Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Adrianka 2

Uporczywy katar i trochę kaszel. MAM JUŻ DOŚĆ !!

Polecane posty

Gość mama Adrianka 2

Mój syn 2 latka już 10ty dzień ma katar i rano kaszle. Kaszel tylko rano nie wiem czemu? Tylko rano tak troche da się usłyszeć jak mu harczy przy oddechu Byliśmy u lekarza, niby ok, bierzemy syrop wykrztuśny, rutinacea i nawilżam nosek, a mały często wydmuchuje. Ileż można się z tym męczyć? Mały nigdy nie był chory więc nie wiem, ale zawsze sądziłam, że 7dni max, a tutaj poprawy jeśli chodzi o katar nie widzę, a o kaszel to może mała poprawa. Nie gorączkuje Czuje się jak zwykle świetnie Apetyt duży jak zwykle Ile to jeszcze może trwać? Na syropie jest napisane by poo stosowaniu dłużej niż 7dni zmniejszyć dawkę :o Mam dość

Gość Tetma
U nas to samo, Maja juz 2 tygodnie ma katar i poranny kaszel po przebudzeniu. Nastro ma super, apetyt tez, goraczki brak. Lekarz kazal podawac Mucosolvan. Podawalismy poltora tygodnia i odstawilam bo nie widac poprawy a nie bede dziecka chemią pakować. U nas ida dwa zabki tzn juz sie pokazały kreseczki i nie wiem czy to przez te zeby ten katar. Nawilzamy pokoj, grzejniki sa zakrecone a poprawy nie widac. Nie wiem czy to jakas alergia. ale do btej pory nie bylo takich objawow, a mała wszytsko wcina i ngdy alergii nie miała.

Gość mam ten sam problem
up

ja mam tak non stop, od czasu kiedy poszedł do przedszkola. Kaszel jest od spływającego po gardle kataru. Podaje syrop cebulowy, syrop czosnkowy, tran - płucze nos woda morską, ściągam fridą, robie inhalacje. Sprawdzam tylko u lekarza czy osłuchowo nic się nie dzieje i tyle. Ma apetyt, bawi się, a katar sobie jest:(. Jak się wyleczy, to wraca za tydzień. lekarka mówi, ze mam się cieszyc, że to tylko katar.

Gość asssasss
paula01 - mam dziecko miesiąc starsze. Jakto Twój już w przedszkolu?

Gość jolalojallna
Zgadzam sie co do Xylorinu. Ja musze powiedziec ze na mnie działa po pierwszym zastosowaniu.