Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giglgigogg

Jestem dziwna

Polecane posty

Gość sojka i tolerancja słucham
dokładnie! d o k ł a d n i e !! jak to dobrze że znalazłam ten topik się tu odezwałam zupełnie jesteś taka jak ja jak szłam z moimi "znajomymi" na przystanek (chcąc nie chcąc) to wstydziłam się stać przy nich, bo jeszcze sobie ktoś pomyśli że ze mnie też taka kretynka jak z nich ;/

Gość a ja nazywam
przyjaciolkami osoby które obmawiam, do tej tą, do tej tą, nie mozna na mnie liczyć, bo szukam sensacji, kłamie i słyszalam pare razy ze chronie tylko swoja dupe. Ciekawe co bedzie jak to sie wszystko wyda xD Czy ja jestem jebnieta czy szukam tanich sensacji?

Gość a ja nazywam
Nie wiem jak mozna mnie nazywac przyjaciolka?? Trafilam na taką jedną identyczna, teraz sie lecze

a może ktoś z "dziwolągów" się odezwie? ;)

Gość liliputka01
przynajmniej jesteś szczera

Gość a ja nazywam
Ja jestem szczera? niedlugo wszyscy sie ode mnie odwróca, co chwile zapedzam sie w kozi róg, ale sie tlumacze : no wiesz, jak w ogole moglas pomyslec ze JA moglabym cie obgadywac... Zal...

Gość liliputka01
kurde znam taką samą ale nigdy by się do tego nie przyznała

sojka i tolerancja słucham- widzę, że świetnie się rozumiemy i mamy podobny problem.. ;D Cóż.. Z sytuacją o jakiej wspomniałaś też miałam styczność nie raz.. :D Nie raz człowiek spotka się z takimi idiotami na co dzień, że ręce opadają i zastanawiam się.. może to ja jestem nienormalna? ^^ :P

Gość Sztywny Misza
w sumie to fajnie i tak sobie myślę, że generalnie to dobrze, że kobiety od 1000 lat wcale się nie zmieniły pomimo nowoczesnej techniki i nowoczesnej modzie , która odsłania kobiece pępki latem a zimą ta moda powoduje, że kobiety sukienki zakładają ale chyba obecna kobieta swoim charakterem , zachowaniem i osobowością wcale się nie różni od kobiety, która widziała na własne oczy bitwę pod Grunwaldem lub Hołd Pruski , to dobrze, że każda jest inna , są leniwce, są wybuchowe choleryczki, są romantyczki i są takie z którymi można spokojnie pójść na jabłka do księdza :) a te kobietki , które się za miotłą schowały albo w mysiej dziurze może kiedyś zechcą zrozumieć, że należy brał sprawy we 'własne łapki' i nie czekać na rycerza na białym koniu, czyli wynocha z tej nory panienki :)

Corina20 rozumiem że liczba w twoim nicku to nie przypadek i masz tyle lat? ja też tyle mam :) jeszcze nieskończone, ale lada moment ;) ogólnie to zacisze domowe, to moje największe schronienie, mój azyl. wśród rodziny czuję się wyśmienicie, mam kilka, dosłownie 2 koleżanki, które lubię bardziej i z któym też czuję się swobodnie. a reszta? nie wiem czemu, ale czasem gada mi się lepiej ze sklepową na zakupach, czy eskpedientką w drogerii niż z moimi rówieśnikami, którzy poruszają tematy typu: tak mnie ścisnęło w pośladach, że myślałem że się zesram :( i to na cały głos w autobusie...

Gość a ja nazywam
Tu sie przyznam ale w realu tez szybko wyjdzie. jedno klamstwo wynika z drugiego... nawet przyjaciolce, ktora kochalam jak siostre, potrafilam narobic kolo doopy. ale niestety przyjazn sie rozpadla, zwlaszcza ze ona tez byla bardzo nie w porzadku.

nie jestem szarą myszką! jestem przebojowa na swój sposób, potrafię się głośno śmiać z głupich kawałów itp. ale gdy otaczają mnie głąby: aż nie chcę mi się ust rozchylać... ostatnio siedziałam w pociągu z ludźmi w przedziale, średnia wieku jakieś 40-60 lat. były jeszcze 2 młode dziewczyny i ja. Matko! Jak mi się wspaniale z tymi ludźmi rozmawiało! Nie o byle czym, tylko na takie tematy gdzie mogłam się wypowiedzieć, czułam się jak ryba w wodzie wśród (może nie do końca wykształconych) ale przesympatycznych ludzi. Dawno nie miałam tak przyjemnej podróży jak tamta.

Gość Sztywny Misza
to jest bardzo ważne pytanie : ten pociąg jakiej był relacji i ile było godzin opóźnienia ?

czemu pytasz?

sojka i tolerancja słucham - przeciwnie,, :D Liczba w moim nicku to zwykły przypadek.. w lutym kończę 19 lat.. ;) Jejuu..skąd Ty się urwałaś? ;D Przecież piszesz to co ja bym równie dobrze napisać mogła.. Najlepiej właśnie czuję się w domu, z rodziną tam gdzie mam wokół siebie pewnych ludzi wśród których wiem, że mogę być zupełnie sobą.. :) Dom jest właśnie tak samo moim takim azylem. Nie cierpię gadać o pierdołach.. podniecania i ekscytowania się byle czym.. Mam taką koleżankę z która chodzę do jednej klasy i z nią to dopiero byś oszalała.. Czasem wraca ze mną ze szkoły.. To myślę sobie "O matko, odwal się już, zamknij ten pysk bo zaraz Ci zdzielę" ;D Ona jak się rozgada i to o dupie Maryny to zagada Cię na śmierć, że po 2 minutach mam jej dosyć.. ;P ale głupio mi to powiedzieć więc muszę przeboleć to.. :P

widzisz jak się rozumiemy? coś w tym jest, to znjaczy że nie tylko ja jestem taka wrażliwa na tym świecie :) zgrywam tylko taką cwaniarę, czasem mi to wychodzi a czasem mówię pas i nie gadam z nikim. w przerwie między zajęciami wolę podłączyć się do mp3 i posłuchać muzyki. często mi się wydaję że mnie nikt nie lubi, że dziwnie na mnie patrzą ale być może to ja rodzę dystans między sobą a ludźmi. nie lubię rozczarowań, jestem nieufna. mogę być miła, ale nie zaufam a co do tych z mojej uczelni to już się rozczarowałam :O

Kuuurcze.. straszne jesteś podobna do mnie.. :P Szkoda tylko, że dookoła ciężko spotkać kogoś tak podobnego do mnie na co dzień :) Myślałam, że to tylko ja posiadam tego typu przypadłości :D hehe.. a tu proszę.. ;) Dokładnie często też mam takie jakieś chore wrażenie, że jak mi wejdzie do głowy to ciężko się tego pozbyć.. , że ludzie na mnie dziwnie patrzą, że nie darzą mnie sympatią ( takie utwierdzanie się w błędnym przekonaniu ) przez co sami na siebie zsyłamy urzeczywistnienie tych myśli.. : / Dokładnie tak samo jak Ty nie lubię rozczarowań i ta nieufność lekka. Trzeba tylko uwierzyć, że to Twój umysł jest taki debeściak w wymyślaniu wszystkich tych chorych historyjek i od Ciebie zależy czy w to uwierzysz.. :) Trzeba sobie uświadomić, że to wszystko to pierdoły :) Ale nie przejmuj się i uświadom sobie, że nie jesteś sama.. :D Bo na tym świecie jak widać, też są tacy ludzie jak Ty, tak samo wrażliwi :D