Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodaciocia

mroczne ubranka ! :)

Polecane posty

Gość młodaciocia

za kilka miesięcy zostanę ciocią i przyszłej mamusi (a moje siostrze) marzy się jakieś oryginalne 'mroczne' ubranko dla dziecka. J. jak i jej małżonek ubierają się w ciemne kolory 9dawnej tylko czerń0 i po prostu dobija mnie jej mina gdy ogląda różowe śpioszki;p Chciałabym kupić jej coś w stylu; czarne śpioszki w żółte groszki już o śpiochach w czaszki nie wspomnę ;p Maluszkowi wszystko jedno a jej sprawiło by to przyjemność . tylko z a cholerę nie wiem gdzie czegoś takiego szukać.. znacie sklepy które oferują tego typu ubranka dla niemowlaków ? :)

Gość ..... Oh maj gaud!
Sa ale bardzo drogie. Zreszta nie tylko ubranka ale i akcesoria niemowlece (smoczki, butelki, sliniaki, kocyki) np. Elodie Details (kupisz w sklepie internetowym naturalkids.pl i bokado.pl). Firma Hauck robila tez swego czasu wozki i foteliki dla Rock Star Baby i jeszcze mozna kupic jakies koncowe egzemplarze albo uzywane. Rockstarbaby.com ma tez swoj sklep online gdzie mozna kupic od ciuszkow, przez butelki po meble i posciel (ich produkty sa rowniez w polskich sklepach internetowych np. petitbaby.pl). Z rzeczy dostepnych od reki to polecam sieciowke KappAhl, tam sa czarne bodziaki w biale serca lub paski, czarne spodenki bezuciskowe dla niemowlat, czarne miekkie jeansy bezuciskowe dla niemowlat (ceny to 30 zl za body i 60 za spodenki). W KappAhlu jest tez duzo akcesorii z motywem czach (mozna trafic na sliniaki, paski, skarpetki itp.). Moze nawet na Allegro beda jakies pozostalosci jakis starszych fajnych kolekcji. Najwiecej z tego towaru znajdziesz w ofercie skandynawskich marek. Smoczki i butelki Elodie sa nbardzo dobrej jakosci (ceniony producent Esska), a Rock Star chyba Baby-Nova o ile dobrze panietam...

Gość ..... Oh maj gaud!
Przypomnialo mi sie ze i w H&M sa spodenki bezuciskowe i body czarno biale z serii I love Dad. Ceny zblizone so KappAhla ...no moze deczko taniej.

Gość ..... Oh maj gaud!
W H&M sa tez koszulki Rolling Stonesow, te z wywalonym w jezorem :P juz od rozmiaru 62!

Gość xxxxxxyyy
H&M ma sporo mrocznawych ubranek - na dziale chlopiecym - nasza ukochana to tak koszulka Rolling Stones - dla corki, ale ze strony chlopiecej, bo wersja dla dziewczynek za bardzo "rozowa":P

Gość uuuu na allegro jak zwykle
najgorszy shit :o