynika, ze mezczyzni z antyspolecznym zaburzeniem osobowosci potocznie nazywani psychopatami przyciagaja histrioniczne kobiety. Osoby takie wzajemnie sie uzupelniaja i sa szalenie dla siebie atrakcyjne.

Gość rtihjk
monroł..a powiedz mi co ma szybka jazda i słuchanie głosnej muzyki jak równiez mandaty do zdradzajacy badx nie PH??

Gość Monroeeee
Po krotce:) Jesli mamy do czynienia z zaburzeniem z pogranicza, takie osoby moga miec sklonnosc do szybkiej jazdy samochodem. Czesto u takich osob wystepuja akty autoagresji, czasem proby samobojcze. Co do sluchania muzyki w samochodzie od niej tez mozna sie uzaleznic, jesli ktos nie jest w stanie komfortowo czuc sie w samochodzie, gdy nie ma wlaczonego radia, to moze byc uzalezniony. Objawy sa podobne jak w innych uzaleznieniach. Mandaty, bojki, lamanie konwencji, zatargi z prawem- cecha osobowosci antyspolecznej

Gość Monroeeee
Osobowosci borderline oraz antyspoleczne czesto maja problemy z wiernoscia w zwiazkach. Kobiety histrioniczne takze:) Czyli upraszczajac, ale to bardzo upraszczajac, jesli nasz PH jest niewierny i ma antyspoleczne zaburzenia,to jest duze prawdopodobienstwo,że jest z kobieta histrioniczna, ktora tez nie grzeszy wiernoscia:-)

Rafia, Ty naprawdę marudzisz :) Masz faceta, a do północy zamierzasz smędzić na kafe? :D

Gość rtihjk
dobra alr jak to sie ma do tego cze ph zdradzaja...ja tez jestem ph nie zdradzam bo póki co nie mam kogo jestem dosyć młody dlatego teraz co łikendy imprezy ale nie jestem typem babiarza, nie mam tak ze co tydzien inna i mysle ze jak juz sie naprawde zakocham bede wierny, znam co najmniej kilku PH w związkach i jak na razie nie zdradzaja albo nic nie mowia oczywiscie słyszy sie tez o tych zdradzających ale chyba nie mozna tak wkladac wszystkich do jednego wora... a co do szybkiej jazdy ja tez ja uwielbiam. lubie jeździć dynamicznie, ale mysle ze to wynika po części z tego ze nie musze martwic sie paliwem, gosna muzyka jak najbardziej, ale nie musi grac tak cały czas, kłopoty z prawem to tylko mandaty których nie mam zwyczaju placic, no ale zabic to sie nie chce...

czyli ja nie jestem tą Histrioniczną bo nie mam problemow z wiernoscia choc lubilam prowokowac ubiorem ale tylko jego... mini to u mnie standard bo odkrylam na studiach ze mam dlugie nogi wiec cos tam trzeba pokazac jak nie ma sie biustu... mozemy miec z Eksem zaburzoną osobowosc;) ale niech nasza atrakcyjnosc nie przestaje dzialac!