Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eks przedstawiciela handl.

Czy znacie WIERNYCH przedstawicieli handlowych? kazdy prowadzi podwojne zycie?

Polecane posty

Gość rtihjk
rafia poczytaj troche ten temat juz dawno nie jest tematen przewodnim

Gość Rafia
no czuje w kościach że juz nie ten temat....:) Tylko jakies motylki w brzuchu sie rodza;) Fajnie :) ktos tu ma 36 lat,ktoś 25,ktoś chyba nie mieszka w Polsce-ogólnie wesoło:) I dobrze,niech predstawiciele handlowi ida w świat,a życie bez nich toczy sie dalej:)

Gość rtihjk
jakie tam wesoło mi sie kilka razy cisnienie podniosło:d

Rafia, jestem ciekawa co Ty zrobisz ze swoim facetem? Kopniesz go czy chcesz jeszcze z nim porozmawiac? Ogladacie czasami pro7? Tam jest taki test na wiernosc? w TAFF, tzw "Treuetest"- zatrudniają aktorke do poderwania faceta...kamery ukryte a kobieta slyszy na zywo i jest za rogiem... wychodzi szydlo z worka, ogladam to a to mnie tak stresuje jakby dotyczylo mojego faceta! chyba przyszlego ;) zebys tak wiedziala w jakim hotelu Twoj nocuje i miala zaufaną atrakcyjną dziewczyne to bys sie mogla przekonac ...

Gość Rafia
i dobrze:) dla zdrowia,przynjamniej czujesz że zyjesz:) życie musi miec jakis smaczek:) a dziewczyny-moje tutaj rozmówczynie-zauwazyłam że sa super laski!:) A więc kobietki-trzymajmy sie:) nie dajmy sie przedstawicielom handlowym;)

Gość rtihjk
supe laski?? masz ich foto poka poka ;d

Gość Rafia
eks- nie wiem co zrobie,fakt jest taki,że "pomimo" bólu który mi sprawia-kocham go.... i on mówi że kocha...... wiem,że tak nie wyglada zycie gdy ludzie sie kochają,ale może cos sie w jego sercu zmieni?....:( na szczęście nie mam tego programu,bo bym umarła....:) nie na moje nerwy.... Mój jak na razie nie nocuje po hotelach,były tylko dwa wyjazdowe szkolenia i to mi juz wystarczy co sie działo...... a jak na razie,to mam pecha,poszłam mi dzisiaj w samochodzie automatyczna skrzynia biegów...więc koszta koło 2 tysięcy,albo samochód sprzedać...:( a najgorsze że jestem uziemiona w domu:(

Gość Rafia
tylko foto jest wyznacznikiem piekna?:) sa inteligentnę,z poczuciem humoru,zyczliwe,a to juz daje duuuże sznase że sa super piekne laski;) bo takie poczwary-raczej nie mjaa zbyt wiele do powiedzenia.....no chyba że o brazylijskich serialach;)

Powiem tak że ten program stresuje strasznie bo widzisz jak taki atrakcyjny facet ktory ma dziewczyne od np 2-3 lat i zaczyna sie wkrecac we flirt! a to na imprezie czy na parkingu, czy w kawiarni a aktorka jest oczywiscie wybrana przez zaniepokojoną dziewczyne taka zeby byla w guscie faceta... i taki zapytany czy ma dziewczyne czasami odpowiada że nie ma! a aktorka jesli nawet uzyska odpowiedz że ma to brnie dalej! naciska że przeciez ona sie nie dowie, czy nie ma ochoty na skok w bok, albo wymiane telefonu, i taki kurde daje swoj numer! albo aktorka udaje ze jest nowa w okolicy i nie ma z kim wyjsc, nikogo nie zna a taki facet "sie lituje" i wymieniają sie numerami i sie juz umawiają wstepnie na jakas kawe... NO kurde, czasami to bat strzela! laska wychodzi wtedy zza rogu i daje takiemu po paszczy i koniec zwiazku na oczach calych niemiec, ale oczywiscie nie chcialabym zaprosic ekipy pro7 zeby sprawdzic mojego przyszlego faceta, trzeba miec oczy i uszy otwarte

Gość Rafia
niestety...taka jest prawda....:( facet to św....:( miłośc nawet go nie powstrzyma...:( bo jak to kiedys mój powiedział- jak długo jesz ta sama potrawe to w końcu ci sie znudzi...podobnie seks z ta sama ciagle kobietą.... i jesli kobieta tego nie widzi-to co ja boli? dotyka jakoś?....takie brednie usłysząłam...ale oczywiscie dodał-że on taki nie jest....:( bez komentarza....

a moj Eks zazartowal ze jak ma sie zone to jest sie wiernym a jak dziewczyne to mozna jeszcze poflirtowac ale spojrzal na mnie wymownie i wyczułam prowokacje, pokaralam go wzrokiem a ten sie usmiechnal bo udalo mu sie mnie sprowokowac chwile po jego slowach uderzyl sie w swoją fure hahahaha, sam przyznal że to "za kare" ze takie glupoty mowi...:) gdyby nie zegar biologiczny to nam dziewczynom tez by bylo obojetnie czy jako 35latki bedziemy jeszcze singielkami, ja tez bym chciala sie bawic jak najdluzej ale nie chce wygladac przy 10letnim dziecku jak jego babcia...

