Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujaca allegrowiczka

jestem nowa na allegro wygralam akcje przez przypadek co robic

Polecane posty

chcialam kliknac w inna licytacje a omylkowo gapa kliknelam w jeszcze inna i wygralam ksiazke ktorej nie chce napisalam maila od razu do tego sprzedajacego ale nie odpisuje nic nie napisal ze nie odwoluje akcji ale ma az 60 negatywow, choc tysiac pozytywow czy jest szansa ze mi to odwola? czy dostane za to negatywa? czy po prostu wystawi towar jeszcze raz bez halo?

Gość modrawiec
musisz ją kupić bo inaczej pójdziesz siedzieć

Gość ja bym pomogla mimo wszystko..
teraz juz za pozno.. jesli wygralas to juz ci jej nie odwola.. on wystapi o zwrot prowizji a ty dostaniesz upomnienie.. jak sie nazbieraja 3 to ci blokna konto

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuu
może zażądać zwrotu prowizji

no dobra to jesli jej nie kupie i on wystapi o zwrot prowizji, ksiazka kosztuje 13,61 + 6 zl przesylka, ile prowizji od tego? I czy to ja bede musiala mu ta prowizje zaplacic? A ktos bedzie widzial moje ostrzezenie? moze mi on tez za to dac negatywa?

halo?

Gość Sir Lancelot
jasne ze moze ci wystawic negatywa..ja tak mialam na e bayu w niemczech -tez przez przypadek kliknelam i babka straszyla mnie sadem-zaplacilam jej za ten plaszcz a do dzisiaj go nie mam ...

Gość najlepiej napisz do sprzedawcy
napisz ze jestes nowa kliknełas omyłkowo zaproponuj zwrot prowizji tak będzie uczciwie i bez komplikacji.

serio sie pytam jaka ksiazka bo czesto wlasnie kupuje ksiazki na allegro i porpostu wzielabym na siebie gdyby to bylo cos ciekawgo

napisalam jak sie nie zgodzi to najwyzej kupie ta ksiazke i juz, 20 zl nie jest znow majatkiem ale ze mnie gapa dzieki za podpowiedzi szczegolnie za ta z wiezieniem :D

napisal mi ze jest ok bo ksiazke chce kupic osoba ktora ja przelicytowalam uf wiec chyba bez komentarzy i ostrzezen sie obejdzie nie?:)

Gość hkjhkjhnkjhnkj
mysle że bedzie na pewno ok uwazaj na przyszłośc, bo kupisz pierścionek za 3 tysiace hehe

moja siostra mowi, ze takim jak ja powinno sie kasowac konta bez ich zgody, najlepiej przez rozsadniejszych czlonkow rodziny :P po raz kolejny okazalo sie ze glupi ma szczescie :D buzka wam