Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

całkiem fajny narząd męski

fisting

Polecane posty

Jedna z moich fantazji :p Jakoś tak sądząc po Twojej stopce wydaje mi się, że Ty byś chciał być stroną przyjmującą.

Nie skojarzyłam :p Ja o tym myślę od kilku lat odkąd pierwszy raz zobaczyłam filmik ;) Może za młode były :)

Myślę, że szybciej dojrzalsza kobieta by się zdecydowała na fisting :) Należy jeszcze sprecyzować co oznacza młoda, a co dojrzała ;) No i nie bez znaczenia pozostaje charakter kobiety. Jeśli jest konserwatywna to raczej nie będzie miała ochoty spróbować :)

Gość gość
Najlepszy jest choojting, po kolei. :p

Bo przez długi czas brakowało partnera, który miałby ochotę spróbować. Cipki nie chcę sobie na razie rozciągać :p a tyłek ćwiczę i jeśli wszystko dobrze pójdzie to niedługo będę miała to za sobą :) i przed sobą pewnie ;) To nie jest tak, że jednego wieczoru siadacie i zaczynacie zabawę i od razu się udaje. A pojemność-słyszałam, że lepiej nie próbować fistingu dowcipnego jeśli kobieta jeszcze nie rodziła. Ponoć wystarczy dużo lubrykantu, rozluźniona i mocno podniecona kobieta i cierpliwość :) Przyjacielu-ja tak w kwesti formalnej :p choojing, bez "t" :p

Gość gość
Przepraszam. Masz rację, bez "t".Ja zmieściłem wczoraj obydwa jaja w buzi. Za namową Bó. Dzieki Bó. :)

Gość osobiscie mam ogromną potrzebę
fistingu pod wpływem alkoholu. Blagam wtedy partnera o penetrację ręką. Ale pomiimo maxymalnego rozluznienia, nie udaje nam sie wlozyc całej ręki. Nie ukrywam, ze przyjemnosc mam z tego ogromną. Na drugi dzien boli, ale to jest przyjemny bol.

Gość gość
Tak. M. delikatna była. :classic_cool:A S. trochę mniej delikatna.

Gość osobiscie mam ogromną potrzebę
perwersjo przy moim duzym podnieceniu partner jest w stanie bardzo rozciągnąć moją pochwę. Jestem młodą dziewczyną i zapewniam, ze mam ciasną cipke, do tego stopnia, ze przy aplikowaniu tampona czuje bol, a podczas sinego podniecenia, potrzebuję niemal brutalności i błagam partnera o silne doznania...niepotrzebnie masz opory. Moze kilka dni abstynencji od sexu pomoze...:)

Gość gość
Tak.Od dawna wiem, że dobrze jest mieć żonę :classic_cool:Dłoni do pochwy jej nie wtykam, znaczy całej, tylko 4 palce. Może już pora na kciuk. Jak uważasz?

:D opory? :D Nie, ja raczej nie mam oporów :D Ja po prostu nie chcę na razie mieć dłoni w cipce. Chociaż jak już dochodzę do 4 palców to mam ochotę na więcej, ale to rzadko, a poza tym nie potrafię się tak wygiąć, nawet gdyby się zmieściła cała dłoń :p