Gość Rafia
wiesz...to nie do końca tak..zegar biologiczny zegarem....Ale kazdy człowiek-kobieta facet- powienin miec cos takiego jak poczucie przyzwoitości,uczciwości-czy jego druga połowa widzi czy nie...Jak to powiedzia kiedys Nergal od Dody-że on jest niewierzący,ale nie zdradza- bo to po prostu świństwo...nie kradnie bo to świństwo...itp... A więc czy wierzący czy niewierzący-ale jakieś poczucie własnej klasy,kregosłupa każdy ppwienien teoretycznie mieć..... Ale,praktyka mówi często co innego...:(

ach z tym ciezko dzisiaj... ale to my kobiety najczesciej placimy za to swoją wolnoscią- zostajemy same z dzieckiem gdy takiemu sie znudzimy...

Gość Rafia
bo facet to..... świ.....:) niestety.. A znacie uda związki z wiekszym stażem?.....zdarzaja sie takie cuda?....

cisza...:) ja znam taki kilkuletni, czyli facet pod pantoflem i leń, ktory u mamy siedzi w polsce, po chyba podstawowce i zawodowce a dziewczyna uczy sie w niemczech, jest kochany i wierny ale mnei by nie krecil taki leń

Gość Rafia
hm...ja znam,moj brat,6 letni staz...syn....cudowne małżeństwo.... jest pełne zaufanie....ale mój brat nie wykorzystuje wolnosci która daje mu żona-do samowoli...zdrady..... sa bardzo udanym zwiazkiem....

nawet do anglii nie wyjechal bo mu sie nie chcialo i jezykow obcych nie zna, moja kolezanka desperatka chyba tak to jest, zaczac zwiazek z takim leniem a że kochany i wierny to ciezko zerwac, moze zweryfikuje zycie, chyba ze to ona bedzie w tej rodzinie zarabiac na utrzymanie domu...

Gość Monroeeee
Też mi się zawsze wydawało, że jak będzie wierzący, to będzie wierny. Ale to bzdura, moj szef jest ateistą, a powiem Wam, że jak bym miala podac osob ę, która moim zdaniem na bank zostanie zbawiona, to bym jego wytypowała, taki jest dobry dla ludzi. A wsrod katolikow mialaby problem z tym typowaniem... Wiec nie ma reguły. Tak na marginesie to moj eks oklamal mnie takze, co do tego, ze jest czynnym katolikiem, wiec sobie wyobraźcie. To sie nazywa fachowo mitomania, mysle, ze byl chory na to.

Monroeee Masz kontakt ze swoimi Eksami? piszą do Ciebie zyczenia urodzinowe/ noworoczne? macie wspolnych znajomych?

Gość rtihjk
wrócilem:d jest tu ktos??:d

Gość Monroeeee
Z tym pierwszym sporadycznie moj szwagier ma kontakt, ja z nimi absolutnie nie mam zadnego kontaktu. Taka mam zasade, ze z eks koncze definitywnie, eks nie moze byc moim kumplem, zwlaszcza po tym, co mi zrobili.

Gość Monroeeee
Widze, ze wszyscy juz spia. Ja sie przespalam 2 godzinyw ciagu dnia i teraz mi sie nie chce. Ciekawe do ktorej jutro wytrzymam.

Gość etyuu
a mowiłem zebys nie spala w dzien

byloby dziwne zebys miala kontakt, bo czasami czytam takie posty że kobieta po paru latach ma jednak kontakt z bylym ktory np ją zdradzal, dla mnie to nie do wyobrazenia a ja dzis probowalam obrzydzac sobie Eksa, przypominalam sobie co mi powiedzial, jak sie zachowywał na koncu, gdy ja jeszcze cos probowalam wyjasniac/ porozmawiac choc wiedzialam ze bylaby to rozmowa na pozegnanie, ale do niej nei doszlo, a byly takie sytuacje z doskoku i na koncu klotnia... jeju co za głupek z niego!!! ciągle nie mogę uwierzyc, że tak mógł sie zachowywac 37latek

Gość etyuu
jesteście??

Gość singielka 25 i pytanie
a kto pyta?;)

Gość etyuu
singielka jakie masz pytanie?

Gość singielka 25 i pytanie
nie wiem... moj eks tez jest przedstawicielem, nie wiem czy mnie zdradzal, czy w ogole traktowal powaznie, jestem zla na siebie ze walczyłam o nas gdy dawal mi do zrozumienia że mnie nie chce, powinnam sobei odpuscic, ech, naiwna jestem, musze sobie dac na luz nastepnym razem ide spac

Gość etyuu
no nieee nastepna:/