Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia333

Dziwny narzeczony

Polecane posty

Gość Julia333

Od dwóch lat spotykam się z Tomkiem. Tomek zachowuje się dziwnie. Ciągle ma jakieś problemy, o których nie chce mi mówić. Kiedy próbuję z nim o tym rozmawiać zwykle milczy. Często jest załamany. Mówi, że mnie kocha i chce ze mną być, że nie wyobraża sobie życia z inną kobietą. Jednak sama już nie wiem jak to jest. Często pisze mi dziwne smsy, że wszystko nie jest tak jak powinno być, albo że życie nie ma sensu. Nasze życie erotyczne jest bardzo udane, ale poza tym różnie bywa. Mimo, że jesteśmy zaręczeni Tomek nie spędza ze mną żadnych świąt ani nie chce poznać pozostałych członków mojej rodziny. Na Sylwestra też nie wiadomo czy przyjedzie. O co chodzi?

Gość układ międzyplanetarny
musi mieć ukrytą nerwicę lub problemy emocjonalne

Gość I do not fear death
A czy to nie Tomek G. ze Szczecina? :D :classic_cool:

Gość Izabela Łęcka222
dziwny jest.

Gość byc może ma [[
byc może ma zachwiana równowagę, niezrównowazony facet emocjonalnie na dłużą mete to udrę ka, ech...

Gość kanalaiaaaaaaa
eeeee...co to za facet. Weź z nim pogadaj.

Gość Julia333
Problem w tym, że jak chcę rozmawiać on milczy

Gość Sylwusia Sz
Oj ja nie wiem, co Ci doradzić, dziwny jest, hmmm....powinnaś pogadać ale on milczy. Daj mu czas

Gość Lenka_Stenka
Julio miałam podobny przypadek. W końcu okazało się że facet był niezdecydowany czy chce prawdziwego związku. Często mówił, że mnie kocha ale, że chyba się nie nadaje dla mnie. Nie wiem, może daj mu ultimatum?

Gość Sylwusia Sz
Lenka masz rację.

Gość myske
mysle ze On do konca nie wie czego chce, a macie jakies wspolne plany na przyszłosc? mieszkac razem? slub?

Gość wścipska_pociska
Juleczko to trudna sytuacja. Pewnie bardzo go kochasz, a on swoim zachowaniem niczego ci nie ułatwia. Myślę, że powinnaś się zastanowić nad tym związkiem. Facet który się tak zachowuje nie będzie dobrym mężem. Kiedyś będziesz cierpieć, bo jak widać nie żyje on w zgodzie ze sobą. To że mówi iż cię kocha o niczym nie świadczy. Znam pełno par które "się kochały", ale tak naprawdę to chyba tylko w łóżku. Co jeśli po ślubie zniszczy ci życie? Nie mówię o zdradzie, ale o tym jak on cię teraz traktuje. W przyszłości może być gorzej.

Gość Julia333
To ważne skąd jest?

Gość A to ja paskuda
Tomek jak samo imię wskazuje pochodzi z Marsa. Czy to jest straszne, czy zabawne ?

Gość Misia__
SLUHAJ JA MAM PODOBNA JUZ MEZA(NIESTETY) NIE PAKUJ SIE WTO BLAGAM CIE!MOJ NA POCZATKU BYL MILY KWIATY ITP STARAL SIE,CHOC NIGDY TEZ NIE HCIAL DO MNE PZRYCHODZI BYL WSTYDLIWY,ALE TO GO NIC NIE USPAWIEDLIWIA BO SKORO JESTESCIE ZARECZENI TO POWINIEN CHCIEC MIEC KONTAKT Z TWOJA RODZINA... MOZE MA COS DO UKRYCIA,MOJ TERAZ WYZYWA MOIH RODZIOW TZN OSMIESZA MOJEGO OJCA,NIECHCE NADAL ICH WIDYWAC BO NIBY UMNNIE WDOMU JEST NUDNO ITP NA DODATEK JEST AGRESYWNY ZWYZYWA MNIE I DZIEKO.NIE JEST RODZINNNY,TO NIE JEST DOBRA CECHA ZTAKIM FAETEM BEDZIESZ MIALA PZRESRANE!

Gość kasandra bum bum
tak zgadzam się, będziesz cierpieć

Gość zocha6435
Tak zgadzam się z powyższymi, daj sobie z nim spokój. Seks to nie wszystko. To, że mówi że cię kocha to za mało. Może chodzi mu tylko o łóżko a na boku ma jakąś inną, której sie nie wstydzi. Ja bym mu nie wierzyła. naiwna byś była wiążąc się z nim.

Gość Madzia9000
Mi też się to nie podoba. Szkoda dziewczyny. Na świecie istnieje wielu fajnych facetów. Na pewno jakiś cię pokocha szczerze. takie rzeczy o których pisała Misia się zdarzają. Mój facet też tak robił a później doszło do rozwodu. Ciągle dawałam mu szansę przed ślubem, a potem co? Potem i tak już nie wytrzymałam i się skończyło.

Gość Rafał_Z_Gniezna
Z punktu widzenia faceta...hmm... zgodzę się z dziewczynami. Facet, który kocha kobietę zrobi dla niej wszystko. To zaszczyt móc iść z nią na Sylwestra czy poznać jej rodzinę. Wiadomo, że taka dziewczyna myśli o tobie poważnie- jak o przyszłym męzu.Twój facet jest do bani. skończ z nim, on nie jest ciebie wart.

Jeśli koleś twierdzi, że życie nie ma sensu to powinnaś to odczytać w ten sposób, że bycie z Tobą nie ma sensu. Bo to na jedno wychodzi. Z Twojego opisu wygląda mi na niedojrzałego gówniarza, który za wszelką cenę chce być w centrum zainteresowania. Jeśli Tobie to odpowiada to OK, jeśli nie to do odstrzału. Tak na marginesie nie wyobrażam sobie zaręczyn bez udziału rodziny. Nie mówię o jakiejś imprezie, ale odrobina kultury wymaga, żeby przyjść do domu z narzeczonym/narzeczoną i przedstawić ją/jego rodzinie.

Gość ten twój Tomek
to niestety: a) cicha woda, czyli najgorsze gówno z możliwych albo b. chory psychicznie W każdym razie ma nierówno pod kopułą, a od takich lepiej trzymac się z daleka.

Gość Simon109
Tak do odstrzału z nim! Głupek z niego. Szkoda czasu na gościa, który nie ma czasu by spędzić go z Tobą. Sorry bardzo ale co Ty w nim widzisz? Długo tak będziesz mu wszystko wybaczać? Czy naprawdę myślisz, że on Cię kocha? Jestem facetem, nie wierz we wszystkie słowa z ust mężczyzny. Patrz na czyny. facet, który będzie kochał zrobi dla Ciebie wszystko i nie uronisz przez niego żadnej łzy

Gość Oliwka______
Ehhh... szkoda cię. Co to za życie. Moja znajoma miała takiego faceta, był od niej parę lat starszy ale zachowywał się jak ten twój. Też ciągle było mu źle a nie chciał mówić o co chodzi. To przykre. Pogadaj z nim albo go rzuć. Nikt cię tu nie atakuje, wszyscy dobrze ci życzą. To dla twojego dobra, poboli trochę al potem będziesz dziękować Bogu, że go nie ma.

Gość Julia333
Dziękuję za rady :)

"...poboli trochę al potem będziesz dziękować Bogu, że go nie ma" Dokładnie. Ja sam mam kilka takich podziękowań, które wcześniej bolały.

Gość stefan________OKOK
lepiej podrap mnie po jajach