Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lewy prawiczek

chcialbym zostać bohaterem kafeterii

Polecane posty

Gość lewy prawiczek

zazdroszczę innym prawiczkom że mają tu takie wzięcie jak pójść w ich ślady?

musisz zacząć nie zdrowo pierdolic na temat kobiet plus musisz sie okreslic jako łajza życiowa która nic nie wie na temat kontaktów z płcią przeciwną i juz będziesz na topie :D

I jeszcze teorie wymyślać o tym jak można pozbawić mężczyznę cnoty wykorzystując do tego inne kobiety niż osobista dziewczyna. :) Cześć.

Gość lewy prawiczek
jestem łąjzą życiową, dziewczyny mnie olewają bo jestem brzydk ijak śmierć dobrze?

Dłuższe zdania są potrzebne i trochę więcej życia.

czesc Brum zle, jestes przystojny tylko laski sa zbyt glupie aby to dostrzec poza tym wszystkie daja tylka na lewo i prawo i zadna nie jest godna wiazac ci rzemyka u sandala

Gość lewy prawiczek
Pierwszego kosza dostałem bo dziewczyna była ode mnie 5 lat starsza a ja miałem wtedy 14 lat a ona 19. powiedziała że mnie kocha ale ze względu na różnicę wieku i odległość jaka nas dzieliła nie możemy ze sobą być. Drugiego dostałem bo dziewczyna powiedziała mi że jestem za biedny. Trzeciego dostałem bo dziewczyna z która się umawiałem znalazła sobie w międzyczasie innego. Czwartego bo dziewczyna wiedziała że jestem w niej zakochany i mnie wykorzystywała do robienia np prac domowych a jak raz odmówiłem to koniec. Piątego dostałem ale dość długo spotykałem się z ta dziewczyną.. Zaprosiłem ją do restauracji i zapytałem czy zostanie moją dziewczyną to zaczęła się śmiać. Szóstego dostałem bo dziewczynie która mi się podobała wysłałem ogromny bukiet kwiatów a ona wywaliła mnie ze znajomych na nk.. No i ostatni dziewczyna mi powiedziała ze jestem za fajny by mogła ze mną być i po uwaga tygodniu znajomości dała mi kosza...

Znacznie lepiej ale więcej jadu wylewaj na te dziewczyny.

Gość lewy prawiczek
Dziewczyny nigdy, przenigdy, w żadnym pokoleniu, nie były takie fatalne jak dzisiaj! Co się dzieje? Przepraszam wszystkie Agnieszki i Karoliny, które poczuły się urażone. Może akurat Wy jesteście wspaniałe. Przepraszam Was z całego serca. Ale jestem przerażony swoimi doświadczeniami. A te doświadczenia miałem takie, a nie inne. Nic na to nie poradzę. Jestem uczciwym, 30-letnim facetem, który chce nieba przychylić swojej wybrance. I okazuje się, że co jedna, to w którymś momencie pokazuje swoją prawdziwą naturę. Naturę suki, albo manipulantki. To drugie to w przypadku, gdy obdarzona jest ponadprzeciętną inteligencją - a takich dziewczyn szukam. To pierwsze - chleb codzienny. To naprawdę przerażające... Czy tylko ja mam takie doświadczenia? Czy jestem porąbany?

jestem łąjzą życiową, dziewczyny mnie olewają bo jestem brzydk ijak śmierć dobrze?' Tak jest świetni ci idzie Popracuj trochę nad dramaturgią :D

Cześć Ladacu. :D Zdrowia, szczęścia, pomyślności i Nowego Roku dostatniego. :D

Gość lewy prawiczek
Popracuj trochę nad dramaturgią a ty ogolnie nad ortografia :)

tak myślałem że nic nie napiszesz :) bohaterem to ty nie zostaniesz skoro rzucasz słowami bez pokrycia :P

Gość A to ja paskuda
No nie. Przecież spotkał drugiego prawiczka i stali się parą. No i pokrywają się nawzajem. Może coś z tego będzie...................

Całe te wasze rozważania są za przeproszeniem z dupy wzięte, bo prawiczki wzięcia na pewno tu nie mają. Powiedziałbym, że to raczej litość.